Van valaki aki esetleg Mikroökonómiából elég pro és Péntek este ráérne Skype-on?
Írjon már egy PÜ-t!

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. október 18., csütörtök 12:20
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. október 11., csütörtök 18:19
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 9., kedd 20:30
flori írta:Jönnek a fenyegetések az írásaid miatt?dzsi91 írta:Gyors kérdés.
@zm-pm.at végződésü email szerintetek miféle email cím és ,hogy tud magának csinálni ilyet valaki?
HozzászólásSzerző: flori » 2018. október 9., kedd 19:30
Jönnek a fenyegetések az írásaid miatt?dzsi91 írta:Gyors kérdés.
@zm-pm.at végződésü email szerintetek miféle email cím és ,hogy tud magának csinálni ilyet valaki?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. október 9., kedd 19:03
.at végződésű weboldalak osztrák lapok, azzal lehet összefüggésben. Vagy kamu.dzsi91 írta:Gyors kérdés.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 9., kedd 18:38
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. október 9., kedd 7:52
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. október 8., hétfő 21:04
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2018. október 8., hétfő 19:37
Ha PS4hez és Netflixhez kell akkor nem kell hogy okos legyen, mert a PS4en úgyis van Netflix app. Inkább vegyél nagyobb nemokosat ha szűkös a keret (ha gyártanak egyáltalán).lestat írta:Egy kis segítséget kérnék azoktol akik benne vannak nagyon a tv készülék témában.
Mert hogy vennék egy tv-t max 60ezerig egy 80cm-eset- Ps4hez meg Netflixhez kellene szoval okos tv legyen.![]()
Szoval bárkinek ötlet? Nyilvan megbizhato legyen meg hd stb-
Előre is köszi
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. október 8., hétfő 19:32
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. október 6., szombat 13:02
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. október 6., szombat 10:00
Köszi ezt a választ is. Én kertes házban lakom, el tudom tenni szárítani valahová. Viszont csak 5 naponta venném le. Így az általatok beszerzett infóval illetve a korábban olvasottakkal, egy kicsit elbizonytalanodtam.Csabi írta:ponyváról annyit, hogy vettem egyet. kb 80 eurót fizettem érte anno. nagyon jó anyaga van, jégesőtől is simán véd. de kb 2 hét után kibebaszottul meguntom, hogy minden reggel le, minden este fel. rohadt idegesítő. arról nem beszélve, hogy ha nem házban rakik az ember, akkor a reggeli leszedés után szárítani kell, még akkor is nem esett éjszaka az eső. na én nem tudtam hova rakni szárítani, úgyhogy most ott pihen a pincében.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2018. október 5., péntek 8:44
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. október 5., péntek 7:24
tcskhun írta:KAG írta:Volt téma autóbérlés pár hete, itt a topicban.
Pont mallorcas tapasztalatok voltak, ahová megyek pár napon belül én is.
Rentalcars-t és hasonló oldalakat megtaláltam.
Esetleg valakinek valami bevállt fasza cucc, erre?
Avance rent a car,én itt bérlem a kocsimat
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2018. október 4., csütörtök 23:46
KAG írta:Volt téma autóbérlés pár hete, itt a topicban.
Pont mallorcas tapasztalatok voltak, ahová megyek pár napon belül én is.
Rentalcars-t és hasonló oldalakat megtaláltam.
Esetleg valakinek valami bevállt fasza cucc, erre?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. október 4., csütörtök 18:13
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. október 4., csütörtök 17:39
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. október 4., csütörtök 13:22
Töltve, amúgy kilehet tölteni többször is, ha ráérek kitöltöm 52xRealista24 írta:Ahányan kitoltitek annyival tobb hetet kap Hehe.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. október 4., csütörtök 12:57
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 4., csütörtök 12:55
Csabi írta:ponyváról annyit, hogy vettem egyet. kb 80 eurót fizettem érte anno. nagyon jó anyaga van, jégesőtől is simán véd. de kb 2 hét után kibebaszottul meguntom, hogy minden reggel le, minden este fel. rohadt idegesítő. arról nem beszélve, hogy ha nem házban rakik az ember, akkor a reggeli leszedés után szárítani kell, még akkor is nem esett éjszaka az eső. na én nem tudtam hova rakni szárítani, úgyhogy most ott pihen a pincében.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem