Ramosnak egy kis pihenés jót tenne
padra vele

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. szeptember 22., szombat 22:44
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. szeptember 22., szombat 22:42
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. szeptember 22., szombat 22:41
HozzászólásSzerző: SzB » 2018. szeptember 22., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: SzB » 2018. szeptember 21., péntek 21:51
Én is úgy gondolom. Persze ez nem azt jelenti, hogy eredményesebbek is leszünk, mert jó néhány csapat elképesztő tempóban fejlődik, de a remény hal meg utóljára...Jim írta:szerintem jobb lesz a játékunk, mint Zizu alatt
csak idő kell, amíg működik a más játékrendszer
(+1-2 igazolás szükséges lehet)
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. szeptember 21., péntek 16:56
Bale es Kroos lovesei is elszalltak az egbe a lovo labrol, az egy olyan nap volt, de lenyegeben igen, igy kell jatszani, elkell talalni a kaput, ilyen lovesek gyakran ki is jonnek, es latszott h Benzema vagy Isco mar robbant befeleSzB írta:A számok azt mutatják, hogy kb. ugyanannyi labdabirtoklásnál talán egy kicsit többet futunk mint régebben. Az meg abból adódhat, hogy érzésem szerint gyorsult a játékunk, és lényegesen több a helyváltoztatás is. Bale legalább négyszer cserélt szélt, azután bement középre (aztán meg le...), Kroos 12 km-t futott, és végre előre játszott. Carvajal többször kísért át embert a bal oldalra. Volt 25 kulcspasszunk a meccsen. Ezek jó adatok. A whoscored Olsent hozta ki a legjobb embernek a Romában, ahogy Bilbaóban Unai is megfogott mindent - mindenkinek jobban kell akarni még a gólt, és nem a balhátvédnek jobb lábbal elrugdalni az égbe (a jobbhátvédnek meg ballal) a labdát. Ott két passz még és újabb gólhelyzetnél járunk... Most jól jöttek a cserék is - megszokták a védők Benzemát háttal bírkózni, jött helyette Diaz szemből-lendületből, és nem tudták megfogni, stb. látta mindenki. Jó volt látni az egészet.
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. szeptember 21., péntek 14:23
HozzászólásSzerző: SzB » 2018. szeptember 21., péntek 12:52
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2018. szeptember 21., péntek 11:48
Remek avatár készülhetne ebből wxyz-nekh3x0r írta:akarod mondani.. ganxsta coelho zoleeNzedge írta:szerintem te a ganxsta zolee vagy
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. szeptember 21., péntek 11:22
Próbálok röviden válaszolni, ha már ketten is nehezményezitek azt, ahogy Hehére vagy másra reagálok. Ezek után tényleg privátban folytassuk, mert kb. 2 oldalnyi fölösleges baromságot hordtunk itt minannyian össze wxyz írásai után. Èrtelme ennek nyilván nincs ebben a topicban.Tottinho írta:Ja, jó. Ebben az a szép, hogy ő meg azt hiszi egyetértesz veleSteve írta:Nézd, én nem tudom komolyan venni Hehe negatív hülyeségeit![]()
Az más kérdés, hogy valóban úgy jön le és tetszik is neked amilyen stílusban írogat...
Offból ki.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 21., péntek 10:44
Én mindig kedveltem a Rómát, de a Livepool is ilyen volt tavaly. Aztán jött egy kényesszitű és átmentek baromba. Manapság mindenki mosdatja magát és nem mer korrektül rámutatni dolgokra, ahogy most ők is tették. Gyenge City létünkre az ellenfél is beismerte, hogy mennyivel más szint voltunk.Tottinho írta:Ja, jó. Ebben az a szép, hogy ő meg azt hiszi egyetértesz veleSteve írta:Nézd, én nem tudom komolyan venni Hehe negatív hülyeségeit![]()
Az más kérdés, hogy valóban úgy jön le és tetszik is neked amilyen stílusban írogat...
Offból ki.
Ezt írtam tegnap én is, nem csak az övé, De Rossié is.realistahuni írta:Di Francesco elég szimpatikusan nyilatkozott, ritka az ilyen.
Érdekes edző lehet ő is, néha a világ bármelyik csapatát meglepi, néha meg olyan területeteket hagy az ellenfélnek, hogy eszméletlen. Ez volt a problémájuk tavaly is a pool elleni első meccsen, ha ott fegyelmezettebben állnak bele szerintem döntőzhettek volna.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. szeptember 21., péntek 10:22
akarod mondani.. ganxsta coelho zoleeNzedge írta:szerintem te a ganxsta zolee vagy
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2018. szeptember 21., péntek 10:15
Gyengebb kiadasu city vagyunk.wxyz írta:Sok a hibapont, ez nem hergelés, hanem látható dolgok. Arról nem tehetek, hogy ezen más kiakad, mert nem látja át a focit vagy elfogult.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. szeptember 21., péntek 9:33
Ja, jó. Ebben az a szép, hogy ő meg azt hiszi egyetértesz veleSteve írta:Nézd, én nem tudom komolyan venni Hehe negatív hülyeségeit
Ezt írtam tegnap én is, nem csak az övé, De Rossié is.realistahuni írta:Di Francesco elég szimpatikusan nyilatkozott, ritka az ilyen.
Érdekes edző lehet ő is, néha a világ bármelyik csapatát meglepi, néha meg olyan területeteket hagy az ellenfélnek, hogy eszméletlen. Ez volt a problémájuk tavaly is a pool elleni első meccsen, ha ott fegyelmezettebben állnak bele szerintem döntőzhettek volna.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. szeptember 21., péntek 8:55
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. szeptember 21., péntek 8:51
Na ez meg a másik. Hiába fekszik a keret 90%ának ez a foci és hiába volt Zidane-nál is sokszor 60+os a labdabirtoklás, azért köszönő viszonyban sincs a két stílus. Többen is írták, hogy meccsről meccsre javul a dolog. Én is így látom. Meg azt se felejtsük el, hogy még mindig a miénk a világ legjobb k.pályás sora. Ebbe a fociba meg ki kell jöjjön majd. Én eddig többet kaptam, mint vártam. A szuperkupa döntőn mi vertük meg magunkat, ott 3 olyan hiba jött össze, amiből 5 meccsenként jön 1. A Bilbao ugyanúgy le volt focizva, kicsit szerencsétlenek voltunk. A többi meg gála szagú meccs volt, mégha gyengébb csapatok ellen is. Egyelőre minden tökéletes, ennél többet nem lehet elvárni.Realista24 írta:Az meg a másik, hogy egy hónap után mi sem vagyunk közel sem 100%-osak.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. szeptember 21., péntek 8:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 21., péntek 8:42
Az meg a másik, hogy egy hónap után mi sem vagyunk közel sem 100%-osak.M1Ö írta:Igaz, hogy nem 100%os ez a Roma, de DDR jól fogalmazta meg, hogy kb miattunk voltak ennyire gyengék.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. szeptember 21., péntek 8:37
Hát, pedig már igazán kitehetnétek, egyre több ember jön erre rá. Én meg hiába tiltottam, mióta csak olvasom a fórumot, folyamat látom az írásait.Realista24 írta:Amíg tud.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 21., péntek 8:08
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem