Értékeld a legutóbbi meccset
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Lehetetlen volt most igazolni olyan játékost aki komoly erősitést jelentene, ezt Perez is tudja hogy kellene erősítés, Hazardot csillagászati fizezéssel láncolta magához a Chelsea, Bappe meg Neymarért olyan pénzt kérne az arab amibe még egy Real Madrid is belerokkanna ha esetleg el is engedné őket, de nem engedi el.. Lewandovkit sem engedi a Bayern, tehát mást nem lehet tenni mint fiatalitani, és 4 Bl győzelem után lehet egy kis türelem, lesznek még bugdácsolasok, új taktikát probálnak bevezetni ezt a gyors passzos tiki takat ez nem megy olyan hamar idő kell hozzá.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez így kevés
továbbra is igazolni kell előre, többet is, mert nincs góllövőnk
ilyet még nem láttam a csapatnál
játékosokat egyenként felesleges elővenni, az egész csapat gödörben van
még a stabil Modric és Kroos is időnként nagyon gyenge...
továbbra is igazolni kell előre, többet is, mert nincs góllövőnk
ilyet még nem láttam a csapatnál

játékosokat egyenként felesleges elővenni, az egész csapat gödörben van
még a stabil Modric és Kroos is időnként nagyon gyenge...
- CRonika
- Kedvenc játékosaid: CR,Varane,Raúl,Ronaldo,Zidane,Figo
- Kedvenc csapatod: A galaktikus Real Madrid!
Nem csak a mai meccsről írok véleményt, hanem az idei évről összességében!
Szörnyen lassúak vagyunk! Olyan lassan jár a labda, semmi váratlan, nulla beindulás, nulla védők mögé betett labda (még ha ez ma nehéz is volt mert mélyen védekeztek 10 emberrel).
A labdaátvételek, az indítások mind mind lassan mennek. Én már az agresszív letámadást se láttam az elmúlt 2 meccsen.
Akármennyire imádom és a meccseken a legjobbak között van, de ebben Kroos is vastagon benne van. Párharcot nagyon ritkán nyer, lassú, de legalább nála fel lehet sorolni ugyanennyi pozitívumot is.
Másnál?
Modric idén nálam nagyon gyenge, remélem hogy csak szar formában van, de a korra és fáradtságra ezt nem lehet fogni, fél éve év végén ment mint a gép és oktatott. Fejben rendbe kell hozni.
A védelem káosz, pedig nevek alapján nem nagyon van jelenleg jobb védősor a világon. Ma nem volt Ramos, de egyszerűen most éli ki magát mert már ő az első számú bika.
Marcelo védőmunkája már régóta nulla, de legalább támadásban hozta a klasszis teljesítményt, már ez se nagyon megy neki. Valaki felvetette a napokban, hogy ki kellene próbálni bal szélen a kp-n, hátha. Egy kiscsapat ellen talán 1 próbát megérne.
A támadósor talán még a CR előtti időkben a Higuain -Raul (az utolsó évekbeli kiégett fáradt öreg Raulra célzok természetesen) korszakban volt ilyen gyenge! Benzema régóta fos nulla, ember nem lesz ilyen teljesítménnyel több ideig a Realban, Asensio nem bírja el a terhet hogy neki kell pótolnia CR-t, de ő legalább játékban van (ellentétben a világklasszis Bale-Benzema duóval), Bale meg játékosanyag szempontjából világklasszis lehetne, de a foci amit játszunk neki az első perctől nem való, de ezt tudjuk jól.
Már a meccs alatt írtam, hogy bár Marianonak valóban több lehetőséget kellene adni, de a támadójátékunkat nem ő fogja fellendíteni és pótolni a gólokat amiket eddig CR lőtt, ebben biztos vagyok- sajnos. De inkább nézem őt, ahogy küzd , hajt, mint Benzemat a 1331. nulla teljesítmény után. Én szurkolok a dominikainak azért!
Én a hagyományokkal ellentétben télen igazolnék. Hazard szerintem mindenképp kellene, nincs BL neki idén, szóval ez nem lehet probléma. Ha nem hozunk senkit, akkor az nyílt üzenet, hogy ezt a szezont beáldozzuk így, aztán nyáron robbantunk.....vagy nem.
Szörnyen lassúak vagyunk! Olyan lassan jár a labda, semmi váratlan, nulla beindulás, nulla védők mögé betett labda (még ha ez ma nehéz is volt mert mélyen védekeztek 10 emberrel).
A labdaátvételek, az indítások mind mind lassan mennek. Én már az agresszív letámadást se láttam az elmúlt 2 meccsen.
Akármennyire imádom és a meccseken a legjobbak között van, de ebben Kroos is vastagon benne van. Párharcot nagyon ritkán nyer, lassú, de legalább nála fel lehet sorolni ugyanennyi pozitívumot is.
Másnál?
Modric idén nálam nagyon gyenge, remélem hogy csak szar formában van, de a korra és fáradtságra ezt nem lehet fogni, fél éve év végén ment mint a gép és oktatott. Fejben rendbe kell hozni.
A védelem káosz, pedig nevek alapján nem nagyon van jelenleg jobb védősor a világon. Ma nem volt Ramos, de egyszerűen most éli ki magát mert már ő az első számú bika.
Marcelo védőmunkája már régóta nulla, de legalább támadásban hozta a klasszis teljesítményt, már ez se nagyon megy neki. Valaki felvetette a napokban, hogy ki kellene próbálni bal szélen a kp-n, hátha. Egy kiscsapat ellen talán 1 próbát megérne.
A támadósor talán még a CR előtti időkben a Higuain -Raul (az utolsó évekbeli kiégett fáradt öreg Raulra célzok természetesen) korszakban volt ilyen gyenge! Benzema régóta fos nulla, ember nem lesz ilyen teljesítménnyel több ideig a Realban, Asensio nem bírja el a terhet hogy neki kell pótolnia CR-t, de ő legalább játékban van (ellentétben a világklasszis Bale-Benzema duóval), Bale meg játékosanyag szempontjából világklasszis lehetne, de a foci amit játszunk neki az első perctől nem való, de ezt tudjuk jól.
Már a meccs alatt írtam, hogy bár Marianonak valóban több lehetőséget kellene adni, de a támadójátékunkat nem ő fogja fellendíteni és pótolni a gólokat amiket eddig CR lőtt, ebben biztos vagyok- sajnos. De inkább nézem őt, ahogy küzd , hajt, mint Benzemat a 1331. nulla teljesítmény után. Én szurkolok a dominikainak azért!
Én a hagyományokkal ellentétben télen igazolnék. Hazard szerintem mindenképp kellene, nincs BL neki idén, szóval ez nem lehet probléma. Ha nem hozunk senkit, akkor az nyílt üzenet, hogy ezt a szezont beáldozzuk így, aztán nyáron robbantunk.....vagy nem.
- Ramioli
Nyugi majd legkölelebb bemegy ami most nem ment be
nem most kell megnyerni a Blt, legyen egy kis sikerélménye a kiscsapatnak, ennyi jár hogy végig bekkelték a meccset hazai pályán
majd tavasszal Ramos emeli újra a serleget

Olyan szép, amikor írjátok, hogy kit tennétek be meg hogyan kísérleteznétek.
Amíg Lopetegui van addig ilyen nem lesz.
Amíg Lopetegui van addig ilyen nem lesz.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ennyire nem szar a keret Cr nélkül mint amit előadunk.Mariano-t és viniciuszt nyomatnám mert miért ne,bennük akár benne lehet az ami asensioban egyértelműen nincs.És mikor máskor lehetne kisérletezni ha nem egy ilyen évben.
Edzőbá sablonfocija a legrosszabb rémálmaimat idézi.
#savethefootballfromtikitaka #direktfootballforthebernabeu
Edzőbá sablonfocija a legrosszabb rémálmaimat idézi.
#savethefootballfromtikitaka #direktfootballforthebernabeu
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
RealAsensio írta:Vegig tamadtuk a meccset 88+ percen keresztul, es egyetlen szar golt sem tudtunk loni.toketlenek.
Meddő mezőnyfőlény volt, keresztpasszok tömkelegével.
Atma ellen jobban sikerült támadnunk 100x a 2. félidőben és az is kumma kevés volt.
ZIDANE
- Ramioli
Nagyon akadt a Steam, de mindig amikor visszajött a kép nálunk volt a labda, járt a Moszkva a kapunknál a gólon kívül??
ilyen zártan védekező csapat ellen nagyon nehéz, és nem akart bemenni semmi
ez van
tiki taka, mintha már láttam volna ilyen meddő tiki takát katalánéknál

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk a 3 kapufa is ritka egy meccsenRealAsensio írta:Vegig tamadtuk a meccset 88+ percen keresztul, es egyetlen szar golt sem tudtunk loni.toketlenek.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Vegig tamadtuk a meccset 88+ percen keresztul, es egyetlen szar golt sem tudtunk loni.
toketlenek.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bein kommentator szerint 2007 januarjaban fordult elo utoljara, hogy zsinorban 3 meccsen nem lott golt a csapat... ZZ-vel meg valami 60 meccsig zsinorban volt legalabb 1 gol... Azt mondjuk Remy kurta el

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
kierkegaard írta:Ez a csapat alkalmatlan ehhez a taktikahoz. Nem ertik meg, hogy mozogni kell es nen egy helyben varni a labdat..
Igen, én is figyeltem, hogy a legelől lévő emberek általában még mindig arra várnak, hogy le a szélre és valahogy megelőznék a párjukat a beérkező labdáért, oldalról.
Bár én a keretet nem venném rá alkamatlannak.
Picit finomhangolni kéne a támadókat (kellett volna nyáron) és amúgy lehoznék, mert baszott technikásak még a védőink is.
Inkább edzőbá nem tudja ezt átadni rendesen, egyre inkább ez lehet a para.
Pepet szidtam meccs közbe is mint állat, de ilyen kis-közép csapatok ellen még Rafinha féle játékosoknak is ment a tikken-takken.
Ott rendre a nagyok ellen hozták azt, mint mi kb bárki ellen, aki picit is komolyabb játékerőt képvisel.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Október másodika van, még nincs veszve semmi. Viszont a teljes csapatnak, edzőknek, szertárosoknak át kéne kicsit értékelnie a dolgokat és fejben felnőni.
Ebből az évből ki kell hozni a legtöbbet, de jövőre én végrehajtanám most már a nagy vérfrissítést. Ez a csapat egyszerűen ki lett maxolva, szükség van időközönként a megújulásra, ennek most már el kellene jönnie új stadion ide vagy oda.
Ebből az évből ki kell hozni a legtöbbet, de jövőre én végrehajtanám most már a nagy vérfrissítést. Ez a csapat egyszerűen ki lett maxolva, szükség van időközönként a megújulásra, ennek most már el kellene jönnie új stadion ide vagy oda.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Reguilon játékának örülök, a többinek nem. Hétvégén szarni bele, nyomassuk Vinit, Marianot, Llorentet meg, akik nem nagyon játszanak. Valverde is mehetne nyugodtan, ennél szarabb nagyon nem lehet.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Nekem sokszor bizonytalannak tűnt és elég darabosnak is. Hakimi szerintem jobb volt nála tavaly.ferni írta:Reguilón milyen volt?
Amúgy meg fel kéne rakni a Vini Mariano Bale triót, mögéjük Kroos Ceba +1 azt nyomatni neki, ők legalább akarni is tudnának játszani....
Azt ha valamelyik sztárocska magához tér mehet vissza a kezdőbe.
Nincs nagy gond a csoportot nézve, oroszoknál kint lehet hagyni 3 pontot, megesik az ilyen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ilyen balf@sz Real Madridot még életemben nem láttam...töketlen, puhapöcs brigád akik képtelenek gólt lőni...itt valami nagyon nincs rendben...
Meccsek óta szégyent hoznak a habfehér mezre...
Meccsek óta szégyent hoznak a habfehér mezre...
Reguilón milyen volt?
Amúgy meg fel kéne rakni a Vini Mariano Bale triót, mögéjük Kroos Ceba +1 azt nyomatni neki, ők legalább akarni is tudnának játszani....
Nincs nagy gond a csoportot nézve, oroszoknál kint lehet hagyni 3 pontot, megesik az ilyen.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hazardot basztuk el, legalább télen hozhatnánk. Asensio és LV valencia szintű játékosok, korlátoltak és borzasztóan buták. Benzema nem megbízható, a középpályásaink nem tudnak részt venni a támadásokban ennél a taktikánál. Marcelo végleg kiégett, Ramos el van szállva. Van baj elég.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
4 meccs 1 gól.
Na a nagy statisztika mágusok most nézzenek utána mikor volt legutóbb ilyen.
Na a nagy statisztika mágusok most nézzenek utána mikor volt legutóbb ilyen.
-
Ez a csapat alkalmatlan ehhez a taktikahoz. Nem ertik meg, hogy mozogni kell es nen egy helyben varni a labdat..