dzsi91 írta:Ez a szar már messivel sem működik nemhogy asensioval meg lukasszal.Senki nem vár csúcs focit októberre.De ez az a fotball amit évek óta hülyérever bárki a bl-ben messistől gvárdiólástól és nekünk mégy annyira se megx mint nekik.
Halál türelmes lenne a fórum szerintem ha az edző a kerethez és az ellenfelekhez igazodna nem pedig erőlteti a saját elképzelését ha megy ha nem.Ennyire nem szar a keretünk mint ahogy játszunk mostanában.
És szerintem a moszkvai vereség pont az a vereség ahol el lehet kezdeni a vészharangokat kongatni.
Én végignyomatnám vele mostmár ezt az évet ha tetszik ha nem.Kicsiket üthetjük és bajnokságot simán nyerhetünk.De perez úgy kibassza karácsonyra ,hogy rossz lesz nézni ha még 1-2 ilyen kínos eredmény becsúszik.
Amúgy nyárig nincs opciónk a posztjára szóval én semmiképp nem rúgnám ki.Inkább végigkínlódom ezt a szezont.
Király, hogy a fórumon vagy, a legtöbb esetben egy valag karaktert spórolsz nekem is.
Igen, nekem ez a bajom, nem vonok mérleget, nem ítélem el Lopeteguit, de alapvetően nekem ez a játékstílus soha nem tetszett, akkor sem amikor a Barca csúcson volt, akkor sem amikor a spanyolok végigverték a világot. Ott is emlékszem egy rakat olyan meccsre, ahol ment a 147 milliárd oldalpassz, elöl meg nem volt senki, aki mert volna focizni, nem csak cicázni az ellenféllel. Ami alapvetően tök jó, meg minden, csak halál unalmas és bizonyos elemek (pl. Messi) nélkül egy impotens semmi.
A tegnapit azért árnyalja a 3 (?) kapufa, most tényleg nem volt szerencsénk, de nem is az oroszországi sittel van a bajom, nem érdekel egy BL csoportkörös meccs, úgyis továbbmegyünk.
Azzal van a baj, hogy meg sem próbálja az edző a kerethez hangolni a taktikát, ami szerintem akkor sem fog működni, ha ezt játszatja velük már évek óta. Tehát nem vagyok türelmetlen, hanem alapvetően tartom hibásnak a koncepciót. De ez nyáron is így volt, meg év elején is, csak itt ha valaki megfogalmaz kritikát vagy észrevételt, akkor egyből kishitű, tünjön innen, stb. Pedig nagyon bizakodok, sőt most is mindenhol esélyesek vagyunk, csak az én meglátásom az, hogy ha nem kezdünk el visszanyúlni korábbi elemekhez (akár Mourinhoig), akkor ez a taktika és vele Lopetegui is meg fog bukni.