Amugy a Shameless ma jon uj resszel, Tbbt is a honapban, de lehet ezek mellett belprobalom azert Officet.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. szeptember 9., vasárnap 22:54
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. szeptember 9., vasárnap 22:39
Nem erőltetett, de az awkward humorra épül. Az első két évadot próbáld be, ha utána sem tetszik, hagyd. Az első pár részen garantálom hogy nem fogsz nevetni de aztán rá lehet kapni es hamar élvezhetővé sőt szerethetővé válik. Bár biztos vagyok benne hogy lesznek idegesítő karakterek is.pheco írta:Officebol annyi meme van, hogy komolyan gondolkozom azon, hogy elkezdem. Mennyire eroltetett? Nekem a Friends a top a sitcomokbol, ahhoz viszonyitva milyen?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. szeptember 9., vasárnap 22:25
Nekem az elso ket evad anno nagyon bejott, a harmadiknal a 6 reszbol csak 2 volt igazan jo, a negyediknel tobb reszbe is beleneztem, de vegul inkabb kaszaltam az egeszet. (es pont igy volt az Inside No. 9 sorozatnal is, ami nagyon hasonlit a Black Mirrorra). Nem az volt a problema, hogy hirtelen 2 stab is elfelejtett volna sorozatot irni.dannen írta:ami fontos nekem, hogy a black mirror megcsinalta amit vartam egy sorozattol, tokeletesen megmutatja a mai vilag hibait, ferduleseit es felfedte a hazugsagokat amik korbeveszik a mindennapjainkat.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. szeptember 9., vasárnap 22:09
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2018. szeptember 9., vasárnap 18:44
Nekem itt ajánlották, és nem bántam meg, eszméletlen jók a karakterek, többet nem mondok, majd meglátod.ateeemadrid írta:és ez a The Shield mennyire fasza? valahogy nekem ez kimaradt, és most úgysincs nagyon mit néznem a heti 1 Better Call Sault leszámítva.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. szeptember 9., vasárnap 18:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 9., vasárnap 16:22
Pláne nem értemdannen írta:a legjobb sorozatnak valaha nem kell beleillenie sehova, csak latni kell mindenkinek.egyebkent minden van benne amit irt, de nyilvan mas stilus.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 9., vasárnap 15:39
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. szeptember 9., vasárnap 15:24
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. szeptember 9., vasárnap 15:14
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. szeptember 9., vasárnap 15:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 9., vasárnap 14:56
dannen írta:black mirror, ha meg nem volt meg.Yazid írta:Már lerágott csont, de ajánlást kérek. Nem guglizok. Breaking bad, the shield. Csak ezt a kettôt írom példának, ezektôl szarabbat ne írjatok. lehet benne gyilkolás, zsaruk, bandák, drog, de kemény vonalban ne ilyen tutyi-mutyit, essen le az állam. Köszi!
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. szeptember 9., vasárnap 14:54
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. szeptember 9., vasárnap 14:53
Narcos kell neked.Yazid írta:Már lerágott csont, de ajánlást kérek. Nem guglizok. Breaking bad, the shield. Csak ezt a kettôt írom példának, ezektôl szarabbat ne írjatok. lehet benne gyilkolás, zsaruk, bandák, drog, de kemény vonalban ne ilyen tutyi-mutyit, essen le az állam. Köszi!
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. szeptember 9., vasárnap 14:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 7., péntek 18:12
A negyedik évad egy kula szerintem, most vegeztem. uccso rész jol végződött, kiváncsi vagyok hogy mit hoznak ki belőle.Realista24 írta:Én most kezdtem a negyedik évadot. Első kettő nagyon jó volt, harmadikat untam, ez most megint tartogat újdonságokat.DinhoL írta:Orange is the new blacket újra elkezdtem a hype miatt. Kb 5-6 éve néztem először mikor még bőven nem vt ilyen ismert.
Mit gondoltok, érdemes rááldozni pár hétköznap estét?
Nem lesz toplistás nálam, de átlagnál jobb.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. szeptember 7., péntek 18:05
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. szeptember 5., szerda 10:07
HozzászólásSzerző: szobandras » 2018. szeptember 4., kedd 19:00
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. szeptember 4., kedd 19:00
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem