2/13-ban is biztos, hogy Ce lott tobbet. Szoval nezz utana tenyleg. Azt meg ne felejtsuk el, hogy 2011-ben dontoben gyoztes golt fejelt Ce es 2012-ben kis tulzassal bajnoksagot ero golt lott a Nou Campban. Mondjuk meg az ertelmesebb Barcasok se huzzak le igy Ronaldot, mint te
Hát te hülye vagy már ne haragudj.
Én nem húzom le, sőt azt írtam, hogy a rendkívül nagy munkamorálnak köszönhetően tűnt el kettejük között a különbség.
Azt elfogadom amit Sierra ír, és erre én is így emlékszem, hogy CR mintha kiegyensúlyozottabb lett volna, tehát sokszor lőtt 1-1 gólt, amit mutatnak is a számok, Messinek ezzel szemben volt pár brutális meccse.
Gólpasszokban is messze felülmúlta CR, a góljai milyenségében is. Sokat a semmiből vert egyedül megcsinálva a lehetőséget magának. Amikor Messi kikopik vagy már nem lesz akkor kell 5 év alatt 4 bajnokságot verni a Barcára mert mi függöttünk CRtől, ugyanis látjuk hogy nincs aki befejezze a helyzeteket (mondjuk ezt 1-2 klasszis igazolással meg lehetett volna oldani khm) de ott meg kb az argentin aki megcsinálja, és még be is fejezi bazze.
Szabadrúgásból is nyesett jópárat. Szlalomozva is, 11esből, mindenhogy.
Egyedül ezzel az átokkal vagyunk mi megverve, ezért nem nullázzuk a szezonjait 2-3 éve keresztül.
http://www.goal.com/en/news/ronaldo-vs- ... 32p8d3sp1b
Itt még az is benne van hogy a kupában nem is lőtt, míg CR 4et. Holott a kupában 2013 óta nem találkoztunk velük. Ennek ellenére is ekkora a különbség.
Bajnokságban nagyon nagy volt.
De pl: 1 gólpassz vs 14..

Hát ez pl még engem is meglep.
Ez pedig CR-t dícséri, hogy innen visszahozta a díjakat, kupákat xre. Ez az ő nagysága.
Az kruva gáz, ha te így emlékszel CR-re Messivel szemben. Majd más kioszt.
Ja látom. Ne erőltesd inkább.