dzsi91 írta:Történelmi viszonlyatban beszéltem,azért írtam oda Zidane-t is.
Ha valaki azt mondja nekem,hogy messi ott van az alltime top 40ben szervező kp-ként én megeszem a nemlétező kalapom.
Messi nagyon-nagyon jó bárhol is játszik.
Szervezni is elképesztően szervez és átlátja az egész játékot, csak az a gondja is, mint írtam, hogy nincs még egy belőle előre is, és ezt nem tudja a Barca megoldani sokszor. Persze ha bele akarod tuszkolni ebbe a szerepkörbe a védekezés részét is, persze, hogy az nem megy neki, mert ő egy ízig-vérig támadó, csak ért ehhez is
Zseni az emberünk, persze, néha rájön az ego, meg el tud tűnni, meg a válogatottban a hozzáállását nem ecsetelném, de sokkal kevesebb ilyen meccse van, mint a régi nagyoknak, ott is voltak ám szép eltűnések meg bújócskák, csak az idő sok mindent megszépít.
Messi az esetek 80%ban minimum ott van a szeren és még lehet kis számot írtam.
Felfoghatatlan mit művelnek a portugál cimborájával 10+ éve, ilyet nem mostanában fogunk látni legközelebb...
Elmúlt 11 évben 3 olyan év volt, 3 bakker, ahol nem valamelyik csapata nyerte a BLt, ez elmebeteg szám.....
És abban a 3 évben is a Barca 3szor az elődöntőben esett ki, míg a Real 2szer az elődöntőben