Realista24 írta: Csak és kizárólag házit.
Szívesen belekötnék, de személyes támadásnak vennéd.

Hát igen már lehet,

de az is lehet, hogy te tudsz valamit amit én nem... Bár én kisvárosi vagyok és itt még a házi tej az igazi... Most nevetni fogsz, de nem szégyellem, hogy gyerek koromban volt kecskénk, és esténként anyuval kimentünk megfejni őket. Aztán bementünk ő felforralta és megittam kakaónak

. Én szökőévben 1x voltam beteg, és abban az időben rengeteget nőttem... Én csak ajánlani tudom...
Az igazság az, hogy normál esetben 1 állat akkor ad tejet, ha fia van, és amint az elveszik tőle elapaszt... A környéken van marhatelep és tudom, hogy ott 1 napig van az anyjával a borja és utána elveszik. Onnantól a borjú tejporon nő fel... A tehenet meg tolják minden féle gyógyszerekkel, hogy ne apasszon le. Itt kezdődik a probléma ugyanis naponta 2x fejik a teheneket a telepeken és 1 bizonyos szinten (még, ha minimálisan is) bele kerül a tejbe is. Ezek nem most hanem sok év után jön ki az emberen. Iszod 20-30 évig és 40 évesen kezdődik 1 magas vérnyomással 50 évesen meg más (agyvérzés, rák, szívbetegség...). Erre vezethető vissza az, hogy egyre lentebb megy az átlag életkor, mert minőségében gyenge ételeket esznek az emberek amik telis tele vannak gyógyszerekkel és vegyszerekkel...
Aprócska példa erre az U.S.A is mivel ott ugyan az az állami cégé a gyógyszer gyár és a tej iparok is... Szar kaják által megbetegednek az emberek, gyengül az immun rendszer és ezáltal az emberek nyomják magukba a gyógyszerek tömkelegét. Amivel az ember azt éri el, hogy a szervezet kevesebbet fog küzdeni a betegségekkel és mindent ráhagy a gyógyszerekre... Ez csak 1 minimális eszmefuttatás a dolgokról... Érteni nem kell vele egyet, ezt csak úgy a témához kapcsolódóan leírtam...