Hagyjuk már ezeket a részleges amnéziában szenvedő katalánokat...

csak lazán 2 BL trófeát köszönhetnek a bíróknak, megannyi elcsalt classicót és még lehetne sorolni.Őszintén megmondva , minden egyes meccs amin nekünk kedvez a bíró boldog vagyok, felmegyek az eurobarcára és röhögök a sok háborgó paraszton...

szarok voltunk a bíró meg lökött rajtunk egy kicsit, ennek örülni kell, sírjanak katalánék...az a helyzet,hogy olyan szinten nem érdekel már a barca szurkolók véleménye, valahova a homo-sapiens és a homo-sapiens-sapiens közé sorolnám , őket, már van egy kis agyuk, reagálnak külső ingerekre de ha meglátják azt az undorító színkombót akkor olyanná válnak mint a kutyák akik előtt egy hatalmas steaket lógatnak, képtelenek eszmélni a környezetet ,csak a steak érdekli őket.Vannak persze kivételek,akik itt fórumoznak barcások, de ez is csak erősíti a szabályt . Szóval, ha éppen szarul játszunk nyugodtan toljon csak minket a bíró, kit érdekel ,hogy a vígszínház hogy nyert 6 kupát 2009ben? írja valahol a wikipédia, hogy övrebő rugdosta be őket a döntőbe, hogy ne legyen megint angol házidöntő? Nem a wikipédia úgy írja, hogy 6 kupa egy évben (még az ondó nyomokat is lehet látni a betűkön).Ennyi,ha lesz még ilyen meccsünk ajánlom mindenkinek az eurobarcát, mert a legszebb öröm a káröröm.
ui.: igen én most egy csúnya gonosz ember vagyok, akinek az az egyetlen öröme az életben,hogy a barcát , köpködje.Próbáltam én is objektív lenni de ezzel az eltorzúlt jellemű bírka sereggel nem lehet.