De örülnék,ha a barsza visszavenné 300milláért mi meg mehetnénk a hazard-bappe vonattal.Az jobb.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 17., szerda 17:05
HozzászólásSzerző: füst » 2018. október 17., szerda 16:44
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 17., szerda 16:38
Elég cink érzés lehet neki, másfelől meg mégsem akkora játékos mint ahogy elhitte.Realista24 írta:Neymar regrets his move to PSG. He moved to Paris with the idea of winning the UCL and Ballon d’Or but has fallen short and now feels overshadowed by Mbappe who is a world champion and a hero in France. Barça know the deal will be difficult, but not impossible. [md]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 17., szerda 16:17
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 8., hétfő 14:09
Igen, lassan nem (csak) a barcával kell foglalkozni.ateeemadrid írta:Ez teljesen jogos, csak ha így folytatjuk, akkor szarhatunk a Barca nehéz sorsolására, mert az Atleti meg a Sevilla is előttünk marad.RealAsensio írta:Hiaba jatszanak a Betisszel otthon, ami elvileg lefutott meccs, ha elotte az Interrel meccselnek, a Betis utan meg az Atleti elleni meccsre kell tartalekolni. Ez a sorsolas igy egyben nagyon kemeny es suru. Csak erre akartam kilyukadni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. október 8., hétfő 13:47
Ez teljesen jogos, csak ha így folytatjuk, akkor szarhatunk a Barca nehéz sorsolására, mert az Atleti meg a Sevilla is előttünk marad.RealAsensio írta:Hiaba jatszanak a Betisszel otthon, ami elvileg lefutott meccs, ha elotte az Interrel meccselnek, a Betis utan meg az Atleti elleni meccsre kell tartalekolni. Ez a sorsolas igy egyben nagyon kemeny es suru. Csak erre akartam kilyukadni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 8., hétfő 12:36
10-ből 9x annyira elég ez a nagy akarás hogy kapnak egy ötöst.HusDen2 írta:Espanyol túra sima? Favágás megy általában, utálják barszáékat és ha szarok akkor is beleadnak 300%ot es megszakadnak, hogy kibasszanak velük.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. október 8., hétfő 12:34
HozzászólásSzerző: HusDen2 » 2018. október 8., hétfő 12:20
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. október 8., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. október 8., hétfő 11:59
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 8., hétfő 11:04
Kerlon írta:Bejelöltem pár papíron könnyűt. Plusz a Sevilla is zakóért jár a nagyokhoz idegenbe.RealAsensio írta:Megneztem a Barca sorsolasat. Hat nagyon kemeny, gyakorlatilag papiron nem lesz konnyu meccsuk mar iden.![]()
Sorrendben: Sevilla (o), Inter (o), Real Madrid (o), Vallecano (i), Inter (i), Betis (o), Atletico Madrid (i), PSV (i), Villareal (o), Espanyol (i), Tottenham (o), Levante (i), Celta Vigo (o).
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 8., hétfő 11:01
Bejelöltem pár papíron könnyűt. Plusz a Sevilla is zakóért jár a nagyokhoz idegenbe.RealAsensio írta:Megneztem a Barca sorsolasat. Hat nagyon kemeny, gyakorlatilag papiron nem lesz konnyu meccsuk mar iden.![]()
Sorrendben: Sevilla (o), Inter (o), Real Madrid (o), Vallecano (i), Inter (i), Betis (o), Atletico Madrid (i), PSV (i), Villareal (o), Espanyol (i), Tottenham (o), Levante (i), Celta Vigo (o).
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. október 8., hétfő 10:10
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. október 3., szerda 9:21
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. október 3., szerda 8:47
Kerlon írta:Nem tudom, de Csavardi Messi nagyon poén.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. október 3., szerda 8:29
Realista24 írta:Melyik divatház hozta ezeket össze?
https://pbs.twimg.com/media/Dohf0JuX0AANhqc.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Dohf0J9XsAA4Ena.jpg
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 3., szerda 8:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 3., szerda 7:54
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. október 2., kedd 15:45
Hajajj, pedig Piket nem lesz futurePresidente, ha majd nem kampanyolhat Messivel..Realista24 írta:Piqué és Messi kapcsolata tönkrement. Írják a spanyolok.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem