Jó volt ez srácok, jó szar.
Az összes támadónk egy hulladék meccsek óta, nulla, zéró, ez nem egy nyár alatt lesz rendbe téve, ha egyáltalán rendbe akarják tenni.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. október 2., kedd 22:49
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. október 1., hétfő 10:52
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. október 1., hétfő 10:19
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. október 1., hétfő 10:03
Így gondolom én is, csak késő este nincs az embernek türelme ezt megfogalmazni..Kerlon írta:Nem értem mire a Griezmann hype, nem egy vezérember vagy húzóember. Ha kiszolgálják, akkor hozza magát kb. Egy Ribery klasszisokkal jobb játékos volt nála, amikor ő sírt aranylabdáért.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. október 1., hétfő 9:56
Én rühellem Müller-t, de azért lehet rajta röhögni (pl. útleveles telefonálásarealistahuni írta:Amúgy szerintem pont ennek a kissebségi komplexusának köszönheti, hogy ilyen szintre eljutott, elvileg ifiben is sokat basztatták a termete miatt. Ha nem lenne gyors akkor kb. egy Müller kategória az ember, cserébe még idióta is, mondjuk Müller is az...
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. október 1., hétfő 9:52
realistahuni írta:Amúgy szerintem pont ennek a kissebségi komplexusának köszönheti, hogy ilyen szintre eljutott, elvileg ifiben is sokat basztatták a termete miatt. Ha nem lenne gyors akkor kb. egy Müller kategória az ember, cserébe még idióta is, mondjuk Müller is az...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. október 1., hétfő 9:35
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. október 1., hétfő 9:16
Tipikusan az a játékos, akire 20 év múlva a kutya nem fog emlékezni.RealMadridFanatic írta:Kerlon írta:Nem értem mire a Griezmann hype, nem egy vezérember vagy húzóember. Ha kiszolgálják, akkor hozza magát kb. Egy Ribery klasszisokkal jobb játékos volt nála, amikor ő sírt aranylabdáért.
Persze.
Eleve iszonyat nevetséges, ahogy magát próbálja hype-olni a srác. Akinek hangoztatni kell úton-útfélen, az nem igazi király.
Erre a cipős sztorira meg lehet fogni, hogy milyen jópofa, de mivel én eleve semmibe nézem a gyereket, ez is csak egy újabb szánalmas vergődés a szememben. Mondjuk nálam a gólöröme is gusztustalan és tiszteletlen, Fortnite ide vagy oda, ezt még meg is kellett erősíteni. Grizou. Az.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. október 1., hétfő 9:05
Kerlon írta:Nem értem mire a Griezmann hype, nem egy vezérember vagy húzóember. Ha kiszolgálják, akkor hozza magát kb. Egy Ribery klasszisokkal jobb játékos volt nála, amikor ő sírt aranylabdáért.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. október 1., hétfő 8:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 1., hétfő 8:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. október 1., hétfő 8:33
Ja, nagy csapat ellen, ha tét van, nem illik. Max tiziből, de azt se illik mindig.Remy írta:Zidane majd elviszi a MU-ba, aztán meglatjuk.
De egy a lényeg, még mindig tudja, hogy ellenünk nem illil.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. október 1., hétfő 0:42
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. szeptember 30., vasárnap 23:53
Vagy elmegy egy jatekosabb csapatba es tobb golt lo. Nem ertem ezt a nagy Griez lenezest. Kurva irritalo gyerek, foleg az utobbi 2 evben lett az, de azert nem kutyauto.rashidm írta: Szóval jól megélt a csapatból. Majd ha elmegy egy MU-féle csapatba ahol nincsen ilyen taktikai fegyelem, meg mindent ő lőhet, akkor nézzük meg mit tud. Szerintem a végeredményt mindenki tudná.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. szeptember 30., vasárnap 23:05
De miert menne el egy gyengebb csapatba?rashidm írta:Szóval jól megélt a csapatból. Majd ha elmegy egy MU-féle csapatba ahol nincsen ilyen taktikai fegyelem, meg mindent ő lőhet, akkor nézzük meg mit tud. Szerintem a végeredményt mindenki tudná.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. szeptember 30., vasárnap 23:01
Szóval jól megélt a csapatból. Majd ha elmegy egy MU-féle csapatba ahol nincsen ilyen taktikai fegyelem, meg mindent ő lőhet, akkor nézzük meg mit tud. Szerintem a végeredményt mindenki tudná.Sierra írta:Ja végül is csak úgy összekukázta azt a 114 gólt az Atléticóban.Steve írta:Megél abból, hogy a francia válogatottban a világ legjobbjai vannak mögötte, matracéknál meg egy rakat ember, aki küzd, kapar.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. szeptember 30., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. szeptember 30., vasárnap 22:47
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. szeptember 30., vasárnap 22:45
Jó játékos, de engem irritál és szerintem egy rosszabb csapatban közel sem lenne ilyen sikeres.Sierra írta:Ja végül is csak úgy összekukázta azt a 114 gólt az Atléticóban.Steve írta:Megél abból, hogy a francia válogatottban a világ legjobbjai vannak mögötte, matracéknál meg egy rakat ember, aki küzd, kapar.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. szeptember 30., vasárnap 22:41
Ja végül is csak úgy összekukázta azt a 114 gólt az Atléticóban.Steve írta:Megél abból, hogy a francia válogatottban a világ legjobbjai vannak mögötte, matracéknál meg egy rakat ember, aki küzd, kapar.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem