Mehet a másodosztályba.Pipita írta:Nagyon kiemelkedik abból a ligából, kár ott pocsékolni a tehetségét.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 24., hétfő 14:34
Mehet a másodosztályba.Pipita írta:Nagyon kiemelkedik abból a ligából, kár ott pocsékolni a tehetségét.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2018. szeptember 24., hétfő 9:08
Azért, hogy szokja a felnőtt meccseket, illetve egy Asensio Benzema duóval más focit lehet tolni, mint a Castillás arcokkal. Ha engem leigazolnának 45 millió euróért, én is mindent egyedül akarnék csinálni a spanyol 3-ba, szóval ez több mint érthető. Szóval hajrá Vini, remélem minél előbb lehetőséget kap a nagyoknál.wZoLee7 írta:Ah, nagyon megkell meg ot nevelni. Mindent egyedul akar megoldani, ezt vagy kinevelik belole vagy pont olyan lesz mint egy Neymar utanzat. Csinal szep dolgokat, de osszessegeben nem eri meg, nem is.nagyon ertem paran miert kovetelik a nagy csapatba is
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. szeptember 24., hétfő 9:06
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. szeptember 24., hétfő 8:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 24., hétfő 5:06
Dupla D írta:Már viszik idegenbe is.
Még mindig sok a hiba, de ezt be lehet tudni annak, hogy baromira akar, és meg akarja mutatni, hogy jobb a többi srácnál. Ma egy tizenegyest harcolt ki.
Érdemes megnézni a helyzetét a végén. Úgy futotta le a védőt, mintha Robben ment volna el Khedira mellett. Az meg érdekes, hogy nem esett el, mikor rángatták a mezét, hanem megpróbálta befejezni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. szeptember 23., vasárnap 21:22
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. szeptember 16., vasárnap 20:42
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. szeptember 12., szerda 4:26
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. szeptember 11., kedd 22:49
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. szeptember 11., kedd 8:13
Meg a Forest Gumpból a rákász csávóvalH.E.H.E. írta:amugy michael johnsonnal ikertornyok![]()
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 10., hétfő 13:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. szeptember 10., hétfő 12:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. szeptember 10., hétfő 9:35
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. szeptember 10., hétfő 8:53
Én nem értem mire fel ez a pátyolgatásCS0ki írta:Idegenben azért bátrabban parasztok általában a játékosok, innen jön az ötlet gondolom. Persze csak újság hír, majd kiderül a gyakorlatban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. szeptember 5., szerda 16:52
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. szeptember 5., szerda 16:16
Szerintem ez a harapás generálta az egész hírt.CS0ki írta:Idegenben azért bátrabban parasztok általában a játékosok, innen jön az ötlet gondolom. Persze csak újság hír, majd kiderül a gyakorlatban.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. szeptember 5., szerda 15:50
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. szeptember 5., szerda 10:55
Ennyi erővel nem kell játszatni hazain se. Meccsek kellenek neki, még ha harmad osztályúak akkor is (ha már nem adtuk kölcsön...).CS0ki írta:Na már olyanokat írnak a spanyolok, hogy az idegenbeli castilla meccseken nem erőltetik Vinícius játékát, mert félő hogy a stílusa miatt szétrúgják. Hát lehet benne valami.![]()
Mindegy, én továbbra is tartom, hogy csak pár hétre, hónapra szól ez a dolog, aztán szépen hozzák fel az első csapathoz.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. szeptember 5., szerda 10:30
pheco írta:https://www.instagram.com/p/BnR7rbqFitV ... kt78ya0xjy
Kisebb birkozas es egy Suarez a vegen.
CS0ki írta:Na már olyanokat írnak a spanyolok, hogy az idegenbeli castilla meccseken nem erőltetik Vinícius játékát, mert félő hogy a stílusa miatt szétrúgják. Hát lehet benne valami.Mindegy, én továbbra is tartom, hogy csak pár hétre, hónapra szól ez a dolog, aztán szépen hozzák fel az első csapathoz.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 5., szerda 10:24
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem