ez nem csak edző felelőssége
mi van a játékosokkal?
edző nélkül is sokkal jobban kéne játszani
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. október 6., szombat 20:30
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2018. október 6., szombat 20:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. október 6., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. október 6., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: ferni » 2018. október 4., csütörtök 10:17
Szarul mutat persze, de mivel botlott mindenki meg a Romát vertük a BLbe felesleges kongatni a vészharangot.Realista24 írta:https://e04-marca.uecdn.es/assets/multi ... 363051.jpg
Rafa milyen előkelő helyen van
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. október 4., csütörtök 9:45
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. október 4., csütörtök 9:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 4., csütörtök 8:13
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. október 3., szerda 13:30
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. október 3., szerda 13:06
ferni írta:Mariano nagyon hajaz CRre minden szempontból, nincsás bakker és nem kap teljes meccseket... Tegnap is full veszélyes volt, elég csak megemlíteni a fejeseit.
Jó lehet ez, de ahhoz kell Mariano. Sőt én egy Benz Mariano duót is megnêznék valahogy, mert Karim ha ki kell szolgálni valakit nagyon is jó, persze nem egy CR kaliber Mariano, de sztem tegnap is bizonyított, hogy megérdemelné a bizalmat.
HozzászólásSzerző: ferni » 2018. október 3., szerda 13:01
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 3., szerda 10:06
Ronaldo elment ok, de a többiek nem lettek rosszabbak. Mikor ZZ rotált és Cr nem játszott gólokkal nyertünk, szép focival, lazán. Akkor Asensio vagy LV is sziporkázott legtöbbször. Most meg? Tudom már leirtam párszor a véleményem, hogy ebben a stilusban kb mindenki szenved, nem fogom többet ismételgetni. Annyiban egyetértek veled, hogy nem az edző tehet a keretről, nekem is szimpi figura de pechere egy többszörös bl győztest kéne megreformálnia.flori írta:Miért, mit mondjon?
Szerintem jó irányt akar játszatni, nem kapott senkit a nyáron. Kiégett, szarrá nyert csapatot kapott, néhány suhanccal feltöltve. Ha házárral és bappéval lenne ez, azt mondom oké. Senki nem hozna ki ebből többet, most mondom.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. október 3., szerda 8:58
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. október 3., szerda 7:38
dzsi91 írta:Ez a szar már messivel sem működik nemhogy asensioval meg lukasszal.Senki nem vár csúcs focit októberre.De ez az a fotball amit évek óta hülyérever bárki a bl-ben messistől gvárdiólástól és nekünk mégy annyira se megx mint nekik.
Halál türelmes lenne a fórum szerintem ha az edző a kerethez és az ellenfelekhez igazodna nem pedig erőlteti a saját elképzelését ha megy ha nem.Ennyire nem szar a keretünk mint ahogy játszunk mostanában.
És szerintem a moszkvai vereség pont az a vereség ahol el lehet kezdeni a vészharangokat kongatni.
Én végignyomatnám vele mostmár ezt az évet ha tetszik ha nem.Kicsiket üthetjük és bajnokságot simán nyerhetünk.De perez úgy kibassza karácsonyra ,hogy rossz lesz nézni ha még 1-2 ilyen kínos eredmény becsúszik.
Amúgy nyárig nincs opciónk a posztjára szóval én semmiképp nem rúgnám ki.Inkább végigkínlódom ezt a szezont.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. október 3., szerda 0:37
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 3., szerda 0:24
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. október 3., szerda 0:10
HozzászólásSzerző: flori » 2018. október 2., kedd 23:54
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. október 2., kedd 23:50
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 2., kedd 23:42
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem