De persze ez így van jól, inkább verjünk agyon mindenkit.

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. szeptember 8., szombat 10:11
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. szeptember 8., szombat 9:57
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. szeptember 8., szombat 8:54
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. szeptember 8., szombat 8:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 8., szombat 8:45
Ezt akartad linkelni?Babinho írta:https://as.com/futbol/2018/09/07/primer ... 58337.html
575 millió az annyi
Dobjuk össze.
Én nagyon támogatom, akárhogy is de össze kell hozni.
Tessék Csabi, neked is egy link.Csabi írta:ha kell a pénz, kell a pénz. belemész az üzletbe, ha csak nem kutyaszar (néha akkor is). de ha már megvan a pénz rá lehet húzni még pár milliót az ajánlatra, meg az időtartamból is le lehet húzni pár évet.
mellékesen, nem tudom mikor jár le a szerződésünk az adidasszal, de remélem róluk még a bőrt is lerántja perez az új szerződésnél.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. szeptember 8., szombat 8:40
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. szeptember 8., szombat 8:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 8., szombat 8:32
Ehhez nem kellene adósságba verni a klubot. Mert leül az arabbal, megmondja, hogy 1 milliárd vagy felhúzzuk saját erőből. Most sincs rossz helyzetben az öreg. Szerintem. De régen volt, hogy százmillió eurókról tárgyaltam, így kijöttem a gyakorlatból.Csabi írta:szerintem azért csinálja az öreg, hogy amikor el fogja adni a stadion nevének megváltoztatási jogát, akkor ő diktálja a feltételeket. hülye arabokból annyi pénzt húz le, amennyit egy kamionnal haza tud vinni.
jó emirates bernabeu
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. szeptember 8., szombat 8:28
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. szeptember 8., szombat 8:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 8., szombat 7:15
Közzétettek a beszámolót, benne van.KAG írta:Realista24 írta:A hírek szerint Perez kész kölcsönből fedezni a 4-500 milliót a stadionra ha átmegy az elnökségen a javaslat.
A kasszában egyébként 190 millio volt június 30an.
Edsigi 300 400 millio a kasszaban levo hireknek elegge ellentmond.
Tenyleg szomoru lenne,ha "csak" ennyink volna
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. szeptember 8., szombat 0:28
Nem hinnem. Vinicius, Courtois, Odriozola, Mariano.. es mar el is koltottuk a 100 millat, vagy meg egy kicsivel tobbet is.sonic írta:Ehhez meg hozzajon a Ronaldoert kapott 100 millio gondolom.Realista24 írta:A hírek szerint Perez kész kölcsönből fedezni a 4-500 milliót a stadionra ha átmegy az elnökségen a javaslat.
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. szeptember 7., péntek 23:21
Ehhez meg hozzajon a Ronaldoert kapott 100 millio gondolom.Realista24 írta:A hírek szerint Perez kész kölcsönből fedezni a 4-500 milliót a stadionra ha átmegy az elnökségen a javaslat.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. szeptember 7., péntek 22:33
Realista24 írta:A hírek szerint Perez kész kölcsönből fedezni a 4-500 milliót a stadionra ha átmegy az elnökségen a javaslat.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. szeptember 7., péntek 22:30
Az elmult evek visszafogott koltekezeseihez kepest eleg keves. Meg a vegen kiderul, nincs penzunk igazolni...Realista24 írta:A hírek szerint Perez kész kölcsönből fedezni a 4-500 milliót a stadionra ha átmegy az elnökségen a javaslat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 7., péntek 19:28
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2018. szeptember 6., csütörtök 17:22
Ezt oda is irtam, hogy "fizettek ertuk eleget".Kerlon írta:És kerestünk rajtuk 80 milliót.
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2018. szeptember 6., csütörtök 10:39
Azért az a 11-12-es csapat brutálisan erős volt, annak ellenére is, hogy Özil, Khedira és Di Maria is alapemberek voltak. A 100 pont a bajnokságban magáért beszél, a BL-ben pedig kizárólag Mourinho hülyesége miatt estünk ki. A Bayern az elődöntő visszavágójának elején azt sem tudta milyen rendezvényen van, majd tök indokolatlanul visszavettünk. Azt a BL-t megnyerhettük volna, nem Özilen, Khedirán vagy Di Marian múlt.kodo írta: Igen, erre pont eleg volt a tudasuk es viszonylag mind a kettő idoben tavozott. A bl szintre mar kevesek voltak kezdőként, vagyis di Maria brutal tavaszt tolt, de a korábbitól egy eltero szerepkorben.
Osszessegeben kellettek a sikerkorszakunkhoz, bar nagyrészt a tavozasuk a kezdobol (es a csapattol) hozta a legnagyobb sikert. Természetesen leszamitva di Maria szerepet a decimaban, ott o annyira kellett mint Cr.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. szeptember 6., csütörtök 9:43
Igen, erre pont eleg volt a tudasuk es viszonylag mind a kettő idoben tavozott. A bl szintre mar kevesek voltak kezdőként, vagyis di Maria brutal tavaszt tolt, de a korábbitól egy eltero szerepkorben.Lehet szidni Ozilt es DM-et, de annyit boven megertek. Csak sikerult bajnoksagot nyerni veluk a Pep Barcaval szemben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 6., csütörtök 9:39
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem