Karim Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
Nem értem miért Benzemát szidjuk, tudjuk hogy benne ennyi van, évek óta. Nem ő teszi be magát a kezdőbe, nem ő nem igazolt, nem ő szivatja Marianot.
Jelenleg játszatni kell, mert nincs jobb opció. Én amíg Béla sérült, 442-ben nyomatnám Marianoval, utána meg Béla és Benzema alap, a 3. támadó meg attól függ.
Jövőre meg kell hozni 2 jó embert előre.
Jelenleg játszatni kell, mert nincs jobb opció. Én amíg Béla sérült, 442-ben nyomatnám Marianoval, utána meg Béla és Benzema alap, a 3. támadó meg attól függ.
Jövőre meg kell hozni 2 jó embert előre.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már vártam h3x0r raiseni statisztikáját
Nem okozott csalódást. Igaz BL győzelmet értek a góljai, de azt már nem lehet kiolvasni ebből.
Media Marktban biztos van akciós részletre tv, tudom javasolni.
Senki nem mondja, hogy jó, én két hete írom legalább, hogy Mariano kell a kezdőbe, mert látható volt, hogy ez lesz. De hogy elvesztek tőle minden érdemet, az legalább olyan nevetséges, mint Messi öltönye.

Media Marktban biztos van akciós részletre tv, tudom javasolni.
Senki nem mondja, hogy jó, én két hete írom legalább, hogy Mariano kell a kezdőbe, mert látható volt, hogy ez lesz. De hogy elvesztek tőle minden érdemet, az legalább olyan nevetséges, mint Messi öltönye.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Nekem Casillas jutott eszembe, amikor meccsrol meccsre kapta be a golokat, de mindegyik utan el lehetett mondani, hogy nem tehetett rola, a kotelezot hozta, csak eppen az extra villanasok hianyoztak. Benzema sem kapja a forintos labdakat, amiket csak be kell guritani ures kapura, viszont ilyenkor varna az ember, hogy akkor mutasson valami extrat, amivel eldont egy meccset.
Az egy dolog, hogy Ronaldo mellett a golloves csak a sokadik helyen szerepelt a listajan, de a portugal mar nincs itt, igy neki is ez lett az egyik fo feladata. Ha pedig o ebben keves vagy szebben mondva, nem ilyen tipusu jatekos, akkor el kene gondolkodni a valtason. Mert baromi nagy luxus egy olyan jatekost tartani a kapu elott, akitol tavaly 270 percenkent jott egy gol.
Az egy dolog, hogy Ronaldo mellett a golloves csak a sokadik helyen szerepelt a listajan, de a portugal mar nincs itt, igy neki is ez lett az egyik fo feladata. Ha pedig o ebben keves vagy szebben mondva, nem ilyen tipusu jatekos, akkor el kene gondolkodni a valtason. Mert baromi nagy luxus egy olyan jatekost tartani a kapu elott, akitol tavaly 270 percenkent jott egy gol.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És minderről (hogy nyomamtva van, ha kell ha nem, ha szar formában van, ha le van sérülve) ő tehet, mert sakkban tartja videókkal az egész Real Madridot.Csabi írta:hat igen jó lenne ha csinálná a posztot, amin 10 éve van kirobbanthatatlanul. de csak ha jól esik neki. nem muszáj. passzoljon akkor kettő jót és boldog lesz mindenki.Kerlon írta:Ja és mocskos Karim Benzema, hogy neki kell a csatárunknak lennie még, ha szar is.
szarnak szar már istentudja mióta. a vereség se rá van kivetítve, az emberek többsége csak legyint és elmondja hogy megint a szokásos. lejatszik évi 50 meccset. hoz 5-6on vállalható teljesítményt, ami egy Real Madridba kell. de az se baj, majd ha megunja kimegy szélre, ott bohóckodik, és meglesz dicserve hogy mennyit jár hátra, meg hogy szervez, meg milyen pontosan passzol...a csatár.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hat igen jó lenne ha csinálná a posztot, amin 10 éve van kirobbanthatatlanul. de csak ha jól esik neki. nem muszáj. passzoljon akkor kettő jót és boldog lesz mindenki.Kerlon írta:Ja és mocskos Karim Benzema, hogy neki kell a csatárunknak lennie még, ha szar is.
szarnak szar már istentudja mióta. a vereség se rá van kivetítve, az emberek többsége csak legyint és elmondja hogy megint a szokásos. lejatszik évi 50 meccset. hoz 5-6on vállalható teljesítményt, ami egy Real Madridba kell. de az se baj, majd ha megunja kimegy szélre, ott bohóckodik, és meglesz dicserve hogy mennyit jár hátra, meg hogy szervez, meg milyen pontosan passzol...a csatár.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Nem csak Benzema szar hanem egészében semmi nem volt tegnap jó és az elmúlt 3 meccsen, de az, hogy Benzema évek óta nulla, inkompetens az is tény.
De erről meggyőzni Benzema fanokat egyszerűen nem lenne fair.
De erről meggyőzni Benzema fanokat egyszerűen nem lenne fair.
Ja és mocskos Karim Benzema, hogy neki kell a csatárunknak lennie még, ha szar is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Szomorú, hogy egy emberre vetítitek ki azt a szánalmas produkciót, amit 3-4 meccse látunk csapattól. Gyakorlatilag meg beigazolódott az, ami miatt évek óta sírunk. Kell egy dinamikus, gyors, cselezni tudó ember előre, de inkább 2. LV nem szint, Asensio besült, Bale sérült, alternatívák nincsenek.
Lehet itt szidni Benzemát, mert gyenge volt, de lehetne nézni is komplexül az egészet. Jelenleg az elmúlt 2 évben a keret szűkült, öregedett és nem voltak kifejezetten jó igazolásaink. A vezetőség meg megnyugtatta magát, hogy mégis csak egy 2szeres BL címvédő csapatunk van összesen 4 BL címmel. Ja csak azt CR meg a 3-4 évvel fiatalabb csapat rakta le.
Lopetegui is nyomatja azt, amin már látszik egy ideje, hogy nem fog működni és egyedül tegnap, mert belecserélni merészen. Amúgy pont arra a 442-re kellene építeni.
Lehet itt szidni Benzemát, mert gyenge volt, de lehetne nézni is komplexül az egészet. Jelenleg az elmúlt 2 évben a keret szűkült, öregedett és nem voltak kifejezetten jó igazolásaink. A vezetőség meg megnyugtatta magát, hogy mégis csak egy 2szeres BL címvédő csapatunk van összesen 4 BL címmel. Ja csak azt CR meg a 3-4 évvel fiatalabb csapat rakta le.
Lopetegui is nyomatja azt, amin már látszik egy ideje, hogy nem fog működni és egyedül tegnap, mert belecserélni merészen. Amúgy pont arra a 442-re kellene építeni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó példa erre a tavalyi BL menetelés vége, vagy egy évvel korábbról az Atma elleni meccse.füst írta: viszont amikor ég a ház, kéne a gól, akkor biztosan tudhatjuk hogy nem ő hozza el nekünk. Ez már aligha fog változni.
Biztosan...jah, olyan szavakat használtok, amiket 1 mp alatt meg lehet cáfolni.
Nem, ez úgy van , ha 7-10 napig csak egyszer szarsz, akkor sincs gond. A 7 nap fosás minden, csak nem tökéletes. Majd szülőként megtudod ezeket az aranyszabályokatStatisztikailag kimutatható, hogyha 7 napig szorulásom van, majd 7 napig fosok, akkor az emésztésem tökéletesen rendben!

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hát nekem annyi jött le az évek során, hogy Benzema akár tud is gólt lőni, amikor gálázik a csapat. Meg tudja lőni a csapat harmadik, negyedik gólját, viszont amikor ég a ház, kéne a gól, akkor biztosan tudhatjuk hogy nem ő hozza el nekünk. Ez már aligha fog változni.
Statisztikailag kimutatható, hogyha 7 napig szorulásom van, majd 7 napig fosok, akkor az emésztésem tökéletesen rendben! Nagyjából Benzema góljairól is így vélekedek, hiába van meg mennyiségre, nagyon ritkán húzott ki minket a ganajból. Felesleges tőle várni, hogy majd lehozza nekünk a meccset.
De. Nekem nem vele van a gondom, Benzema szebb és kevésbé szebb oldalát már régóta ismerjük, mint a tenyerünket. Sajnos nekem az edzőnk elképzeléseitől görbül le a szám. Nem fogom elkezdeni szapulni, nem olyan mint Benitez, akinek a kinevezése napján lehetett tudni hogy újévre nem lessz állása. Lopetegui azért lényegesen jobb. De szerintem a felfogása nem illik ehhez a mostani kerethez, és legjobb esetben is felemás lesz a szájízünk év végén. Zidanenál vigyorogtam mint egy tök.
Statisztikailag kimutatható, hogyha 7 napig szorulásom van, majd 7 napig fosok, akkor az emésztésem tökéletesen rendben! Nagyjából Benzema góljairól is így vélekedek, hiába van meg mennyiségre, nagyon ritkán húzott ki minket a ganajból. Felesleges tőle várni, hogy majd lehozza nekünk a meccset.
De. Nekem nem vele van a gondom, Benzema szebb és kevésbé szebb oldalát már régóta ismerjük, mint a tenyerünket. Sajnos nekem az edzőnk elképzeléseitől görbül le a szám. Nem fogom elkezdeni szapulni, nem olyan mint Benitez, akinek a kinevezése napján lehetett tudni hogy újévre nem lessz állása. Lopetegui azért lényegesen jobb. De szerintem a felfogása nem illik ehhez a mostani kerethez, és legjobb esetben is felemás lesz a szájízünk év végén. Zidanenál vigyorogtam mint egy tök.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogy. Ez csak statisztika.dzsi91 írta:Benzema 422 meccs 197 gól. (0.46 gól/meccs)
Raúl 741 meccs 323 gól. (0.43 gól/meccs)
Reszeltek már a francia érdemi pályafutásának de azért szerintem helyén kéne kezelni a góljait,mert azért kicsit többet rakott el 10 év alatt egy tucatnál. És igen 9esben van de nem az az ösztönös góllövő.
Szerintem 10 évre levetítve korrekt számokat hozott, a végére kifingott.Ez van.
Igaz a többség itt a meccseket csak nézi, nem látja. Es ezt e csak Karim miatt írom, hanem általánosságban.
Peti is itt veri a nyalat, aztán mit művelt az évek alatt

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Benzema 422 meccs 197 gól. (0.46 gól/meccs)
Reszeltek már a francia érdemi pályafutásának de azért szerintem helyén kéne kezelni a góljait,mert azért kicsit többet rakott el 10 év alatt egy tucatnál. És igen 9esben van de nem az az ösztönös góllövő.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Higuain több gólt lőtt a Real Madridban mint a brazil Ronaldo.
Jó hát majd 100 meccsel többet is játszott.
Jó hát majd 100 meccsel többet is játszott.

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Statisztika.Realista24 írta:
Top10 all time a Real Madridban.
Most nem azért, de közel 10 év alatt, ilyen hátszéllel nem nehéz bekerülni csatárként a top10-be.Realista24 írta:Jah. Top10 all time a Real Madridban. De csoda ha gólt lő. Jol van.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah. Top10 all time a Real Madridban. De csoda ha gólt lő. Jol van.Sierra írta:Pedig alapvetően igaza van.Realista24 írta: Van a ló meg a masik oldala. Na, odaestel éppen.Karimtól tényleg nem érdemes várni a gólokat, a csodát. Minden gólja egy ajándék az élettől.
Tomboljatok ki magatokat a fórumon. Rugajtok ki Lopit, legyetek okosabbak Perezneleg jobbak a négyszeres BL gyozeltes játékosoknal.
Majd reggel jövök szemetet szedni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Megy a meccs topikba fogalmaztuk ezt meg.
Igazából lehetne találni jobb előkészítőt és (pláne) jobb csatárt is nála. Ezekből az okokból bőven cserélni kéne már évek óta.
Viszont most játszatni kell, mert elől meg teljesen halott a játékunk ha nincs fent a pályán.
Egyedül ő végez keresztirányú mozgást, más csak egyenesen fut.
Valahogy ki kell találni egy szisztémát, ahol Marianoval ketten fent vannak (bár az jött át most h semennyire se érzik egymást, de az idő talán ezen segít)
Más opciót én nem látok idénre.
4-4-2, velük elől.
Igazából lehetne találni jobb előkészítőt és (pláne) jobb csatárt is nála. Ezekből az okokból bőven cserélni kéne már évek óta.
Viszont most játszatni kell, mert elől meg teljesen halott a játékunk ha nincs fent a pályán.
Egyedül ő végez keresztirányú mozgást, más csak egyenesen fut.
Valahogy ki kell találni egy szisztémát, ahol Marianoval ketten fent vannak (bár az jött át most h semennyire se érzik egymást, de az idő talán ezen segít)
Más opciót én nem látok idénre.
4-4-2, velük elől.
ZIDANE
- mocsok
Hat ez kurva vicces volt.petiamadridista írta:Kurva jó volt mai is.
Nagyon jól mozgott amikor labdát kapott akkor szépen kezelte le és tette vissza hátra,
sokat mozgott üres területekbe, főleg olyan helyekre ahol még a labda se járt, ezzel összezavarta a moszkvaiakat.
Nagyon jól készítette elő Akinfeev kirúgásait, szögletek, pontrúgások alkalmával gyönyörűen nézett.
Kell a csapatnak, játszatnám, imádom, hogy konstans, évek óta tudja hozni ezt a rendkívüli játékot.
KAK!
PAK!
Pedig alapvetően igaza van.Realista24 írta: Van a ló meg a masik oldala. Na, odaestel éppen.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kurva jó volt mai is.
Nagyon jól mozgott amikor labdát kapott akkor szépen kezelte le és tette vissza hátra,
sokat mozgott üres területekbe, főleg olyan helyekre ahol még a labda se járt, ezzel összezavarta a moszkvaiakat.
Nagyon jól készítette elő Akinfeev kirúgásait, szögletek, pontrúgások alkalmával gyönyörűen nézett.
Kell a csapatnak, játszatnám, imádom, hogy konstans, évek óta tudja hozni ezt a rendkívüli játékot.
KAK!
KAK!