Az EU mai ulesen szinten komoly hangsulyt kapott a media es a demokracia korlatozasa, a korrupcio, az EU-s penzek hutlen kezelese.
Miert nem beszeltek ezekrol is? Talan ezek nem jogos felvetesek?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. szeptember 11., kedd 19:41
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. szeptember 11., kedd 19:35
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 11., kedd 19:27
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. szeptember 11., kedd 19:25
HozzászólásSzerző: shoota » 2018. szeptember 11., kedd 19:23
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 11., kedd 19:21
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. szeptember 11., kedd 19:20
Bár én nem osztom ebben a dologban a kollega véleményét, mégis ezzel a válasszal sincs ő előbbre. Ez olyan válaszoltam neki, aztán közben mégsem. Ha már arra vetted a fáradtságot, hogy reflektálj rá, akkor hozhatnál példát. Tudod, hogy előbbre jusson a párbeszéd.ha tudnád bazzeg....
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. szeptember 11., kedd 19:17
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 11., kedd 19:08
Nincs iparunk, multiktól függünk. Más országokban ha nélkülözik az ipart rámennek a szellemi tökére de hát abból se dúskálunk.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. szeptember 11., kedd 19:07
Kajolni fog azt tudjad, ha van ismerôsöd aki javítja, szervízeli akkor bátran. Noname emberekkel vagy szervízekben lefognak húzni meg átbaxni, régen én is szemezgettem vele, de végül toyotát vettem. Ha jól vágom ezek olyan 15-16éves autók szval..Süti írta:Ha már az autós téma feljött, első gen IS 200ról valakinek tapasztalata? BMW-t nem akarok, pláne nem ebben az ársávban, de szeretném ha hátul hajtana, és a sor6 is elég vonzó. Másrészt japó, ha nem rohad mi baja lehet?
HozzászólásSzerző: füst » 2018. szeptember 11., kedd 19:06
Dehogy tények. Tele van tárgyi tévedéssel. Na de ezeket a köröket én már nagyon sokszor végigfutottam itt, nem fogok még egyszer nekimenni.kodo írta:füst írta:Talán ha két mondatoddal egyet tudnék érteni.
Mondandójának a nagy része tény és nem vélemény.
Úgy érted a véleményéből, talán ha két mondattal egyet tudnál érteni?
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. szeptember 11., kedd 19:04
füst írta:Talán ha két mondatoddal egyet tudnék érteni.
HozzászólásSzerző: füst » 2018. szeptember 11., kedd 18:58
Talán ha két mondatoddal egyet tudnék érteni.kierkegaard írta:Nem értem. Miért kellene orbánt szeretni? Mitől különb ő mint gyurcsány?
Gyurcsány legalább képes volt kinyitni a száját. Orbánka drága mindent papírról olvas ahogy tette azt a nem régen posztolt felszólalásán is.
Kevesebbet költünk oktatásra, az egészségügy a klinikai halál szélén. Kormánykritikus lapokat semmisít meg. Kormány dicsérő lapok jelennek meg.
Vegyük pl az indext. Ott lejáratják az ellenzéket is, fideszt is. 888, prostisrácoknál pedig a cikk felvezetőben úgy kezdik: hajrá orbán, orbán jól megcsinálta, ratyi libsik stb. Szóval remélem érezzük ki a független.
Rádióban ugyan ez, tv ugyan ez.
abortusz szigorítási tervek mint a harmadik világbeli országokban, tüntetni se lesz majd szabad kényed kedvedre ha elfogadják az októberi javaslatot.
Hajléktalannak lenni tilós. Mik ezek a javaslatok ha nem azt szolgálják hogy egy rossz önképzavart állitson elő az országról?
Amúgy Orbán aláírta két éve februárban a kvótát aztán hazarohant kiplakátolni az országot azzal, hogy mondjunk nemet a kvótára.
Nincs iparunk, multiktól függünk. Más országokban ha nélkülözik az ipart rámennek a szellemi tökére de hát abból se dúskálunk.
egész nap lehetne sorolni.
Mondjuk mikor szavazás előtt megtudtam, hogy az értelmiségi haverjaim lmpre meg gyurcsányékra, karácsonyékra szavaznak elment a kedvem az egésztől és el se mentem.
Jó lesz ennek az országnak a fidesz is csak könyörgöm ne áltassuk magunkat azzal hogy jó a fidesz.
Valóban egyáltalán nem jó a mostani liberális nézetek de nehogymár elhiggye bárki is hogy orbán célja a haza védelme mert összepisilem magam. Legalább annyira szánalmas ez az alvakult liberalizmus mint a zsebnáciskodás.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. szeptember 11., kedd 18:50
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. szeptember 11., kedd 18:43
az a baj ezzel, hogy nem ez a 2 véglet van. én ugyanúgy undorodom a fideszes arrogáns senkik arcától, mint amennyire rühellem a szélsőbalos retardált genderszakos hülyegyerekeket.mindenesetre sok migránssimogató honfitársam, lehet menni akkor jelentkezni, hogy szívesen fogadnátok be egykettőt. majd a gyerekszobából levágtok egy darabot, hogy legyen neki is hol alukálni.
gondolom nem fogtok kígyózó sorokba botlani, gyorsan örökbefogadhatjátok a saját kis bevándorlótokat
akkor aztán kvóta pipa, euban maradás pipa, minden szép lesz és jó.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. szeptember 11., kedd 18:42
H.E.H.E. írta:mindenesetre sok migránssimogató honfitársam, lehet menni akkor jelentkezni, hogy szívesen fogadnátok be egykettőt. majd a gyerekszobából levágtok egy darabot, hogy legyen neki is hol alukálni.
gondolom nem fogtok kígyózó sorokba botlani, gyorsan örökbefogadhatjátok a saját kis bevándorlótokat
akkor aztán kvóta pipa, euban maradás pipa, minden szép lesz és jó.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 11., kedd 18:29
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. szeptember 11., kedd 18:04
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 11., kedd 17:59
tényleg ép ésszel fel nem foghatom ki tud ma balra szavazni és liberális lenni. tessék, itt van, egyétek.ateeemadrid írta:Pont az jutott eszembe, hogy vannak olyan naiv emberek, akik azt hiszik, hogy tényleg szegény magyar emberek szabadságáért aggódnak, és erről szól ez az egész?füst írta:Nézi/Nézte még valaki az EU plenáris ülésről a közvetítést? Hihetetlen arcok ülnek ott, nem is gondoltam volna, hogy ennyien aggódnak ott értünk, magyarokért.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. szeptember 11., kedd 17:27
Pont az jutott eszembe, hogy vannak olyan naiv emberek, akik azt hiszik, hogy tényleg szegény magyar emberek szabadságáért aggódnak, és erről szól ez az egész?füst írta:Nézi/Nézte még valaki az EU plenáris ülésről a közvetítést? Hihetetlen arcok ülnek ott, nem is gondoltam volna, hogy ennyien aggódnak ott értünk, magyarokért.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem