HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. szeptember 27., csütörtök 8:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 27., csütörtök 8:21
A Barca meg két kiscsapat ellen betlizett.Kerlon írta:Ha az Atma ellen sem tudunk nyerni, akkor 4 komolyabb meccsből nem nyertünk idén 1et se. Szép előjel lenne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 27., csütörtök 8:11
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. szeptember 27., csütörtök 7:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 27., csütörtök 7:56
Az Atma ellen egyértelműen egy bulldog is kell előre, van is ilyenünk Mariano személyében. De mivel Isco kiesett, így Karimnak még akár lett is volna hely. Így viszont vagy Asensio vagy Karim.Kerlon írta:Nekem eddig megszokhatatlan látvány Courtois a kapuban, annak ellenére, hogy nem hibázott. Keylor viszont sokkal élesebbnek és koncentráltabbnak tűnik a kapuban.
Btw nem most, hanem hétvégén kellett volna Benzemát is padra rakni, Marceloval meg már nem tudom mit lehetne kezdeni. Illetve de, igazolni a kezdőbe.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 27., csütörtök 7:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 27., csütörtök 7:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 27., csütörtök 7:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 27., csütörtök 6:50
dzsi91 írta:Ja és már nem tudtam szerkeszteni de a matracék elleni meccs,ha nem lesz meg el fog kezdeni inogni a pad lopi alatt.Amit nem szeretnék, mert jelenleg nincsenek jó megoldások a piacon a helyére és amúgy is kíváncsi vagyok,hogy ebből mi sül ki tavaszra.Szóval azt mind1hogy de be kell húzni mert nincs kedvem minden fordulóban ahhoz,hogy marad-e az edző vagy sem.
Úgyhogy hajrá lehet javítani.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. szeptember 27., csütörtök 2:30
Örülök hogy csak 3-0lett, nagyon rosszul játszott a csapat, gyorsan el kell felejteni ezt a meccset, ha ma egy Top csapattal játszunk nagyon csunya a vége, szerencse a Sevilla nem top csapat, mert legalább 3x vitték 2 az 1 ben a kapura a labdát, de vagy elönzőzték vagy nem voltak képesek középre rakni, Sevillanal jobb csapat ezt. kimeletlenul kihasználja.. Ettől függetlenül gratulálni kell nekik nagyot játszottak.. Reméljük ez csak egy egyszeri rövidzárlat volt.Torquemada írta:Nem mintha számítana, de szerintem 1 becsületgólt megérdemeltünk volna. Túlzó az eredmény, Bale mindent elszart, hangyafaszos lesgól, kapu torkából kikapart labdák, stb. Azért ezek megvoltak. Ma a jobb csapat nyert, de nekem a 3-0 azért túlzás. A csapat nagy része az utolsó pillanatig hajtott reménytelen helyzetben is. Ekkora zakót nem érdemeltünk.
Lehet Lopit is basztatni, van miért, mert könyörtelenül hatékony védekezést nem tud betanítani, de mit várunk tőle, ha komoly szintet nem képviselő Lucasokkal meg Marianokkal tud csak "erősíteni" ? Ez probléma lesz az ATMA ellen is. Ceba viszont jól szállt be, hozott egy kis színt a végére meg jól összerúgdostatta magát.![]()
A következő meccs nagy vízválasztó lehet, mert ha ott is betli lesz, akkor kijelenthetjük, hogy a csapat a nagy meccsek megnyeréséhez kevés, és változtatások nélkül (nem feltétlenül edzőre gondolok, inkább a keret megerősítésére) alkalmatlan kupák elhozására. Bízzunk benne, hogy most csak kicsit sok volt az ünneplés és észbe kapnak. Valószínűbb azonban, hogy inkább a keret játékereje nem az, ami kellene. És CR7el is ugyanígy kiszoptunk volna most szerintem. Ramost meg sajnos lassan el kell felejteni. Borítékolom, hogy nagyon sokszor meg fog még minket veretni. Sajnálom, mert az egyik kedvencem, de szerintem nem sok virágvasárnapja lesz már.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 27., csütörtök 1:33
Vág az eszedPipita írta:Nem sok múlott, csak ma három gólon, meg úgy harminc bajnokin, amúgy tükörsima lett volnadzsi91 írta:Hát először is nagyon sajnálom,hogy végül nem lesz meg az aranykupa és a veretlen bajnoki cím, pedig nem sokon múlott.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. szeptember 27., csütörtök 1:28
Nem sok múlott, csak ma három gólon, meg úgy harminc bajnokin, amúgy tükörsima lett volnadzsi91 írta:Hát először is nagyon sajnálom,hogy végül nem lesz meg az aranykupa és a veretlen bajnoki cím, pedig nem sokon múlott.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 27., csütörtök 0:52
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 27., csütörtök 0:41
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. szeptember 27., csütörtök 0:25
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. szeptember 27., csütörtök 0:01
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. szeptember 26., szerda 23:59
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. szeptember 26., szerda 23:57
Atleti ellen is reg nyertunk... nem szamitok sok jora, foleg hogy B csapattal allunk majd ki.hala real írta:Az 1. perctol lehetett erezni, hogy valalmi nem oke.
Egyreszt nem eltunk a lehetoseggel, hogy.a barca kikapott.
Masreszt nem is az a legnagyobb baj, hogy kikaptunk, hanem ahogyan....
Es harmadreszt az atletico ellen kotelezo javitani egy gyozelemmel.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. szeptember 26., szerda 23:56
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. szeptember 26., szerda 23:55
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem