Van a ló meg a masik oldala. Na, odaestel éppen.ToniKroos írta:Szerencsétlent én amúgy sajnálom. Ügyes meg minden, de hogy gólt tőle nem kell várni az is biztos. Nem értem őket, akik úgy gondolták ott a vezetőségben, hogy ez így majd jó lesz. Azok nem látták az elmúlt 9 évet? Benzema egy jó előkészítő, ha megvan hozzá a társ, de semmi több.

Karim Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Karim Benzema - 9
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerencsétlent én amúgy sajnálom. Ügyes meg minden, de hogy gólt tőle nem kell várni az is biztos. Nem értem őket, akik úgy gondolták ott a vezetőségben, hogy ez így majd jó lesz. Azok nem látták az elmúlt 9 évet? Benzema egy jó előkészítő, ha megvan hozzá a társ, de semmi több.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mikori hszt idéztél?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kerlon írta:Na mi van pocsok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ZZ amúgy fejlődött benne. Es nagyon jol ráérzett hkgy ki az ideális 12. es 13. ember. Mondjuk a többinek esélyük nem volt.ateeemadrid írta:Pont ezen gondolkodtam, hogy amúgy miért van, hogy bármilyen edző van itt, teljesen retardált módon cserél meccsközben? Carlonál is meg lehett mondani, hogy ki kinek a helyére jön hanyadik percben, ZZ úgyszintén botrány volt, most meg Lopi is ezzel a nyilatkozattal ráadásul.Plusz cserélni Lopi sajna nem nagyon tud.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Pont ezen gondolkodtam, hogy amúgy miért van, hogy bármilyen edző van itt, teljesen retardált módon cserél meccsközben? Carlonál is meg lehett mondani, hogy ki kinek a helyére jön hanyadik percben, ZZ úgyszintén botrány volt, most meg Lopi is ezzel a nyilatkozattal ráadásul.Plusz cserélni Lopi sajna nem nagyon tud.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lehet ZZ meg Carlo a sablonokat tolta, de ez meg netto hülyeség.
Plusz cserélni Lopi sajna nem nagyon tud.

Plusz cserélni Lopi sajna nem nagyon tud.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lopetegui: “Lendületre volt szükségünk a meccs végén, ezért nem Mariano állt be.ziro4vr írta:Tetszik vagy sem, ha egészséges, nálam Bale elöl a legkevésbé kihagyható. Persze elég szomorú, hogy ide jutottunk. De benne érzem leginkább a gólt. Mellé viszont kell Benzema, mert csak úgy van elöl játék. A harmadik helyért meg mehet a harc, vagy taktikai variáció, de Marianot illene játszatni, vagy az a bűne, hogy ő szeretne gólt lőni? -2% labdabirtoklásra lehet azt elcserélném.
Azért ez nálam a nap mondása

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tetszik vagy sem, ha egészséges, nálam Bale elöl a legkevésbé kihagyható. Persze elég szomorú, hogy ide jutottunk. De benne érzem leginkább a gólt. Mellé viszont kell Benzema, mert csak úgy van elöl játék. A harmadik helyért meg mehet a harc, vagy taktikai variáció, de Marianot illene játszatni, vagy az a bűne, hogy ő szeretne gólt lőni? -2% labdabirtoklásra lehet azt elcserélném.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Remélem egy jo teljesitmény párosul melléRealista24 írta:Igen.tcskhun írta:akkor moszkvában ő lesz a csk?![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen.tcskhun írta:akkor moszkvában ő lesz a csk?![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
akkor moszkvában ő lesz a csk?

- Süti
Ja fogjuk a többiekre, amiért a többieknek jár is a fika. Csak neki nem. Jöttek beadások, inkább fetrengett, kapott labdákat a 16-os előtt, eszébe nem jutott hogy leforduljon. Mindenki szégyellje magát, kivéve Benzema, mert ő csak nem kapott labdát. Hagyjuk már. Mikor villant utoljára? Atleti ellen az alapvonal mellett. Mariano vert 16-oson kívülről Roma ellen. Próbálkozik, dolgozik, küzd a helyéért legalább. Benzema ugyanakkora 0 volt mint elől bármelyik másik.Kerlon írta: Ja mert a többiek ezt meg teremtik. Meghúzzák, megverik a szélen az emberük, építő passzokkal, jó kiugratásokkal tömik, gyors kispasszos játék aktív elemei........ ó jajj, a nagy lófaszt. Csúnya Benzema nem csinál semmit, a semmiből. Nem is tudom, hogy miből fordult le, amikor se Bale, se Asensionak nem volt építőjellegű passza, a középső 3asból meg szinte egyik sem mer fellépni támadni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csak az a baj Kerlon, hogy peldaul te is lehuzol es kritizalsz barkit. Aset is “visszakuldened a Mallorcahoz”. Benzt meg mindenaron veded, amikor az elmult 5 evben nem volt kiemelkedoen jo szezonja. Csak kiemelkedo idoszakok. Idei elso par meccse utan is jottel, hogy te megmondtad. De sajna ugy nez ki, hogy megint mi “haterek” mondtuk meg...
Tenyleg nincs meg egy ilyen jatekos, aki a Realban ennyi eselyt kapott. Mostani keretbol talan Isco es Bale kezdi megkozeliteni. De a 15 ev alatt miota Realos vagyok nincs meg egy ennyire kivetelezett ember. Csak eddig Ronaldo miatt el lett nezve a gyenge statisztika, iden nem hiszem, hogy el lesz nezve.
Tenyleg nincs meg egy ilyen jatekos, aki a Realban ennyi eselyt kapott. Mostani keretbol talan Isco es Bale kezdi megkozeliteni. De a 15 ev alatt miota Realos vagyok nincs meg egy ennyire kivetelezett ember. Csak eddig Ronaldo miatt el lett nezve a gyenge statisztika, iden nem hiszem, hogy el lesz nezve.
Ja mert a többiek ezt meg teremtik. Meghúzzák, megverik a szélen az emberük, építő passzokkal, jó kiugratásokkal tömik, gyors kispasszos játék aktív elemei........ ó jajj, a nagy lófaszt. Csúnya Benzema nem csinál semmit, a semmiből. Nem is tudom, hogy miből fordult le, amikor se Bale, se Asensionak nem volt építőjellegű passza, a középső 3asból meg szinte egyik sem mer fellépni támadni.Süti írta:Benznek meg még ennyi se. Lépjen vissza hasznosan labdáért, mert mikor visszalépett, rendszeresen eladta. Ne dobálja magát a semmire a 16-oson belül, akkor lenne esélye elfejelni az indokolatlan beadások egyikét. Lépjen ki szélre és segítsen a szélsőknek építkezni. (Ez még az az elem amiben a leghasznosabb volt tegnap is, de azért ez még így is kevés). Életében egyszer forduljon már le a védőfalról befelé, csináljon meg 2 neadjisten 3 cselt, csináljon váratlant, mint a Real Madrid támadója. Ebből SEMMIT nem láttunk tőle.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én meg azt nem értem hogy miért nem próbáljuk ki a padon.Ezt amúgy nem értem Benzemát miért nem próbálták ki soha egy sorral hátrébb. Csatárnak sose volt elég határozott viszont elég kombinatív, szóval kell oda előre. Szerintem a mezőnymunkájával se lenne probléma, szóval tényleg nem értem. A legjobban az zavar benne, hogy ívelik be, de esze ágában sincs támadni azt a rohadt labdát, álom meló Benzemát levédekezni a levegőben.

2016 tavaszán még működött a BBC, a 2016/17es szezontól már abszolút nulla az ember. Korábban is voltak szürke hónapok, félévek, bőségesen, de miután Cronaldo középcsatár lett, és az egész támadójáték átvariálódott így már nem volt értelme Benzemának. Ezekért az évi 5-10 max 15 gólokért kár, úgy hogy már nincs meg az a fajta játék sem ami korábban. Én már évek óta eladtam volna. Nincs értelme ennek szerintem.
Azért szurkolok neki, hogy verdesse a gólokat és vhogy nagy nehezen, olyan 2007es stílusban behúzzuk a ligát mert ez most iszonyatosan fontos lenne. Aztán bejelenthetné hogy nem érez már több motivációt és odaadhatnánk mondjuk az Arsenalnak 60 miskáért.

Ezt amúgy nem értem Benzemát miért nem próbálták ki soha egy sorral hátrébb. Csatárnak sose volt elég határozott viszont elég kombinatív, szóval kell oda előre. Szerintem a mezőnymunkájával se lenne probléma, szóval tényleg nem értem. A legjobban az zavar benne, hogy ívelik be, de esze ágában sincs támadni azt a rohadt labdát, álom meló Benzemát levédekezni a levegőben.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a jelenlegi allapotban benzemanak jatszania kell, de nem csatárban, mert annak nem való. gyenge, lassú, nem elég kemény. viszont visszavonva vagy kicsit szélen, egy megbízható bekkel jó lenne. a baj hogy marceloban nem lehet bízni, mert több kárt csinál mint hasznot, nacho meg nem elég erős előre.
sakkmatt.
sakkmatt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már most kiestünk valamelyik sorozatból? Vagy leszakadtunk a milliárdot költő Barcától, ahol még ott van Messi, Dembele, Coutinho, Suarez? Vagy most akkor hogyan van ez?petiamadridista írta: Őt kell eladni először, Asensio meg pad. 2 arc kell, ahogy írtam is nyáron. Hazard-Cavani kettőssel most a tripláért mennénk, ennyi a történet.
Menjetek, aztán szurkoljatok más csapatnak, örök elégedetlenek

Az első négy jó meccse után padra kellett volna tenni. Egyszer ugyanezt eljátszotta vele Carlo. Ment neki ősszel, jobbára végig, majd januártól annyit ért, mint fosi a fórumon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema