Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
könnyű a dolog...kupában nem kell Ramos, ott mehet a Pepe-Varane páros. ahogy a bajnokikon is gyengébb csapatok ellen, Bl-ben meg alap Varane-Ramos...De nem értem Ramos belső védő ként miért bal oldalon van, mikor mehetne jobb oldalra és lehetne pl egy Carvajal-Ramos-Pepe-Marcelo sor...jobban tudna kisegíteni a jobb oldalon mint a bal oldalon, szerintem
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nem jelent semmit, idő kérdéseh3x0r írta:A Pepe-Varane parost tavasszal is lathattuk mar es eszreveheto volt, hogy egyaltalan nem ereztek egymast, mig a Ramos-Varane azonnal mukodott..Mike írta:én inkább a Pepe-Varane párost nyomatnám, de Ramos ugyse fog kikerülni...
a jelenlegi kezdőcsapatban például semmi (vagy legalábbis nemsok) összhang nincsen, most akkor ne is játszassuk őket?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
na, kb ez a mondat összefoglalja az egész atlético madrid létjogosultságát.Koke: "Titles? I dream of beating Real"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet, hogy el sem veszett.de abban is igazad van, hogy nem játszott még, neki is fog kelleni idő, hogy újra megtalálja a régi formáját.
Tavaly mindenki kis meccseken kezdette volna, hogy szokja a helyzetet, alkalmazkodjon. Aztán lehozott egy tucat meccset szabálytalanság nélkül, megette a világ legjobb támadóit, (adott egy kis előnyt Messinek, de így is rávert 10 métert

Az pedig csak egy újabb adalék, hogy jól látható az, hogy Carlóék félig felépült embereket, rossz fizikális állapotban lévőket még csak véletlenül sem raknak a csapatba. Ha Varane játszani fog, akkor azért lesz, mert formában van, rászolgált.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Persze, alapjába véve jó keretünk van (ezt nem vitatja senki); csak egyelőre még messze nem tökéletes és bőven sebezhető, illetve sajnos továbbra is javításra szorul 1-2 poszton, ennek ellenére TOP3 Európában, ez tény! Az már egy más kérdés, hogy az általad említett acélos emberek közül 3 szinte semmit nem játszott eddig a szezonban (Alonso szezonja több mint kétséges --> bár állítólag jövő hét elején már ő is edzésbe áll, ha a korábban kezelt sérv problémája engedi, Jesének egyelőre helye nincs, míg Casemiro érthetetlen mód egyszer csak kikerült a pikszisből). Ami eddig nekem inkább hiányérzet az, hogy a zászlóshajón (Cristiano) és az egyéniségeinken (Isco, Bale) kívül egyelőre nem látni a csapat eszét a pályán; próbálkozások, felvillanások vannak (Modric, Illarra), de csak időlegesen, ami véleményem szerint nem kicsit asszisztál (befolyásolja) a jelenlegi esetleges és inkább az egyéni megoldásokra építő játékunkhoz!Na meg, ha már nem kell sietnem, befejezem a korábbit. Ugye a 16-17 top játékos után ott jön a 6-7 kiegészítő ember a 23-as kerethez. Szerintem idén a "kiegészítők" is kellően acélosak: Coentrao (a korábbi írásom alapján az lenne, mondjuk én el is adtam volna), Nacho (szerintem eddig nagyon jól játszik középen), Casemiro (rá sem lehet panasz a pár perce alapján), Alonso is most ide kerülne már a sérülése miatt, illetve még Jesé.

Szerintem ez sem kérdés; Perez apó kijelentése ide-oda, egyértelmű, hogy legkésőbb nyáron, de érkezik valaki még arra a posztra! A hírek, pletykák szerint a vezetésnek, szakmai stábnak nagyon kellene egy csatár (szó volt itt ugye Suárezről, Falcaoról és legutóbb Mandzukicról is), emellett állítólag Morata sem éppen elégedett az eddig kapott perceivel ....Ahogy korábban már írtam csatár résznél Morata a kérdés.
Én meg azt mondom, hogy evéssel jön meg az étvágy és nehezen tudom elképzelni, hogy létezik olyan drukker, aki titkon ne ezért szorítana minden egyes évben a csapatáért; helyzettől, körülményektől függetlenül. Az már egy más kérdés, hogy a végelszámolásnál az "esetleges bukás" mennyire menthető, védhető, elfogadható és elnézhető a srácoknak, illetve csapatnak, edzőnek bizonyos körülmények fényében (mint pl. most az "első" év). Ugyanakkor főleg a botrányos tavalyi év, a jelenlegi keret és az elmúlt évek alatt a csapatba, új játékosokba invesztált több 100 milla után ne legyen már akkora "csoda" és meglepetés, ha ettől a mostani "alakuló" csapattól is az utolsó percig versenyképességet és minden fronton való komoly esélyességet várunk el, illetve szorítunk a srácokért (aztán, hogy ez a végén trófeát eredményez avagy sem, már egy másik történet)!Sokan írtuk szezon előtt, hogy idén ez egy tanuló év, és benne lesznek a hibák, és nem várunk azonnal trófeákat. De a napokban már azt olvasom, hogy veszélyben a bajnoki cím.

Emiatt szerintem szó nem érhet egyetlen egy madridistát sem, a nagy öregek 30 évet is simán képesek voltak böjtölni, de a mostani fiatalabb generáció is azt látja, hogy éppen 10-11 éve építjük az "új úthengert" az n+1.-ik project keretében sok száz millió euró befektetése mellett, a szurkolók részéről pedig töretlen lelkesedéssel, szóval ......Türelem.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ja, vagy úgy. Így már érthető, egyet is értek veled, legalábbis Carvajal esetében biztosan, én sem gondolom, hogy Ancelotti rögtön bedobná a mély vízbe ellenünk, pláne úgy, hogy Neymart kellene levennie a pályáról, ami egy jobbhátvéd számára sem mondható könnyű feladatnak.Toky írta:Nem az én kedvenc 11-emet írtam le a jelenlegi keretből, vagy azt, hogy én hogyan raknám össze, hanem az eddigi meccsek alapján tippeltem meg Ancelotti favorit 11-ét. Annyi a különbség, hogy Varane eddig ugye nem játszhatott. De Pepe eddig nagyon jól teljesít, López esete után nem hiszem, hogy csak úgy padra kerülne. Ramos a 2. számú csk, és kell egy a pályára, így szerintem általában Ő is játszani fog.
Amúgy én is szívesebben látnám Carvajalt, Varane-t, Illarrát a kezdőben, annak ellenére, hogy bírom Pepét és Arbeloával sincs bajom. Csak ugye a jövő.
Mondjuk van még majdnem egy hónap a Clásicóig, addig Illarramendi szerintem simán formába fog lendülni, és ő lesz a tökéletes választás Modric mellé a középpályára, nem pedig Khedira. Egyébként is, szerintem mindenki látja a nem kis minőségi különbséget Khedira és Illarra között, úgyhogy én nem gondolom, hogy ha Illarra egészséges lesz és nem lesz nagyon rossz formában, akkor a padra fogja szorítani tunéziai-német barátunk.
Varane-t meg én már most jobb védőnek tartom, mint Pepét (most azt nem veszem figyelemben, hogy szimpatikusabb is az, ahogyan játszik), de abban is igazad van, hogy nem játszott még, neki is fog kelleni idő, hogy újra megtalálja a régi formáját.
- h3x0r
A Pepe-Varane parost tavasszal is lathattuk mar es eszreveheto volt, hogy egyaltalan nem ereztek egymast, mig a Ramos-Varane azonnal mukodott..Mike írta:én inkább a Pepe-Varane párost nyomatnám, de Ramos ugyse fog kikerülni...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én inkább a Pepe-Varane párost nyomatnám, de Ramos ugyse fog kikerülni...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ettől a csapattól még egy ideig nem kell tartanod....majd talán tavasszal,ha kicsit összeérnek.Arbeloa helyett Carvajal, Khedira helyett Illarra, Pepe helyett Varane - ettől a csapattól már félnék a Clásicókon
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem az én kedvenc 11-emet írtam le a jelenlegi keretből, vagy azt, hogy én hogyan raknám össze, hanem az eddigi meccsek alapján tippeltem meg Ancelotti favorit 11-ét. Annyi a különbség, hogy Varane eddig ugye nem játszhatott. De Pepe eddig nagyon jól teljesít, López esete után nem hiszem, hogy csak úgy padra kerülne. Ramos a 2. számú csk, és kell egy a pályára, így szerintem általában Ő is játszani fog.GT37 írta:Arbeloa helyett Carvajal, Khedira helyett Illarra, Pepe helyett Varane - ettől a csapattól már félnék a Clásicókon.![]()
Amúgy én is szívesebben látnám Carvajalt, Varane-t, Illarrát a kezdőben, annak ellenére, hogy bírom Pepét és Arbeloával sincs bajom. Csak ugye a jövő.
Amúgy Carvajalnál érdekes, hogy általában hátul bénázik, elöl jól támad le, szerintem igen gyakran és jól vadássza le az indításokat is. Érdekes.
Na meg, ha már nem kell sietnem, befejezem a korábbit. Ugye a 16-17 top játékos után ott jön a 6-7 kiegészítő ember a 23-as kerethez. Szerintem idén a "kiegészítők" is kellően acélosak: Coentrao (a korábbi írásom alapján az lenne, mondjuk én el is adtam volna), Nacho (szerintem eddig nagyon jól játszik középen), Casemiro (rá sem lehet panasz a pár perce alapján), Alonso is most ide kerülne már a sérülése miatt, illetve még Jesé.
Ahogy korábban már írtam csatár résznél Morata a kérdés. Ha beválik, és elfogadja a jelenlegi szerepkörét, akkor nincs gond. De ha a sok ha nem jönne be (bár már ez is egy ha

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Erre egyébként már gondoltam én is.Hogy esetleg lehetne e még átnevelni egy másik posztra,szerintem nem lenne tőle idegen...Korban még nem idős...talán-talán Isco helyén férne el.
Ő nyilván direktebb,őszintébb,gólratörőbb focit játszik,de talán lehetne még változtatni...na meg nem tudni,mennyire lenne képes a padról beugorva mozgatni a Real Madrid támadósorát...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- realbeckham
Mondjuk Alvarónak eléggé mély volt a Konf. kupában is az a bizonyos víz. Kis híján meg is fulladt benne.nálam csak Carvajal lenne kérdőjeles, mert én védekezésben gyengébbnek tartom Arbeloánál, és egy Neymar elleni párharc még mély víz lenne.
Energikusabbnak érzem Carvajalt, jobb izomzatú, fürgébb, erősebb, mint a fuldokló barátunk. Bár igazság van benne amit írsz Matt. Nehéz döntés lesz.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az idézetben szereplő csapatnál gyengébb felhozatallal is megvertünk titeket tavaly, úgyhogy félhetsz most is.GT37 írta:Arbeloa helyett Carvajal, Khedira helyett Illarra, Pepe helyett Varane - ettől a csapattól már félnék a Clásicókon.Toky írta:Ugye a gálakezdő így nézne ki (szerintem)
Casillas/López
Arbeloa - Pepe - Ramos - Marcelo
Khedira - Modric - Isco
Bale - Benzema - Ronaldo![]()

Amúgy adom, amit írsz, nálam csak Carvajal lenne kérdőjeles, mert én védekezésben gyengébbnek tartom Arbeloánál, és egy Neymar elleni párharc még mély víz lenne.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Arbeloa helyett Carvajal, Khedira helyett Illarra, Pepe helyett Varane - ettől a csapattól már félnék a Clásicókon.Toky írta:Ugye a gálakezdő így nézne ki (szerintem)
Casillas/López
Khedira - Modric - Isco
Bale - Benzema - Ronaldo

- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Ebben azért megvédeném Ancelottit. Benzema szerepkörébe Morata jobban illik mint Jesé. Ő nem tudna szerintem úgy ütközni és labdát tartani, ahogy a francia. Morata a testfelépítése miatt van szerintem preferálva, nem azért, mert jobb lenne képességekben. Ha Ancelotti taktikájába Benzema helyére nem illik Jesé, akkor nincs mit tenni. Elvileg Ronaldo, még Bale, és talán-talán Isco helyén férne el. De mivel di María jobb (szerintem, és úgy fest Ancelotti szerint is, nem is feltétlen képességek, de elvégzett munka tekintetében), így most Ő játszik Bale helyén.morientes írta:... centerbe Benya mögött meg a mester úgy gondolja,Morata jobb...Akkor Jesé miért nem játszik?
Ami nekem tetszik az az, hogy megvan 16 olyan ember, akikre lehet alapozni a csapatot (jó igazából még 1 kéne, ha Morata nem válik be, illetve jelenleg Khedira van ott a 16 egyike helyett, de majd csak lecsücsül a padra).
Ugye a gálakezdő így nézne ki (szerintem)
Casillas/López
Khedira - Modric - Isco
Bale - Benzema - Ronaldo
Khedirát én is szívesen lecserélném (most Illaramendire, jövőre -ha lehetne- Vidalra), de ezt most hagyjuk. És van 1 duó kivételével mindenhova egy olyan cserénk, aki az eddigiek alapján -még ha nem is olyan szinten- de tudja pótolni a kiesőt.
Kapus poszt ugye triviális,
ha egy szélső védő dől ki, akkor jöhet Carvajal (ha Marcelo dől ki, akkor Arbeloa megy át balra, aki tudom, hogy nem egy Marcelo, de pihentetésre, rövidebb sérülésre/eltiltásra teljesen jó, eddig szerintem nem lehet rá panasz, összekapta magát),
ha belső védő esik ki, ott van Varane
Khedira - Modric duóhoz ott van Illarramendi,
Isco - Bale párost di María pótolhatja az eddigiek alapján,
és itt van a hiány érzetem: Benzema - Ronaldo páros, a két csatárunk/támadónk (Bale hátrébbről indul). Benzema szerepét jelenleg leginkább Morata, míg Ronaldoért Jesé és Morata tudná átvenni. Igen, Jesé jobb mint Morata, de Ronaldo eddig hányszor is pihent? Szerintem ezért játszik inkább Morata.
És írnék még, de mennem kell a buszra.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A két szélen nem igazán van hely,pláne hogy jött Bale,"hamis 9-es" poszt Ancelotti rendszerébe sincs(meg már nagyon máshol sem),centerbe Benya mögött meg a mester úgy gondolja,Morata jobb...Akkor Jesé miért nem játszik?

LEGIO PATRIA NOSTRA

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
fog ő játszani, ez miatt nem aggódok, de amíg egy elche is gondot okoz addig nincs kec-mec, a legerősebb kezdőt kell kiküldeni (most mondjuk Carlo sokat hibázott)Matt009 írta:Akkor Jesé miért nem játszik?wZoLee7 írta:Nagyon feleslegesnek tartanám Mata leigazolását. Van egy remek Jesénk is...nem Mata kell ide
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Mert Ancelotti szeretné, ha először összaszokna egy stabil kezdő 11 (sajnos Khediraval együtt) és csak utána kezdi mély vízbe dobni a fiatalokat komolyabb tétmeccseken is. Szerintem a kupában rendszeresen szerepelni fognak a fiatal saját nevelések is. A kevésbé fiatalok is (Casillas :Đ )Matt009 írta:Akkor Jesé miért nem játszik?wZoLee7 írta:Nagyon feleslegesnek tartanám Mata leigazolását. Van egy remek Jesénk is...nem Mata kell ide
Merci Zizou!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Akkor Jesé miért nem játszik?wZoLee7 írta:Nagyon feleslegesnek tartanám Mata leigazolását. Van egy remek Jesénk is...nem Mata kell ide
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Nem fog jönni Mata, mert incs hely és mert Perez emgmondta, hogy télen nem igazolunk pont
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale