Megfogtál, én 2009 óta nem nézek tévét, akkor még nagyban ment a heti hetes a komcsi ősivadékokkal. Most talán Balónak lehet ott valami műsora, de sajnos nem vagyok képben.Az RTL-t hangzatos dolog felhozni
Azt viszont tudom, hogy legendásan rossz a viszonya az rtl csoportnak a fidesszel, mindkettő boldogabb lenne a másik nélkül.
Szerintem nincs mit bebizonyítaniuk, kinek tegyenek szivességet? A szavazó népesség nagyját megnyerték maguknak, a baloldali újságírókat, vezérszónokokat meg egyéb celebeket minek? Az ő szavazataik sem érnek többet, ráadásul sok esetben fizetést kapnak hogy utálják a Fideszt.Füst, szerintem az nem érv amit mondasz, én nem fogadom el. A bal oldal bebizonyította, hogy leszarja az igazságosságot. Be lehetne bizonyítani, hogy jobbak vagyunk, többek vagyunk náluk, itt a lehetőség, tessék élni vele
Jobban örülnék, ha kulturáltabb lenne a kommunikáció minden irányba, csak sajnos már túl nagyok az ellentétek, túl sok pofon csattant el a felektől. Amíg Orbán a góré addig ott ütik ahol érik és ez viszont is érvényes. Akkor várok javulást, ha ő leteszi a lantot, ami várhatóan odébb lesz.
Merthogy ezek leváltani nem fogják, az hétszentség. Ma fogja bebizonyítani az EU-ban az ellenzék, hogy semmiből se tanulnak, amikor megszavazzák a jelentést, amivel minket szivat ak meg. Itthon meg majd magyarázkodik egyik a másik után, hogy uraim, ezt a szart a gatyámban kérem, nem én szartam ide.
Visszatérve Sargentinire, ugyanakkor igaz a mondás. A holland nők nem sokkal vannak elmaradva az angol nőktől. Sargentini asszony pedig különösen ocs... szép.