Kerlon írta:Steve írta:Nem szeretem az ilyen fölösleges hasonlítgatást, nem lelem örömömet abban, hogy más csapatok játékosait helyezzem a mieink elé.
De szerintem pedig akkor van gond, ha valaki nem lát különbséget a két játékos között..
Érdemes összehasonlítani amúgy- persze nem ez mondja el melyik a jobb- MBappe és Asensio játékát a vb-döntőben..

És azt hogyan hasonlítod össze, amikor Asensio nem játszott a VB döntőben, valamint Asensio egy szervezetlen foshalom spanyol válogatottban játszott (mondjuk ott sem csinált szart se, de ez most nem is igazán lényeges). Mert pl a tavalyi Real Madrid - PSG párharcokon pont Asensio volt jobb, de aki megkérdőjelezi melyik a jobb, az szerintem dilettáns a sportban.
Irónia volt, amivel szemléltetni próbáltam, hogy a francia egy vb győztes csapat alapembereként hozott le megint egy teljesítményt, míg Asensio sehol sem volt a spanyol csapattal.
Mint írtam, nem ez alapján kell eldönteni melyik a jobb.
Én amúgy azzal is megelékszem, ha Asensio mondjuk egy Bilbao ellen ilyen csapattal a háta mögött meghatározóan játszik..ez a legfőbb bajom Iscoval is.
Asensio fiatal, ő lehet mégjobb. Isco alibijére nálam pl nincs mentség.Idáig a csúnya, önző CR-re lehetett mindent fogni, már ő sincs.Isco mégsem tanár.
MBappe meg kiemelkedik a PSG-ből is fiatalon, valamint nem Griezmann csinálta a focit a franciáknál sem, hanem ez a fiatal gyerek..
Ennyit akartam mondani.
Nem fogom Asensiot szidni, hogy egy PSG játékost istenítsek, szóval én innentől kiszállok.