Aranylabda
Re: Aranylabda
Huh baszki. Nincs a legjobb 40 szervezőben. Esküszöm úgy megborultam ettől az információtól, hogy kiábrándultam a fociból. 
Más: Lionel Messi tegnapi 3 jelöltje:
1. Luka Modric
2. Mbappe
3. Cr
Más: Lionel Messi tegnapi 3 jelöltje:
1. Luka Modric
2. Mbappe
3. Cr
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
na nem mintha azt nem a Ramos - Varane párosból nyerte volna valakih3x0r írta:Nem volt kulon legjobb vedo dij, mondjuk mar az is vicc, hogy a XI-be bekerult.Realista24 írta:Dani Alves legjobb védő? Ez komoly vagy valami Fake hírt olvasok?
mielött benyalt egyet Ramosnak a díjátadón. Lesz ö még habfehérben..Kerlon írta:Hazard tegnap pózolt a fotósoknak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaking 2018. szeptember 25., kedd 9:48-kor.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Egyetértek, viszont ezzel a szervező dologgal a gond csak annyi, hogy szervezőként is neki kell lőnie a gólokat.....ziro4vr írta:Bocs, de azért ez méretes hülyeség.dzsi91 írta:
A nagy szartMessi többekközött pont azért nem nyer aranylábdát évek óta mert mindent rá akarnak erőltetni. Ő hamis 9esként vagy fiatalabb korában szélső támadóként volt korszakos.Rohadtul nincs a top 40ben sem szervezőként még ha nem is csinálja rosszul.
Mikor tripláztak azért összeállt körülötte a dolog, de egyedül még Messi se tudja mindig vinni a Barcát, ez jött ki a BLben az elmúlt években elég sokszor.
Messi alá kéne építeni a csapatot, úgy mint Realnak CR alá, ehelyett hoznak Messihez pár embert, véleményem szerint minden komolyabb koncepció nélkül, azt oldja meg valahogy az argentin.
Ha elől van nem szolgálják ki, ha hátrébb meg nem elég hatékony elől, a társai meg nem lövik be helyette annyiszor, mint ő.
Félelmetes mennyire nem képes hatékonyan használni a Barca Messit.
És ebben az időszakban elhozni 4 BL-t félelmetes dolog.
Hogy idézzek egyet
"Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianóé lett."
És most ide be lehet helyettesíteni nyugodtan a Barcát meg a Real Madridot.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jah, szervezőként is top3. Nem véletlen, hogy nélküle szenved a Barca, vele meg mondhatni többségében ficánkol.ziro4vr írta:Bocs, de azért ez méretes hülyeség.dzsi91 írta:
A nagy szartMessi többekközött pont azért nem nyer aranylábdát évek óta mert mindent rá akarnak erőltetni. Ő hamis 9esként vagy fiatalabb korában szélső támadóként volt korszakos.Rohadtul nincs a top 40ben sem szervezőként még ha nem is csinálja rosszul.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
salah goljanal visszanyalt a fagyi sajnos. amig a magyarok egyemberkent megszavaztak gera goljat az ebn holott shaqirie volt egyertelmuen a legszebb itt egyiptom nyerte ezt a szavazast. sajnos gareth karara.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bocs, de azért ez méretes hülyeség.dzsi91 írta:
Nem illik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Szerintem Salah gólja már alapból szabálytalansággal indult: mielőtt megindulna befelé, ellöki magától az Everton játékosát , így előnyhöz jut. de hát ezekszerint Egyiptom lakossága ennyit számít.
Én viszont nagyon remélem, hogy mivel ezt a díjat Modric megkapta, az igazi aranybogyót viszont CR fogja. Úgy lenne valahol igazságos. Korábban is voltak asszem ilyenek, hogy az egyik díjat "X" kapta, a másikat más.
de akárhogy is nézzük, Salah ott volt a top3ban, de az álom11ben nem? Hazard helyére simán odatettem volna, tavaly jobb volt nála. Na meg ugye De Gea is, aki a kapusoknál nem volt jelölve. Alves szintén vicces, hogy kerülhetett be oda.
Én viszont nagyon remélem, hogy mivel ezt a díjat Modric megkapta, az igazi aranybogyót viszont CR fogja. Úgy lenne valahol igazságos. Korábban is voltak asszem ilyenek, hogy az egyik díjat "X" kapta, a másikat más.
de akárhogy is nézzük, Salah ott volt a top3ban, de az álom11ben nem? Hazard helyére simán odatettem volna, tavaly jobb volt nála. Na meg ugye De Gea is, aki a kapusoknál nem volt jelölve. Alves szintén vicces, hogy kerülhetett be oda.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, így már más.h3x0r írta:Nem volt kulon legjobb vedo dij, mondjuk mar az is vicc, hogy a XI-be bekerult.Realista24 írta:Dani Alves legjobb védő? Ez komoly vagy valami Fake hírt olvasok?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Nem volt kulon legjobb vedo dij, mondjuk mar az is vicc, hogy a XI-be bekerult.Realista24 írta:Dani Alves legjobb védő? Ez komoly vagy valami Fake hírt olvasok?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nagyon nagy öröm lenne, ha elvinné az Aranylasztit is Modric, és jelenleg nagyon úgy tűnik számomra, hogy ő a fő esélyes!
Szerintem teljesen korrekt lenne, ha 5-5-ös döntetlen maradna CR és Messi közt, bár van egy olyan félelmem, hogy jövőre még összesírnak egyet Messinek..
Szerintem teljesen korrekt lenne, ha 5-5-ös döntetlen maradna CR és Messi közt, bár van egy olyan félelmem, hogy jövőre még összesírnak egyet Messinek..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dani Alves?Kerlon írta:komoly, plusz Courtois a legjobb kapus, de a legjobb 11-be nem fért beRealista24 írta:Dani Alves legjobb védő? Ez komoly vagy valami Fake hírt olvasok?
Kihuzom a netet mára.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
A Fifa pont ezert meg kozzetett 4 masik csapatot, hogy mindenki beferjenKerlon írta:plusz Courtois a legjobb kapus, de a legjobb 11-be nem fért be
komoly, plusz Courtois a legjobb kapus, de a legjobb 11-be nem fért beRealista24 írta:Dani Alves legjobb védő? Ez komoly vagy valami Fake hírt olvasok?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dani Alves legjobb védő? Ez komoly vagy valami Fake hírt olvasok?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Érdekes lesz látni, hogy a tényleges aranylasztit is ő kapja-e a France Footballtól
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Jó látni, hogy:
+ végre más nyerte
+ sok felé mentek a szavazatok (Mbappe következő 5 évére megtenni, hogy nyer, szinte garantált zseton
)
+ talán sehol sem láttam Neymart a top3-ban
rossz látni:
- Griezmannt igen.
+ végre más nyerte
+ sok felé mentek a szavazatok (Mbappe következő 5 évére megtenni, hogy nyer, szinte garantált zseton
+ talán sehol sem láttam Neymart a top3-ban
rossz látni:
- Griezmannt igen.
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
CR-nél érdekes a sorrend: Varane, Modric, Griezmann 
nameg az argentín újságírónál: Modric, Griez, CR
botrány lesz ebből
nameg az argentín újságírónál: Modric, Griez, CR
botrány lesz ebből
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor