oké de akkor miért Reguilón van keretben helyette?Kerlon írta: Hetkozben is ult mar a padon.

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. szeptember 29., szombat 17:25
oké de akkor miért Reguilón van keretben helyette?Kerlon írta: Hetkozben is ult mar a padon.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 29., szombat 17:09
Hetkozben is ult mar a padon.Jim írta:tudom nem most kéne bevetni
de Vallejo még mindig sérült?
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. szeptember 29., szombat 16:05
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. szeptember 29., szombat 13:34
Sajnos nem vártam meg a kerethirdetést... Ha Carvajal felépült, akkor mindenképpen ő legyen a jobboson.Realista24 írta:Odri nincs keretben. Regu az egyetlen védőcsere.R. Carlos írta:A mai kezdő nálam:
Navas - Odriozola, Varane, Ramos, Nacho - Kroos(Ceballos?), Casemiro, Modric - Benzema, Mariano, Bale
Ennél alkalmasabb nincs. Szívem szerint Benzemát is kihagynám, de inkább őt nézem mint Asensiot. A két csatárunkat együtt szeretném látni, nem tudom ebben a felállásban vagy 4-4-2-ben lenne ez az igazi. Remélem az edzőnk is belátja, hogy új embereket kell itt bevetni végre.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. szeptember 29., szombat 12:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 29., szombat 12:30
Odri nincs keretben. Regu az egyetlen védőcsere.R. Carlos írta:A mai kezdő nálam:
Navas - Odriozola, Varane, Ramos, Nacho - Kroos(Ceballos?), Casemiro, Modric - Benzema, Mariano, Bale
Ennél alkalmasabb nincs. Szívem szerint Benzemát is kihagynám, de inkább őt nézem mint Asensiot. A két csatárunkat együtt szeretném látni, nem tudom ebben a felállásban vagy 4-4-2-ben lenne ez az igazi. Remélem az edzőnk is belátja, hogy új embereket kell itt bevetni végre.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. szeptember 29., szombat 11:44
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. szeptember 29., szombat 11:30
Egy komolyabb taktikus simán megöli ezt a focit de legyen igazad. Igazolás meg mindenképp lesz előre, akár sikeres akár sikertelen lesz a szezon.M1Ö írta:Lehetne ezzel is. Csak nem ilyen felfogásban, meg nem ilyen rövid idő alatt. Meg hát az is egyetértés a fórumon, hogy kellett volna előre egy klasszis. 3 apró pont, ami nem megoldhatatlan és egyből könnyebb lenne Lope dolga.Victorioo írta:Nekem személy szerint nem a stilussal van bajom vagy ahogy irod 1-2 játékos kivételével a kezdő alkalmas lehetne rá de maga ez a foci már nem megy, ha megnézed se klub, se nemzetközi fociban.. más dominál már.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. szeptember 29., szombat 9:25
Lehetne ezzel is. Csak nem ilyen felfogásban, meg nem ilyen rövid idő alatt. Meg hát az is egyetértés a fórumon, hogy kellett volna előre egy klasszis. 3 apró pont, ami nem megoldhatatlan és egyből könnyebb lenne Lope dolga.Victorioo írta:Nekem személy szerint nem a stilussal van bajom vagy ahogy irod 1-2 játékos kivételével a kezdő alkalmas lehetne rá de maga ez a foci már nem megy, ha megnézed se klub, se nemzetközi fociban.. más dominál már.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. szeptember 28., péntek 22:03
Nekem személy szerint nem a stilussal van bajom vagy ahogy irod 1-2 játékos kivételével a kezdő alkalmas lehetne rá de maga ez a foci már nem megy, ha megnézed se klub, se nemzetközi fociban.. más dominál már.M1Ö írta:Én azt nem értem, hogy a játék stílusa miatt miért kell kikezdeni, hogy ez a csapat nem erre a játékra van kitalálva. Hát a csapat magja erre a focira született. Egyedül Casemiro meg Bale nem illik bele. De szerencsére eddig rájuk sem lehet panasz.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. szeptember 28., péntek 21:43
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. szeptember 28., péntek 20:21
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. szeptember 28., péntek 14:35
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. szeptember 28., péntek 14:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 28., péntek 8:42
Hol nyilatkozta le? A BL után ünneplés közepette trollkodott RC felé, hogy már négy BL címe van, de kupája csak egy. Ha volt más is, akkor lemaradtam.R. Carlos írta:Amúgy ebbe én is beleszólnék. Igen is zavarja a world class játékosainkat az, hogy 10 évből 2x sikerült nyerni bajnokságot és egyértelmű Barca fölény van ebben. A bajnokság gyakorlatilag 2 (Atleticoval 3) csapatos és rendre ezek mögött végzünk. Kupát is jó rég nyertünk ideje lenne, hogy hozzanak egyet. Tudom nem sok motiváció van ebben számukra és 3-4 év múlva Ramos, Modric, Bale, Marcelo, Navas se valószínű, hogy itt lesz, de egy utolsó hajrába szerintem ez belefér a részükről. Isco is lenyilatkozta valamelyik nap, hogy frusztrálja a Királyi kupa sikertelenség, remélem nincs egyedül ezzel.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. szeptember 28., péntek 8:31
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 28., péntek 3:35
Azért nyertünk csak 2 bajnoki címet mert nyertünk 4 bl-t. Majd ha jön valaki aki nyer 4 bl-t és több bajnokságot ez idő alatt mint 2 lehet belekötni.Sierra írta:dzsi91 írta:De nincs ezzel baj, a keret 80% olyan szinten szarrá nyerte magát,hogy meccs közben lehet szidni marcelot ,hogy miafaszt képzel de az igazság az,hogy lehozott world class szinten 10 évetNa nemár... ez idő alatt sikerült 2 bajnoki címet összehozni, évek óta űzzük a bajnokságot sikertelenül, ez szted nem elég ok, hogy jobban odategyék magukat? Ezt ők is tudják szerintem...dzsi91 írta:hanem új sikerre éhes játékosok
És az a baj, hogy nemzetközi szinten nyerték magukat szarrá, hazai fronton évek óta szégyenben van a csapat. Se bajnokság, se kupa, szuperkupa is ritkán...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. szeptember 28., péntek 0:01
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. szeptember 28., péntek 0:00
Nem követeli itt még senki a fejét(majd fogják szvsz.) de párhuzamot ne vonjál mou égésével. Teljesen fölös a miértjébe belemenni ha tisztában vagy a múlttal. Lopeteguit meg sajnálom mert amilyen örökséget átvett nem nehéz bukni.Sierra írta:Jó igen, egy kicsit túlzásba estem.
Csak felbasz, hogy megint a szokásos dolgok mennek itt, pár rossz eredmény és már a fejét követelik csóró edzőnek. Akinek nem inge, ne vegye magára.
Régebben mondjuk én is ilyen voltam, de az elmúlt pár éve erősen ráfácolt erre, hogy fasság így gondolkodni. Tényleg a legelején vagyunk egy tök új szisztémának, nem lehet számonkérni egy-két eredményt szerintem. Ha tavasszal is itt fogunk tartani, akkor lehet ekézni.
Azt meg nem hiszem, hogy pár vesztes meccs után Perez elküldené. Mourinhoval is kikaptunk 5-0-ra az első Barca elleni meccsén, mégis itt volt utána 3 évig még.
egyébként nem tudom mi lesz ezzel a kerettel, mert gondolom nem csak én érzem úgy, hogy ez így soványka
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. szeptember 27., csütörtök 23:25
dzsi91 írta:De nincs ezzel baj, a keret 80% olyan szinten szarrá nyerte magát,hogy meccs közben lehet szidni marcelot ,hogy miafaszt képzel de az igazság az,hogy lehozott world class szinten 10 évet
Na nemár... ez idő alatt sikerült 2 bajnoki címet összehozni, évek óta űzzük a bajnokságot sikertelenül, ez szted nem elég ok, hogy jobban odategyék magukat? Ezt ők is tudják szerintem...dzsi91 írta:hanem új sikerre éhes játékosok
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem