Se Cé, se Messi.Realista24 írta:Hétfőn lesz a The Best díjátadó. Messi ott lesz, annak ellenére, hogy nem kaphatja meg a díjat. Ronaldo?
Közben írták, hogy Modric nyert.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 24., hétfő 13:55
Se Cé, se Messi.Realista24 írta:Hétfőn lesz a The Best díjátadó. Messi ott lesz, annak ellenére, hogy nem kaphatja meg a díjat. Ronaldo?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 21., péntek 8:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. szeptember 5., szerda 16:41
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. szeptember 5., szerda 16:18
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. szeptember 5., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 5., szerda 14:11
Nem hozzájuk mérem, de én sose éreztem benne átütő erőt. Egy Agüero vonal is egy szinttel jobb nála. Vagy kicsit korábbról Villáék. Griezmann szerintem a francia Higuaín.Remy írta:30 gólos szezonokat hoz egy Atleticoban. Valogatottban is meglovi a goljait, azert messze nem az a balfasz, aminek itt a tobbseg beallitja.
CR es Messi tul magasra tettek a lécet az elmult évtizedben. Nem hozzajuk kell mérni az embereket.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 5., szerda 14:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. szeptember 5., szerda 13:57
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. szeptember 5., szerda 13:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 5., szerda 13:35
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. szeptember 5., szerda 13:32
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. szeptember 5., szerda 13:13
Ennél a nyomorultnál kevesebb ellenszenves figura van jelenleg a sportban. De cserébe még kurvára átlagos is. Mondjuk legalább nem Correa játszik helyette, aki jóval jobb nála.Realista24 írta:Griezmann: "If I don't win the Ballon d'Or, I'll wonder what else I have to do"
![]()
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. szeptember 5., szerda 13:04
Realista24 írta:Griezmann: "If I don't win the Ballon d'Or, I'll wonder what else I have to do"
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 5., szerda 13:03
Mégis mire akarja? Ha a VB+EL kombóra, akkor odacsapjuk Varane VB+BL kombóját. Vagy Modric BL+második helyét, VB MVMP-ét meg stb.Realista24 írta:Griezmann: "If I don't win the Ballon d'Or, I'll wonder what else I have to do"
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 5., szerda 12:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 5., szerda 7:33
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 5., szerda 0:22
Cr sem játszott szimpla befejező embert amíg nem kezdett el öregedni.A világ legjobb tükörszélsője volt évekig és ugyanannyi vagy több gólt szedett össze mint az utóbbi években befejezőként.Mögé később érkezett meg a csapat,ennyi a történet.Rakd be az elmúlt 5 évek realjába a 27 éves Ronaldot és akkor most distefanoék bl rekordját próbálnánk megdönteni.DinhoL írta:Az a baj dzsi, hogy nem érted amit mondok. Igen lőtt sok gólt CR a Modricék előtti években is, Messi is sok gólt lőtt Xaviék után is de nem ez a lényeg. Most az hogy ki hány meccs alatt éri el azt a bizonyos gólszámot..ilyenre mindkét játékos javára találunk példát.
Annyit nem értek csak, hogy ugyebár annak idején erőteljesen tolva volt a szöveg miszerint Messi csak a brutál kp miatt ennyire jó, holott ő akkoriban nem is szimpla befejező emberként játszott, nem volt annyira közel se a kapuhoz mint pl tavaly CR.
Most pedig fordult a kocka, kialakult Madridban az évek óta top1 középpálya, mégis én nem sok helyen olvasom azt, hogy a portugál mennyi mindent köszönhet Modricéknak. Ráadásul így az aranylabda szavazás apropóján is komolyabban csak most került képbe a kis horvát, holott a BL-szezont nézve még az ideinél is volt jobb szezonja.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. szeptember 5., szerda 0:00
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. szeptember 4., kedd 23:54
Túlzol azzal (vagy csak szeretnéd hinni?), hogy az összes barcást eszi a méreg CR egyéni elismerései, vagy a Real BL győzelmei miatt.dzsi91 írta:Ezt valahogy meg kell értsétek ha boldog és kiegyensúlyozott életet szeretnétek magatoknak.
Erre pedig azt tudom mondani, mint fent. Nekem speciel az a fontos, amit megnyer a Barca. Ha nem nyer semmit, nem érdekel egyik sorozat sem.dzsi91 írta:Bajnokok ligája,vb,eb > bármilyen más kupa. És ez nem most Cristiano miatt lett így hanem így van ez már nagyon régóta.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 4., kedd 23:48
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem