Pedig két hete még a bokája rottyon volt. De ott nem a Sanitas dolgozik, ahogy hallottamsebydani írta:Szoboszlai megint mekkora gólt rúgott. Őrület

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 11., csütörtök 9:55
Pedig két hete még a bokája rottyon volt. De ott nem a Sanitas dolgozik, ahogy hallottamsebydani írta:Szoboszlai megint mekkora gólt rúgott. Őrület
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 11., csütörtök 9:09
Egész meccsen jól játszott, de az egész csapatra elmondható ugyanez (1-2 kivételt leszámítva.sebydani írta:Szoboszlai megint mekkora gólt rúgott. Őrület
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. október 11., csütörtök 8:55
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. október 5., péntek 23:58
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. október 5., péntek 23:06
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. október 5., péntek 22:58
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 3., szerda 13:35
Hogy aprópénzért hajlandó megkockáztatni a konstans égést, amikor hülyére keresi magát Lipcsében? Aha, biztos.BBeno írta:tehat akkor az a verzio el amit en mondtam.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. október 3., szerda 13:01
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. október 3., szerda 12:04
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. október 2., kedd 15:42
Mi is a nagyonfontosemberszektorban voltunk, egyébként nem láttunk volna semmit a meccsből.Pipita írta:
A magyar rendszert értem, engem a lengyel behívó zavart össze. Mégis hogy bálogathat valaki ezer orsázg ajánlatából. Én pl lehetek mondjuk san marinói válogatott így bemondásra?a tehetségem lehet megvan hozzá.
![]()
![]()
![]()
A kártyával meg adlak, tényleg ostoba szar rendszer, de a fradi az egészet a csúcsra járatta bmeg.a Vidinél legalább szar szektorba vehetsz, a Fradinál még ez sincs.
![]()
bár állítólag a veriimportantperszonok szektorába nem kell se kártya, se vénaszkenner, se semmi.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. október 2., kedd 15:30
Az a magyarhoz is megvan, minek mennél messzebb?Pipita írta: A magyar rendszert értem, engem a lengyel behívó zavart össze. Mégis hogy bálogathat valaki ezer orsázg ajánlatából. Én pl lehetek mondjuk san marinói válogatott így bemondásra?a tehetségem lehet megvan hozzá.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. október 2., kedd 15:15
A magyar rendszert értem, engem a lengyel behívó zavart össze. Mégis hogy bálogathat valaki ezer orsázg ajánlatából. Én pl lehetek mondjuk san marinói válogatott így bemondásra?istimester írta:Hát erről sírok fél éve. Közben megcsináltattam az MLSZ-kártyát de jó eséllyel középső szektorokba így sem tudok eljutni. A múltkori Vidi-Batera is volt faszig hely, aztán MLSZ kártyával mehettél a kapu mögötti lyukba leskelődni. Ezeknek faszoknak nem jutott az eszükbe, hogy valaki simán csak ki akarna menni egy meccsre???Pipita írta:Elképesztően szánalmas az egész rendszerHa apu magyar, akkor ő is állampolgár. Automatice.Pipita írta:Nem kell állampolgárnak lenni a válogatottsághoz?
A magyar jog a vérségi elvet követi.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 2., kedd 15:04
Levantés kártyát azért remélem kiváltottad.Kerlon írta: Kubatovnak dícséret.
Szánalmas az egész. Még jó, hogy itt nb3 van, se kártya, se lófasz, ugyanolyan szar foci. Mégis le tudod ütni a vasárnap délutánjaid.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. október 2., kedd 14:54
Hát erről sírok fél éve. Közben megcsináltattam az MLSZ-kártyát de jó eséllyel középső szektorokba így sem tudok eljutni. A múltkori Vidi-Batera is volt faszig hely, aztán MLSZ kártyával mehettél a kapu mögötti lyukba leskelődni. Ezeknek faszoknak nem jutott az eszükbe, hogy valaki simán csak ki akarna menni egy meccsre???Pipita írta:Elképesztően szánalmas az egész rendszer
Ha apu magyar, akkor ő is állampolgár. Automatice.Pipita írta:Nem kell állampolgárnak lenni a válogatottsághoz?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 2., kedd 14:41
Kubatovnak dícséret.Pipita írta:Elképesztően szánalmas az egész rendszer, de a Fradinál vancsúcsra járatva. Náluk működik legjobban egy működésképtelen rendszer. Hogy ez most dícséret-e vagy sem, azt döntse el mindenki magában.![]()
A lényeg, hogy Fradi meccsre úgy tűnik tényleg számít a névreszóló megy, a jegyemen ugyanis nincs se QR kód se vonalkód se semmi. Majd a kártyám bemutatásával fognak beengedni, ezt az infót kaptam.![]()
Szenzáció.![]()
És akkor komolyan csodálkozik bárki hogy nem jár senki stadionba?Az árra már ki sem térek inkább, nevetséges az egész.
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. október 2., kedd 14:20
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 2., kedd 12:47
realbence írta:Na akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba![]()
A Fradinál két típusú szurkolói kártya létezik, az A típusú, szkenneres, amivel a vendég szektoron kívül bárhová tudsz jegyet venni, illetve a B típusú, szkenner mentes, amivel viszont csak a B1-2-3 és C1 szektorokba lehet bejutni.
Semleges kártyával viszont nem tudsz egyik normál szektorba se menni, hiszen akkor nem lett volna értelme a vénaszkennernek, mindenki kiváltotta volna az mlsz kártyát és ment volna szkennelés nélkül ahova akar. Az viszont nem korrekt, ha egy stadionba nem lehet semleges kártyával jegyet venni, ezért a Fradi kitalálta, hogy a semlegeseknek jó lesz a 15 000 Ft körül kezdődő VIP szektorok valamelyike.![]()
Illetve amit még jó tudni, hogy a többi csapattal ellentétben a Fradinak külön online jegyvásárló felülete van, ezért látod pirosnak a hazai szektorokat meccsjegy.mlsz.hu-n.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. október 2., kedd 12:36
HozzászólásSzerző: realbence » 2018. október 2., kedd 12:27
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 2., kedd 12:12
Pipita írta:Azt mondta a csaj a pénztárban, hogy semleges kártyával nem lehet venni, csak a meccs előtt két órával, vendég szektorba. Teltház nincs, rengeteg üres hely van, én pedig hivatalosan vénaszkenneres fradistává selejteződtem
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem