vagy nulla.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 10., hétfő 13:07
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. szeptember 10., hétfő 13:02
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. szeptember 10., hétfő 11:47
HozzászólásSzerző: géza » 2018. szeptember 10., hétfő 11:46
Az attól függ, hogy mi is a pontos elképzelése az IT-n belül.KAG írta:IT-val kezdett el szemezgetni, sajnos az egyetemi/főiskolai képzésekről már lecsúszott. . . Esetleg tudtok valami fasza privát képzést, ami ad valami papírt ami ér is valamit és nem egy 2-3 hónapos alibi kézpés.
Nagy a hiány jelenleg, de rengeteg hír van arról, hogy egyre több ember kezdi el a tanulmányait ebben a szektorban, így akár 5-6 év múlva már simán lehet elég ember.H.E.H.E. írta:volt elég sok hír is erről, nagy a hiány IT emberekből.
Biztos vannak olyan képzések, amelyekre nem érdemes menni (mondjuk egy BGE vagy ilyen hasonló színvonalú iskolákba), de ez megint oda vezethető vissza, hogy az IT melyik részében akar elhelyezkedni. Ha kódolni akarsz, akkor kevesebb értelme van mondjuk egy egyetemnek (bár akkor is bőven megéri egy-egy féléves képzéssel szemben), de ha mondjuk adatokkal akarsz foglalkozni, és értelmes szakember akarsz lenni, akkor sok sikert kívánok mindenkinek egy-egy okj-s képzéssel.H.E.H.E. írta:ha bejön és elhelyezkedik haverodnak, onnantól én pl kétszer is meggondolnám, hogy van-e értelme fősulira, egyetemre menni időtelbaszni, esetleg nem korszerű, naprakész tudást kapni, tök feleslegesen.
Ez igaz, de az alapok azok viszonylag állandónak tekinthetőek. Egy egyetemen tanulsz mondjuk 5-6 programozási nyelvet, plusz választhatóként felvehetsz még egy párat, nyilván ennek a fele olyan, hogy sose fogod használni (bár dolgoztam egy multinál, ahol VBA scripteket használt a business napi szintenH.E.H.E. írta:az IT olyan mértékben fejlődik, hogy én nem basznék el éveket egyetemen.
Az IT-nak egy része a fejlesztés, rengeteg más egyéb dolog van. Szerintem a legizgalmasabb jelenleg a Big Data és a Machine Learning világa, szerencsére én itt is helyezkedtem el, és eléggé kreatív és érdekes ez a munka, amellett hogy közelebb a 20-hoz, mint 30-hoz több pénzt keresek mint a szüleim együttvéve.H.E.H.E. írta:ha lenne türelmem, energiám és agyam monoton kódolni meg, nem is kérdés, hogy erre a pályára mennék én is, de nekem kell a változatosság.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. szeptember 10., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 10., hétfő 11:02
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2018. szeptember 10., hétfő 10:59
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 10., hétfő 10:56
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. szeptember 10., hétfő 10:45
biztos hogy nincs értelme. haverom 16 éves korától programozik, magától tanulta, otthon, könyvek segítségével, kurzusok nélkül. 3 különféle egyetemet kezdett el, egyiket se fejezte be, mert mindig rájött, hogy tök felesleges (meg egyszer jelentkezett egy szakra, aminek jó volt a neve, de fingja nem volt hogy mit kell tanulniha bejön és elhelyezkedik haverodnak, onnantól én pl kétszer is meggondolnám, hogy van-e értelme fősulira, egyetemre menni időtelbaszni, esetleg nem korszerű, naprakész tudást kapni, tök feleslegesen.
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. szeptember 10., hétfő 10:34
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. szeptember 10., hétfő 10:23
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 10., hétfő 10:13
van pár cég, akik arra specializálódtak, akik ilyesmi képzést nyújtanak, kb fél év, utána viszont azonnali elhelyezkedést is nyújtanak a kapcsolataikon keresztül.KAG írta:Egyik barátom szeretne pályátváltani.
IT-val kezdett el szemezgetni, sajnos az egyetemi/főiskolai képzésekről már lecsúszott. . . Esetleg tudtok valami fasza privát képzést, ami ad valami papírt ami ér is valamit és nem egy 2-3 hónapos alibi kézpés.
Az lenne a legtutibb, ha pluszpontokat is vinni vele a felsőoktatásra.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. szeptember 10., hétfő 9:39
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. szeptember 5., szerda 16:37
___Samy___ írta:Épp ezért keresek én is most vmi külföldi iptv szolgáltatást. Nincs már kedvem kuszkodni sem a magyar szolgáltatókkal, sem a magyar csatornákkal. Ahogy nézegettem ott több ezer csatornás csomagra lehet előfizetni, aztán van köztük egy raklap sportcsatorna is, angolul is többek között (beIN, stb.)
És akkor ott is lehet ugye tv-n, telefonon meg gépen nézni a csatornákat, nyilván egyszerre csak egy eszközön.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. szeptember 5., szerda 13:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 3., hétfő 22:01
http://m.nemzetisport.hu/europa_liga/vi ... aign=nsofbPipita írta:Ha személyesen veszed a jegyet, akkor nem kell kártya, csak fényképes igazolvány. Szurkolói kártya (mindegy, milyen) akkor kell, ha online akarod venni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Nem tudom mikor kezdik árusítani a jegyeket és mennyiért, de ha miattad maradok le róla, remélem kapok tőled. Jó szurkolást.dzsi91 írta:Izé kiszeretnénk menni páran erre a vidi-chelsea európai szuperrangadóra,ha lehet emberi árakon jegyekhez jutni.valaki esetleg van itt aki tudja ennek a menetét? Életemben nem voltam még mo-n meccsen még a google se ad ki jegyeket ha beírom,hogy vidi-chelsea. Esetleg valaki felvilágosítana,hogy mikor és hol kell nézelődni eme csodálatos esemény után? Kell-e szurkolói kártya erkölcsi bizonyítvány stb
![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. szeptember 3., hétfő 14:32
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 3., hétfő 13:46
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. szeptember 3., hétfő 13:30
Kerlon, erről beszéltem.BBeno írta:ha gépen nézed a tvgo-t akkor botrány. nem hajlandó HD-ban adni ellenben tableten, telón simán átvált HDra. sajnos magától csinálja tehát manuláisan nem lehet ráerőszakolni a HD-t.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. szeptember 3., hétfő 13:24
ha gépen nézed a tvgo-t akkor botrány. nem hajlandó HD-ban adni ellenben tableten, telón simán átvált HDra. sajnos magától csinálja tehát manuláisan nem lehet ráerőszakolni a HD-t.Petr írta:Próbálta már valaki a Telekom online tévénézős lehetőségét, a TV GO-t?
Ha a Spíler 2 bekerül a kínálatba, el fogok gondolkozni az előfizetésen, de csak akkor, ha tudok olyan minőségben meccseket nézni, mint a neten. Szóval a kérdésem az lenne, hogy milyen minőségben adják a tartalmakat? Versenybe tud szállni a HD streamekkel?
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem