nagyon komoly

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 28., szombat 14:17
nagyon komoly
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 28., szombat 13:48
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 28., szombat 12:10
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 28., szombat 12:00
Ne edd magad emiatt,nem érdemes.Megvan a 3 pont,a többi meg azt pofázhat amit akar.Ha te,mondjuk 1000 ellenpéldát felhozol,mikor más javára itéltek jogtalanul,azt akkor sem fogja érdekelni,aki nem szereti a Realt,mert nem illik bele az ő logikai elképzelésébe,ugyhogy egyszerűen figyelmen kívül hagyja...Nem illik bele a puzzledarab az egészbe?Dobjuk el...valahogy így.R.M.C.F....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 28., szombat 11:22
Kedden fogják vizsgálni, most minden a Barca meccs miatt van.meccsünket(nem tudom megtörtént-e már), s
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. szeptember 28., szombat 11:03
R.M.C.F írta:Egy dologra lennénk nagyon kiváncsi,de tényleg nagyon....most hogy a bíró egy meccsen számunkra kedvező ítélettel hozakodott elő,és úgy tiltják majd főleg ez miatt a tevékenységétől,mint serdülőt a szülei a kokaintól...szal, én megnézném azt a kb 20 meccset amikor NYILVÁNVALÓ és SZEMÉT elfújás miatt kaptunk ki,vagy döntetleneztünk,vagy kerültünk a mérkőzés végeredményétől függetlenül hátrányba....az elmúlt 6-8 évben.
Azokat a bírókat miért nem vetették éhes malacok elé? Azokról miért nem volt nyilatkozatháború(JM kivéve,akit ezekért paradicsommal dobáltak,de úgy tűnik ezt másoknak szabad)?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 28., szombat 10:57
Én már régen gondolkozom azon, hogy írni kéne ezeket csak mindig lusta vagyok.R.M.C.F írta:Egy dologra lennénk nagyon kiváncsi,de tényleg nagyon....most hogy a bíró egy meccsen számunkra kedvező ítélettel hozakodott elő,és úgy tiltják majd főleg ez miatt a tevékenységétől,mint serdülőt a szülei a kokaintól...szal, én megnézném azt a kb 20 meccset amikor NYILVÁNVALÓ és SZEMÉT elfújás miatt kaptunk ki,vagy döntetleneztünk,vagy kerültünk a mérkőzés végeredményétől függetlenül hátrányba....az elmúlt 6-8 évben.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 28., szombat 10:50
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. szeptember 28., szombat 10:36
BBeno írta:hihetetlen hogy ezek képesek megnevettetni mindig. 10 éve minden évre jut 2-3 olyan pofátlan meccs ahol csak a barca játékosok nem érzik hogy tolva vannak és kikérik maguknak. sorra jutottak be BL elődöntőbe, döntőbe és nyerettek velük meccseket... olyankor semmi reakció. ilyenkor egyből megszólalnak.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 28., szombat 10:13
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. szeptember 27., péntek 23:58
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2013. szeptember 27., péntek 23:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 27., péntek 17:43
„Nincs semmi problémája, jó a hangulata. Nincs értelme összehasonlítani a viselkedését más idényekkel, mert ez az első, amikor én itt vagyok, és vele dolgozhatok. A Rayo ellen nem szerzett gólokat, de számomra az a teljesítménye volt az eddigi legjobb. Leo nem szereti, ha lecserélik, de Neymar, Xavi, Cesc és Iniesta sem szeretnek lejönni a pályáról. Engem azért szerződtettek, hogy olyan döntéseket hozzak, amik a csapat és a játékosok egészségét és legjobb formáját elősegítik az idény folyamán. Én fogok dönteni, és folytatni fogom a rotációt. Nem tetszik ez a játékosoknak természetesen, de ilyenkor megbeszéljük a dolgokat, és megértik az okokat. Egy futballista mindig játszani akar, ám el fogjuk osztani a játékperceket, mert a teljes képet kell néznünk. Ha csak egy-egy játékosra gondolnánk, nem jó állapotban érkeznénk el az idény utolsó szakaszához.”
„Nehezemre esik véleményezni a játékvezetőket, mert amikor már lehiggadtam, és nincs bennem a meccs okozta adrenalin, akkor mindig ráébredek, hogy mennyire egyedül vannak a döntéshozatalt illetően. Igazuk van, tévednek, előnyben részesítik ezt a csapatot, előnyben részesítik azt a csapatot… Nagyon igazságtalannak érzem, hogy erről beszélnek, én pedig nem szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy pellengére állítsák őket.”
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 27., péntek 17:13
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 27., péntek 17:01
Csabi írta:munizt jégre tették....a barca meccs miatt.![]()
![]()
![]()
http://www.marca.com/2013/09/26/en/foot ... 13701.html
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 27., péntek 17:01
Majd kap még mellé pluszba egy féléves pihenőt az Elche-meccs miatt is.Csabi írta:munizt jégre tették....a barca meccs miatt.![]()
![]()
![]()
http://www.marca.com/2013/09/26/en/foot ... 13701.html
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. szeptember 27., péntek 16:53
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. szeptember 26., csütörtök 21:30
Realista24 írta: http://www.youtube.com/watch?v=-GAlExtusAQ
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 26., csütörtök 21:00
jéé, ki a bíró 8:38-tól... a ngy Real Madrid fan??
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 26., csütörtök 20:39
ha bajnokok, akkor viselkedjenek ahhoz méltóan. de ezek bajnokok vagy nem, akkor sincs jogosultságuk kakit dobálni a hófehér mezre... olyat állítani, hogy lefizettük a bírót... "a bizonyítékok magukért beszélnek"wZoLee7 írta:mire jó ilyenekkel foglalkozni? semmire...amíg nem győzzük le őket addig azt írunk és mondunk amit akarunk, de akkor is ők lesznek a bajnokok. viszont ha legyőzzük őket és eléjük kerülünk a bajnokságban akkor már pofázhatnak amit akarnak, mindenki fogja látni hogy mekkora lúzerek, csak az elvakult divat nem, de azok nem érdekelnek
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem