De egy a lényeg, még mindig tudja, hogy ellenünk nem illil.

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. október 1., hétfő 0:42
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. szeptember 30., vasárnap 23:53
Vagy elmegy egy jatekosabb csapatba es tobb golt lo. Nem ertem ezt a nagy Griez lenezest. Kurva irritalo gyerek, foleg az utobbi 2 evben lett az, de azert nem kutyauto.rashidm írta: Szóval jól megélt a csapatból. Majd ha elmegy egy MU-féle csapatba ahol nincsen ilyen taktikai fegyelem, meg mindent ő lőhet, akkor nézzük meg mit tud. Szerintem a végeredményt mindenki tudná.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. szeptember 30., vasárnap 23:05
De miert menne el egy gyengebb csapatba?rashidm írta:Szóval jól megélt a csapatból. Majd ha elmegy egy MU-féle csapatba ahol nincsen ilyen taktikai fegyelem, meg mindent ő lőhet, akkor nézzük meg mit tud. Szerintem a végeredményt mindenki tudná.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. szeptember 30., vasárnap 23:01
Szóval jól megélt a csapatból. Majd ha elmegy egy MU-féle csapatba ahol nincsen ilyen taktikai fegyelem, meg mindent ő lőhet, akkor nézzük meg mit tud. Szerintem a végeredményt mindenki tudná.Sierra írta:Ja végül is csak úgy összekukázta azt a 114 gólt az Atléticóban.Steve írta:Megél abból, hogy a francia válogatottban a világ legjobbjai vannak mögötte, matracéknál meg egy rakat ember, aki küzd, kapar.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. szeptember 30., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. szeptember 30., vasárnap 22:47
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. szeptember 30., vasárnap 22:45
Jó játékos, de engem irritál és szerintem egy rosszabb csapatban közel sem lenne ilyen sikeres.Sierra írta:Ja végül is csak úgy összekukázta azt a 114 gólt az Atléticóban.Steve írta:Megél abból, hogy a francia válogatottban a világ legjobbjai vannak mögötte, matracéknál meg egy rakat ember, aki küzd, kapar.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. szeptember 30., vasárnap 22:41
Ja végül is csak úgy összekukázta azt a 114 gólt az Atléticóban.Steve írta:Megél abból, hogy a francia válogatottban a világ legjobbjai vannak mögötte, matracéknál meg egy rakat ember, aki küzd, kapar.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. szeptember 30., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 30., vasárnap 20:38
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. szeptember 30., vasárnap 20:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 30., vasárnap 19:58
https://pbs.twimg.com/media/DoSKNSZXkAIKWCl.jpgV. Mester 77 írta:Nem. Mert?Realista24 írta:GR7 cipője megvolt amúgy?
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. szeptember 30., vasárnap 19:55
Nem. Mert?Realista24 írta:GR7 cipője megvolt amúgy?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 30., vasárnap 19:44
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. szeptember 30., vasárnap 14:12
KAG írta:Borzasztó kevés volt ez tegnap.
Wtf?!KAG írta:Kezd bebizonyosodni, hogy ez a taktika teljesen halott egy olyan nagycsapat ellen, aki képes jól és agresszívan tömörülni, illetve gyors kontrákat végigvinni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. szeptember 30., vasárnap 12:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 30., vasárnap 11:33
Hazardnak még 20 gólos szezonja is volt. Tavaly is bokatörés után 12 liga gólt szerzett egy erősen defenzív chelseaben. Isco, Asensio témahoz én nem szóltam hozzá, utóbbit kár, hogy nem engedtük el 150 millióért. Isco más kérdés, de szerintem se lesz belőle stabil húzóember és alapkezdő.___Samy___ írta:Most őszintén, Isco mi olyat mutatott az elmúlt négy évben, ami alapján el kellene ajulni tőle? Nekem csak az rémlik, hogy próbálgatták őt több poszton, de kiegyensúlyozott teljesítményt hosszabb távon sehol nem hozott. A hozzáállására nem lehet panasz, mert mindig odateszi magát, de ez nekem kevés, már kezdem unni. Asensio ugyanez, csak egyelőre kevesebb idő alatt produkálta.
Viszont Hazardnal sem a mostani teljesítménye legyen már mérvadó, mert tavaly (ha jól emlékszem) meg korábban voltak nagyon karcsú évei. Nem fogja hozni ezt a közel egy gólos átlagot most sem egész idényben. Még egyszer mondom, hogy jól jött volna, ha hozzuk, de amig Lope Iscoban meg Asensioban bízik, addig felesleges.
Egy igazi center a hiány nálunk. Kiszolgalokbol van elég.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. szeptember 30., vasárnap 11:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 30., vasárnap 11:18
Nem a gólínséget, hanem ha odakerül ő legalább beveri, megmer húzni 2 cselt és meg is tudja csinálni, leköt két embert, mert leköt két embert, dinamikus, folyamatos veszély forrás. Ezt kiben látod? Senkiben. Kellene egy ilyen ember ennek a támadó szekciónak, mint egy falat kenyér, mi meg 18 éves brazil csövesbánatra alapozunk, akinek még 3-4 éve is lehetne berobbanni, amíg pont kiöregszik Hazard.___Samy___ írta:Visszatérve Hazardra a tegnaprol. 8 meccs, 7 gól. Ez szép és jó, de tavaly Morata is jól indult. Másrészt meg ő továbbra sem befejező ember, attól függetlenül, hogy most nagyon jól megy neki.
Ettől függetlenül jol jött volna, mert amit Isco meg Asensio nyújt, az kabaré. De azért elhozni, hogy ő majd csillapítja a golinsegunket, butaság lett volna.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. szeptember 30., vasárnap 11:08
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem