Talán ha két mondatoddal egyet tudnék érteni.kierkegaard írta:Nem értem. Miért kellene orbánt szeretni? Mitől különb ő mint gyurcsány?
Gyurcsány legalább képes volt kinyitni a száját. Orbánka drága mindent papírról olvas ahogy tette azt a nem régen posztolt felszólalásán is.
Kevesebbet költünk oktatásra, az egészségügy a klinikai halál szélén. Kormánykritikus lapokat semmisít meg. Kormány dicsérő lapok jelennek meg.
Vegyük pl az indext. Ott lejáratják az ellenzéket is, fideszt is. 888, prostisrácoknál pedig a cikk felvezetőben úgy kezdik: hajrá orbán, orbán jól megcsinálta, ratyi libsik stb. Szóval remélem érezzük ki a független.
Rádióban ugyan ez, tv ugyan ez.
abortusz szigorítási tervek mint a harmadik világbeli országokban, tüntetni se lesz majd szabad kényed kedvedre ha elfogadják az októberi javaslatot.
Hajléktalannak lenni tilós. Mik ezek a javaslatok ha nem azt szolgálják hogy egy rossz önképzavart állitson elő az országról?
Amúgy Orbán aláírta két éve februárban a kvótát aztán hazarohant kiplakátolni az országot azzal, hogy mondjunk nemet a kvótára.
Nincs iparunk, multiktól függünk. Más országokban ha nélkülözik az ipart rámennek a szellemi tökére de hát abból se dúskálunk.
egész nap lehetne sorolni.
Mondjuk mikor szavazás előtt megtudtam, hogy az értelmiségi haverjaim lmpre meg gyurcsányékra, karácsonyékra szavaznak elment a kedvem az egésztől és el se mentem.
Jó lesz ennek az országnak a fidesz is csak könyörgöm ne áltassuk magunkat azzal hogy jó a fidesz.
Valóban egyáltalán nem jó a mostani liberális nézetek de nehogymár elhiggye bárki is hogy orbán célja a haza védelme mert összepisilem magam. Legalább annyira szánalmas ez az alvakult liberalizmus mint a zsebnáciskodás.

Monduk szerintem nem kell szeretni Orbánt. Majd az utókor tisztábban fogja látni a helyzetét. A prímkígyóra nem vesztegetnék szót se.