istenem. zseniális.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!SHITTER
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. szeptember 28., szombat 19:26
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. szeptember 28., szombat 16:43
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 27., péntek 22:24
Ezt én is elkezdtem nézni. Tavaly is követtem végig a 2.évadot. Most picit fura volt a váltás, de Kelly miatt kellemesebb. Britney túl sablonos és mű volt a zsűriasztal mögött. LA Ried hiányzik, nekem sem szimpatikus Paulina. Viszont sorozatjunkie-n van egy értékelős cikk erről, hasonló véleménnyel, de úgy néz ki az amerikaiak nem kíváncsiak erre, inkább a Voice és az American Idol párost nézik. Előbbi brutális nézettségeket hoz (csak sajnos csurig van country énekesekkel), utóbbit nem nézem.h3x0r írta:The X-Factor US 3x1-4
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 27., péntek 21:33
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 27., péntek 19:42
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. szeptember 27., péntek 19:38
Hát a New Girl első 2 részét megnézted már?nmate írta:Tbbt évadnyitóban kellemeset csalódtam. Bár, igazából szokás szerint Sheldon vitte.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 27., péntek 19:20
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 27., péntek 9:55
Az X-men filmek, karakterek jogai is a Fox-nal vannak.Remy írta:A Fox TV megszerezte a jogait a Gotham címre hallgató sorozatnak, mely James Gordon felügyelő munkáját követi nyomon. (Batman előtti időszakról lesz majd szó a sorozatban)
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 27., péntek 9:35
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. szeptember 27., péntek 9:27
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 26., csütörtök 22:54
Elsőre tudom ajánlani az Éghasadás - Falling Skies sorozatot. Itthon a második évada megy, de kint már a 4. fog jönni jövőre. Első évadot végig láttam, másodikat bevárom, ez sci-fis féle sorozat. Plusz ha nem láttad esetleg még a Haven című sorozat, az hasonlít picit a Rejtélyhez. Plusz van egy V (V, mint Veszélyes, 2009) is ami szintén sci-fi, igaz csak 2 évadot élt meg. de szerintem nagyon jó volt. Ha eddig nem láttad a Revolution is ajánlott.Anyaka írta:Breaking Bad, és Dexter helyett keresek. Szóval valami hasonló kategória, esetleg Rejtélyhez hasonló sci-fi stílus. Odaát, Trónok harca, és TWD mellé jönne.
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. szeptember 26., csütörtök 22:03
nmate írta:Végre valaki nem élteti.soadroli írta:Szerintem hihetetlen fos volt a himym.Semmi extra, ugyan az ment tovább, mint a 8.évadban.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. szeptember 26., csütörtök 21:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 26., csütörtök 21:44
Végre valaki nem élteti.soadroli írta:Szerintem hihetetlen fos volt a himym.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. szeptember 26., csütörtök 21:36

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 26., csütörtök 16:56
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 26., csütörtök 1:33
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sorozatjunkien irtak: "Azt tudjuk, hogy a teljes évad az esküvő hétvégéjén fog játszódni, ergó ugrálni fogunk ezerrel az időben – kíváncsi vagyok, hogy mik lesznek az arányok a múlt, a jelen és a jövő között, érzem, hogy (számomra) ezen sok fog múlni az évad megítélésének kérdésében."Pipita írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jól sejtem, hogy az egész évad azt az esküvő előtti 55 órát fogja felölelni? Hát az mekkora lenne, és tényleg ott lenne vége, hogy találkozik az anyával. Aki engem egyébként két szóval megvett, imádom már most.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. szeptember 25., szerda 12:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 25., szerda 0:48
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 24., kedd 22:40
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem