Azért az nagyon látványos, hogy inkább Carvajalt cseréli be Ancelotti támadó játékos helyett, mint Casemirot.
akkor a jobb oldalon arbeloának volt sok a támadó meg a felhúzódó védő egyszerre, ezért kellett carvajal, hogy levegye róla a terhet
tulajdonképpen ő nem vkp-ként szállt be a meccsbe, hanem mint jobbhátvéd, és arbeloa visszábbzárt
engem továbbra is azok gyökér murinnyós beidegződések zavarnak, hogy céronaldo vagy benzema is sokszor elfele fut a labdától, ahelyett, hogy pl isco tehetné nekik piciben.
na igen, ezek a legutóbbi meccsen nagyon feltűnően elő is jöttek, de akár lehetne említeni pepe ívelgetéseit is
viszont mikor erről feledkeztek meg, akkor voltak nagyon szép gurigázások, egyértelmű, hogy azért döcög még a szekér többek között, mert még a mourinho berögződések benne vannak a játékosokban
- Mi a gond Casemiroval? Fizikálisan nincs rendben? Az hogy lehet? Végigcsinálta a felkészülést velünk, ha fizikailag problémái vannak, akkor az nagyobb részt a saját felelőssége. Én nem hiszem el, hogy 8-9 hónap alatt nem lehetett fizikálisan rendbe rakni Casemirot. Ha pedig nem lehetett, akkor sürgősen el kell felejteni, mert akkor motivációs gondok vannak.
szerintem egyáltalán nincs fizikailag elmaradva a többiektől
sztem az van, hogy ancelotti egyenlőre a tutira akar menni, nem meri megkockáztatni ezt a posztot, végülis ha megnézzük a jelenlegi gálacsapatot, akkor abban még csak isco helye fix az újak közül, meg carvajal néha, meg egyszer-kétszer illarra is szóhoz jutott már
most nagyon úgy néz ki, hogy bale fog következni, utána szerintem sor kerül casemirora is
biztos vagyok benne, hogy le fog nekik esni, hogy hosszabb távon khedira használhatatlan arra a játékra, amit mi játszani akarunk