HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. október 6., szombat 20:52
ZZ utal veszíteni. Játékosként is úgy vonult vissza, hogy még siman tudta volna tolni 1-2 évig, de nem bírta volna elviselni, hogy ledönti a saját szobrát. Valószínűleg van igazság is abban, amit nyilatkozott a lemondása után, és abban is amit ti mondtok. Lehet ez a társaság már fejben annyira kiégett, hogy CR maradasaval is hasonló eredmények lettek volna, és nyögvenyelősen ment volna a téma, amit ő ugye szintúgy nem szeretett volna. Bár örültem volna, ha ezt a garnitúrát a francia vitte volna végig, mert talán ekkora kohézió hiány nem állt volna fent, úgy meg azért könnyebb a problémákon is túljutni.
De ez a Lope féle történet abszolút nem működik. Ennek a csapatnak direkt, felszabadult, gyors futball kell, nem ez az unalmas, lassú, tili-toli semmilyen fos. Anno jó megoldásnak tartottam a spanyolt, de nem gondoltam volna, hogy ezt a spanyol valogatottas szart fogja majd ráerőltetni a csapatra. Nulla az egesz. A védelem továbbra is káosz, plusz még a támadósort is leépítette, Perezzel karoltve. A kp meg egy lassú, alibi, hitehagyott társaság lett. Senki nem érzi igazán a helyet, vagy tudná azt, hogy mi a feladata.
Felesleges ezt itt tovább erőltetni. Addig kell továbblépni, míg nem lesz túl késő. Köszönjük meg neki az eddigieket, aztán keressünk tovább.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"