elég durva a pali

HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. szeptember 5., szerda 13:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 3., hétfő 22:01
http://m.nemzetisport.hu/europa_liga/vi ... aign=nsofbPipita írta:Ha személyesen veszed a jegyet, akkor nem kell kártya, csak fényképes igazolvány. Szurkolói kártya (mindegy, milyen) akkor kell, ha online akarod venni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Nem tudom mikor kezdik árusítani a jegyeket és mennyiért, de ha miattad maradok le róla, remélem kapok tőled. Jó szurkolást.dzsi91 írta:Izé kiszeretnénk menni páran erre a vidi-chelsea európai szuperrangadóra,ha lehet emberi árakon jegyekhez jutni.valaki esetleg van itt aki tudja ennek a menetét? Életemben nem voltam még mo-n meccsen még a google se ad ki jegyeket ha beírom,hogy vidi-chelsea. Esetleg valaki felvilágosítana,hogy mikor és hol kell nézelődni eme csodálatos esemény után? Kell-e szurkolói kártya erkölcsi bizonyítvány stb
![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. szeptember 3., hétfő 14:32
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 3., hétfő 13:46
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. szeptember 3., hétfő 13:30
Kerlon, erről beszéltem.BBeno írta:ha gépen nézed a tvgo-t akkor botrány. nem hajlandó HD-ban adni ellenben tableten, telón simán átvált HDra. sajnos magától csinálja tehát manuláisan nem lehet ráerőszakolni a HD-t.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. szeptember 3., hétfő 13:24
ha gépen nézed a tvgo-t akkor botrány. nem hajlandó HD-ban adni ellenben tableten, telón simán átvált HDra. sajnos magától csinálja tehát manuláisan nem lehet ráerőszakolni a HD-t.Petr írta:Próbálta már valaki a Telekom online tévénézős lehetőségét, a TV GO-t?
Ha a Spíler 2 bekerül a kínálatba, el fogok gondolkozni az előfizetésen, de csak akkor, ha tudok olyan minőségben meccseket nézni, mint a neten. Szóval a kérdésem az lenne, hogy milyen minőségben adják a tartalmakat? Versenybe tud szállni a HD streamekkel?
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. szeptember 3., hétfő 13:20
Az külföldi, ez magyar.Kerlon írta:Ingyen streamet nézel HD-ban, akkor szerinted a fizetős milyen lesz?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 3., hétfő 13:19
Ingyen streamet nézel HD-ban, akkor szerinted a fizetős milyen lesz?Petr írta:Próbálta már valaki a Telekom online tévénézős lehetőségét, a TV GO-t?
Ha a Spíler 2 bekerül a kínálatba, el fogok gondolkozni az előfizetésen, de csak akkor, ha tudok olyan minőségben meccseket nézni, mint a neten. Szóval a kérdésem az lenne, hogy milyen minőségben adják a tartalmakat? Versenybe tud szállni a HD streamekkel?
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. szeptember 3., hétfő 13:17
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 2., vasárnap 22:08
2019 vége. Bár ahogy hallom, az is bennevan, hogy előbb.H.E.H.E. írta:ha már itt tartunk új, puskás stadion mikor lesz kész?
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. szeptember 2., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 2., vasárnap 21:39
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. szeptember 2., vasárnap 21:36
Ha személyesen veszed a jegyet, akkor nem kell kártya, csak fényképes igazolvány. Szurkolói kártya (mindegy, milyen) akkor kell, ha online akarod venni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Nem tudom mikor kezdik árusítani a jegyeket és mennyiért, de ha miattad maradok le róla, remélem kapok tőled. Jó szurkolást.dzsi91 írta:Izé kiszeretnénk menni páran erre a vidi-chelsea európai szuperrangadóra,ha lehet emberi árakon jegyekhez jutni.valaki esetleg van itt aki tudja ennek a menetét? Életemben nem voltam még mo-n meccsen még a google se ad ki jegyeket ha beírom,hogy vidi-chelsea. Esetleg valaki felvilágosítana,hogy mikor és hol kell nézelődni eme csodálatos esemény után? Kell-e szurkolói kártya erkölcsi bizonyítvány stb
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 2., vasárnap 19:44
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. szeptember 1., szombat 20:22
HozzászólásSzerző: terry76 » 2018. szeptember 1., szombat 19:56
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. augusztus 31., péntek 10:56
Az ratyis.istimester írta:Én tusolni szoktam, nekem bevált
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 31., péntek 10:46
Mennyire maradi...istimester írta:Én tusolni szoktam, nekem bevált
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. augusztus 31., péntek 10:42
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. augusztus 30., csütörtök 22:48
H.E.H.E. írta:nem tudom eldönteni, hogy dévid bekmenhez, céronaldohoz vagy dániel alveshez van szerencsénk
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem