Matracék bajnoki szereplését még ha más okokból is de annyira érdemes komolyan venni idén mint a mi bohóckodásunkat tavaly. Teljesen rávannak feszülve a bl címre és nem túl sok csapat van aki elbír ezzel a stílussal a világon.
Psg-ben olyan kvaliti meg pace van elől,hogy már tavaly átrongyoltak volna mindenkin rajtunk kívül.Szerencsétlenek voltak igazából,hogy bár megnyerték a csoportjukat rögtön a legerősebbet kapták.
Juve az a juve.Moslék az egész de ha küzdenek kaparnak és Cr formába van meglehet az.De ha valami különleges támadóbb focival akarnak előállni a bl-ben Cr miatt akkor nagyon megfognak égni szerintem.
Bayern-nek szerintem már rég lefőtt.
Liverpool nem hiszem,hogy birja a kettősterhelést mert úgy néz ki idén mennek a bajnoki címért is.De azért szerintem megrpóbálják majd és ezért bukni fognak mindent.
Mindegy is, a lényeg ha esetleg elkezdünk merülni az nem baj,de minél többet húzzunk le magunkkal a mélybe ezen csapatok közül
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams