Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Azért az, hogy 360 perce nem tudunk egy gólt sem rúgni, az valami egészen elképesztő.
Leszek az első, aki leírja: Fuera Lopi, sajnos gecire nem tisztelnek a játékosaid.
Leszek az első, aki leírja: Fuera Lopi, sajnos gecire nem tisztelnek a játékosaid.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szégyen!!!!!!
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a bajnokságban kisebb csapatok ellen játszatni kelleneReguilón milyen volt?
hátha legalább csere szintre feljön
szerintem jobb mint Theo

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az a baj Gala, hogy idén konstans kumma jó Gündogan, tehát ez most mellé ment.
Isco hiányzik igen, +1% labdabirtoklás és +20 oldalpassz lenne meccsenként. Nincs vele bajom, és nagyon passzol Lopi rendszerébe..csak ezzel a rendszerrel nem nyerünk semmit szerintem.

Isco hiányzik igen, +1% labdabirtoklás és +20 oldalpassz lenne meccsenként. Nincs vele bajom, és nagyon passzol Lopi rendszerébe..csak ezzel a rendszerrel nem nyerünk semmit szerintem.
Nem illik.
- Galacticos
Szerintem egyszeru az oka az utobbi 3 meccsen mutatott teljesitmenynek:
No isco, no disco.

O nem egy holmi gundogan hogy kiveszed a gepezetbol es minden megy tovabb
No isco, no disco.

O nem egy holmi gundogan hogy kiveszed a gepezetbol es minden megy tovabb

- ziro4vr
Odri nekem szimpatikus amúgy, Regulátor se volt rossz. Theonál 30x jobb, bár ez még Kerlon megye hármas technikájára is igaz.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Hát nehéz mit mondani a tegnapi produkcióra.
Lope szerint rengeteg helyzetünk volt...khmm... Én egy igazán komoly ziccerre sem emlékszem.
Eszetlenül lőttük csak be középre a labdát amire néha érkezett Modric,Mariano,Varane... de ennyi volt a koncepció.
Ceballos: ma nagyon nem tetszett. Képtelen volt váratlant húzni. Tipikus spanyol aki simogatja és körbeugrálja a labdát.Kedvelem de sokkal direktebben kellene játszania.
Asensio: Van a srácban potenciál ez tiszta sor. De lassú és körülményes is. Egyre frusztráltabb. Nehezen viseli a nyomást. 1 vs 1-ben nem képes megverni az emberét. ez egy szélsőnél igen komoly hátrány... Nekem egyre inkább hasonlít James-re. Jó bal láb, jó beadások,de nagyon lassú...
Odri: Kitette a szívét lelkét ment küzdött de egyszerűen ötlettelen volt. Ami nem az ő hibája elsősorban.
Modric egyszerűen már nem az igazi. Benne van a korban nagyon. Ez a VB nem tett jót az erőnlétének.
Én úgy gondolom lassan egy Iniesta szerepkör kell neki. Vagyis nem állandó kezdő de nagyobb meccseken még vele számolnék. Ez akár már idén de jövőre mindenképpen meg kell lépni.
btw. én Eriksen-t szeretném látni a helyén!
Ez a csatársor idén pokoli gyenge... Már tavaly is így gondoltam de CR távozásával ez most nagyon látszik. Kellett volna legalább 2 játékos a támadósorba.
Ez a mag már évek óta együtt van. Kell a friss vér kell az új impulzus ennek a csapatnak.
Unalmas gyenge meccs volt. Meddő fölénnyel. Nem ment és annyi volt a játékunk ,hogy Asensio vagy Odri középre ívelte a bogyót.
Néztem előtte a Hoffenheim-City meccset. Nagyon látványos volt,hogy a City mennyire nem operál beadásokkal és milyen szépen megtudják komponálni a játékukat. Pedig ők sem játszottak jól...
Lope szerint rengeteg helyzetünk volt...khmm... Én egy igazán komoly ziccerre sem emlékszem.
Eszetlenül lőttük csak be középre a labdát amire néha érkezett Modric,Mariano,Varane... de ennyi volt a koncepció.
Ceballos: ma nagyon nem tetszett. Képtelen volt váratlant húzni. Tipikus spanyol aki simogatja és körbeugrálja a labdát.Kedvelem de sokkal direktebben kellene játszania.
Asensio: Van a srácban potenciál ez tiszta sor. De lassú és körülményes is. Egyre frusztráltabb. Nehezen viseli a nyomást. 1 vs 1-ben nem képes megverni az emberét. ez egy szélsőnél igen komoly hátrány... Nekem egyre inkább hasonlít James-re. Jó bal láb, jó beadások,de nagyon lassú...
Odri: Kitette a szívét lelkét ment küzdött de egyszerűen ötlettelen volt. Ami nem az ő hibája elsősorban.
Modric egyszerűen már nem az igazi. Benne van a korban nagyon. Ez a VB nem tett jót az erőnlétének.
Én úgy gondolom lassan egy Iniesta szerepkör kell neki. Vagyis nem állandó kezdő de nagyobb meccseken még vele számolnék. Ez akár már idén de jövőre mindenképpen meg kell lépni.
btw. én Eriksen-t szeretném látni a helyén!
Ez a csatársor idén pokoli gyenge... Már tavaly is így gondoltam de CR távozásával ez most nagyon látszik. Kellett volna legalább 2 játékos a támadósorba.
Ez a mag már évek óta együtt van. Kell a friss vér kell az új impulzus ennek a csapatnak.
Unalmas gyenge meccs volt. Meddő fölénnyel. Nem ment és annyi volt a játékunk ,hogy Asensio vagy Odri középre ívelte a bogyót.
Néztem előtte a Hoffenheim-City meccset. Nagyon látványos volt,hogy a City mennyire nem operál beadásokkal és milyen szépen megtudják komponálni a játékukat. Pedig ők sem játszottak jól...
- ziro4vr
Nekem az irány nem tetszik, és nem látom azt, hogy ez a keret ezzel a felfogással hova fejlődne tavaszra. Még több oldalpassz, még több % labdabirtoklás? Nem látom ebben a potenciált. Van egy közepesen lanygos alapjátékunk, ami nem elég domináns se ahhoz, hogy ne adjunk lehetőséget az ellenfélnek, se ahhoz, hogy sok ziccert kialakítsunk és gólokat szerezzünk.
ZZ alatt is voltak gondok, de ezt nem érezte, hogy innen nem tudom hova tudna javulni a gárda. Fejben ot tis voltak gondok, volt hogy csak a mezt vitték ki, de érezhető volt, hogy majd fel tudnak pörögni. Illetve ott a kaput támadták. Persze volt, hogy csak ívelgettünk ott is, de lassan azt mondom, az 500x keresztpassz meg visszafordulás után kezdem visszasírni.
Lopi nem való szerintem egy Real élére, egy középcsapatnál fel tud építeni egy stabil alapjátékot, ami elég egy jó szinthez, szeretik a helyiek mert nyomatja a fiatalokat meg a spanyolokat, de ennyi.
ZZ alatt is voltak gondok, de ezt nem érezte, hogy innen nem tudom hova tudna javulni a gárda. Fejben ot tis voltak gondok, volt hogy csak a mezt vitték ki, de érezhető volt, hogy majd fel tudnak pörögni. Illetve ott a kaput támadták. Persze volt, hogy csak ívelgettünk ott is, de lassan azt mondom, az 500x keresztpassz meg visszafordulás után kezdem visszasírni.
Lopi nem való szerintem egy Real élére, egy középcsapatnál fel tud építeni egy stabil alapjátékot, ami elég egy jó szinthez, szeretik a helyiek mert nyomatja a fiatalokat meg a spanyolokat, de ennyi.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A baj ott kezdődik, hogy a játékosunk azt mondja, hogy tiszta a lelkiismeretük egy ilyen meccs után, mert volt három kapufa, meg néhány lövés egy CSKA ellen.
Nacho is, nem számítottak vereségre, hát ja, nem úgy kell kimenni, hogy a mez majd megnyeri a meccset.
Fejben már meccs előtt elengedték a dolgot, azt hitték elég lesz a múlt a győzelemhez.

Nacho is, nem számítottak vereségre, hát ja, nem úgy kell kimenni, hogy a mez majd megnyeri a meccset.
Fejben már meccs előtt elengedték a dolgot, azt hitték elég lesz a múlt a győzelemhez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Lehetne többet nyomatni, mert elsőre ez nem volt rossz azért. Világtalan Theonál bőven-bőven jobb, 1-2 hibája volt de védekezésben bőven stabilabb mint Marcelo mostanában.Reguilón milyen volt?
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én azt mondom, hogy most nem szabad még temetni egy csapatot. Október eleje van és még mindig csak gólkülönbség miatt vagyunk a Barca mögött, a BL-csoportból meg hátra van 4 kőkemény forduló, amiben kettőben a Plzen ellen játszunk és hazaiban a Moszkva ellen. Valaki tegnap írta a hsz-emre válaszként, hogy sokszor a gálakezdőre próbálja a fociját "ráerőltetni" az edző és hogy ez hónapokig nem szokott menni. Most nehezebben tudják a játékosok elsajátítani Lopetegui játékrendszerét, filozófiáját és a forma is a béka segge alatt van, innen már biztosan csak felfelé tudunk elindulni. A pofon is időben jött, máskor sokkal rosszabb időben januárban-februárban szenvedünk. Isco és Bale visszatérésével tuti más lesz a helyzet, valamint új játékosokat (Odriozola, Mariano) is többet be kell vetni, Asensio meg pihenhetne pár meccset.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az utolsó 4 meccsen 1 gól, ez elég gyászos egy Real Madridtól.
Nem az a 3 pont fáj, de egy orosz csapat ellen azért nem kéne kikapni, és főleg a BL-ben nem szabad gyengeséget mutatni.
Most van pár szotyi meccs, azokon össze kell szedni magukat, mert vészesen közeleg a classico, és nem kéne megint felhozni a katalánokat..
A meccsről sokat nem tudok mondani, mindenki szar volt...de aki a legjobban felkúrt az Asensio, hát mi a jó francért kell mindent rábikázni 30-ról, éles szögből, 15-ről, MINDENHONNAN?? Nem elég nagy az a kapu, vagy mi?
Nem nagyon tetszett a srácoknak a kemény orosz foci.
Nem az a 3 pont fáj, de egy orosz csapat ellen azért nem kéne kikapni, és főleg a BL-ben nem szabad gyengeséget mutatni.
Most van pár szotyi meccs, azokon össze kell szedni magukat, mert vészesen közeleg a classico, és nem kéne megint felhozni a katalánokat..
A meccsről sokat nem tudok mondani, mindenki szar volt...de aki a legjobban felkúrt az Asensio, hát mi a jó francért kell mindent rábikázni 30-ról, éles szögből, 15-ről, MINDENHONNAN?? Nem elég nagy az a kapu, vagy mi?
Nem nagyon tetszett a srácoknak a kemény orosz foci.
meg nem is hosszabbitott. elso nyilatkozata a nyar ota a 1-2 hete volt ahol elmondta mi tortent vele a nyaron es jelenleg hogy erzi magat. heti 200ezret keres. osszehasonlitaskeppen bale heti 350et. es meg azt sem nyilatkozta egyertelmuen hogy hosszanbitani fog. bar szerintem a realos karrierjenek mar annyi igy inkabb hosszabbit. de fogalmam sincs hogy miert irtal mindent multidoben...de utana azt nyilatkozta jól erzi magat Angliaban mégsem távozik, az a 300 ezer fontos heti fizetes megtette a hatását.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jah nem, csak 200 millio euró. Minimum. Aztán ha azt is megadtuk volna akkor kérnek 250et. A Chelsea nem akarta eladni. De neked ezt hiába magyarázza az ember.BBeno írta:milyen csillagaszati fizetes? 2 ev van hatra a szerzodesebol hazardnak. senki nem lancolta hazardot a chelseahez. jonni akart. adtak is volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Most tudom h ezért fejbelövés jár itt, de No Isco, no party. Amióta sérült egy gólt se tudtunk lőni és ez nem véletlen egybeesés. Hiába néz ki szerencsétlennek meg céltalannak a játéka, ő most a motor a kp.n szerintem és nem Modric...
Ebbe a gyenge csapatba most Isco kell és Bale
Ebbe a gyenge csapatba most Isco kell és Bale
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Jönni akart igen, de utana azt nyilatkozta jól erzi magat Angliaban mégsem távozik, az a 300 ezer fontos heti fizetes megtette a hatását.BBeno írta:milyen csillagaszati fizetes? 2 ev van hatra a szerzodesebol hazardnak. senki nem lancolta hazardot a chelseahez. jonni akart. adtak is volna.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem varrnám én ezt a mait, vagy az eddigieket az edző nyakába. Ma hiányzott Bale, Ramos, Marcelo, Isco, egy félidőt Modric, Carvajal. Aztán Ronaldo, Kovacic és Zizu is. Inkább ez a probléma. Nyáron is tudtuk, hogy ez lesz, nem kell meglepődni. Elment a csapat edzője, lelépett a gólgyár és eltégozoltunk egy tehetséget a középpályáról. Helyette lesz stadionfelújítás és hasonló futball, mint eddig idén. Hogy megérte-e? Nekem nem, mert jó, ha egyszer eljutok a Bernabeuba, de én kisegér vagyok csak...
Persze jött 5 év alatt 4 BL serleg, ettől még a jelennek élek és azt szeretem a legjobban, ha nyer a csapatom..
Persze jött 5 év alatt 4 BL serleg, ettől még a jelennek élek és azt szeretem a legjobban, ha nyer a csapatom..
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Ne haragudjatok de kissé túlzó és nevetséges 3 egymás utáni nyeretlen meccs után temetni egy edzőt és egy, még mindig (!) klasszisokkal felálló csapatot... Zizou alatt hasított bármelyik őszi idényben e társaság? Nem mondanám, sőt a futballunk tavaly ilyenkor sokkal kilátástalanabb volt - nem is beszélve arról, mennyi gyengébb csapat ellen hullajtottunk pontot... A Bilbao és most a CSZKA is szervezett volt és szinte csak védekezett, az Atletí évek óta mumusnak számít. A Sevilla elleni az egyetlen meccs ahol tényleg minősíthetetlen volt a csapat és ahol nincs semmilyen felmentő körülmény!
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
milyen csillagaszati fizetes? 2 ev van hatra a szerzodesebol hazardnak. senki nem lancolta hazardot a chelseahez. jonni akart. adtak is volna.