Emberi... az.

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. szeptember 2., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: HusDen2 » 2018. szeptember 2., vasárnap 21:48
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. szeptember 2., vasárnap 21:46
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. szeptember 2., vasárnap 21:41
dzsi91 írta:Messitől a legemberibb szerintem az volt amikor a tizijét legurította suareznek. Na az nem volt semmi, felemelő pillanat volt.Egyben zseniális mégis tisztelettudó.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 2., vasárnap 21:33
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. szeptember 2., vasárnap 21:28
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. szeptember 2., vasárnap 20:52
Hogy egy fórumozót idézzek, KETTŐS MÉRCECsabi írta:nembaj. emberileg összehasonlíthatatlan a kettő.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 2., vasárnap 20:49
HusDen2 írta:Emberileg ezért tartom Messit többre CR- nél..mehetne a mesterhármasért , de odaadja a lehetőséget.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. szeptember 2., vasárnap 20:43
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. szeptember 2., vasárnap 20:41
De, azt hiszem az Alaves ellen volt mikor Ő is volt a CSK.Csabi írta:tavaly nem adott át benyának büntetőt?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. szeptember 2., vasárnap 20:37
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. szeptember 2., vasárnap 20:31
HusDen2 írta:Emberileg ezért tartom Messit többre CR- nél..mehetne a mesterhármasért , de odaadja a lehetőséget. Anno Neymarnak is adta, ha kellet önbizalom növelő. Kutyusra meg ráfér , mert szánalmas a produkciója
HozzászólásSzerző: HusDen2 » 2018. szeptember 2., vasárnap 20:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 2., vasárnap 20:22
Nyolc az a hétpetiamadridista írta:Közben meg a rivális elrakott egy hetest.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. szeptember 2., vasárnap 20:21
nyolcastpetiamadridista írta:Közben meg a rivális elrakott egy hetest.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. szeptember 2., vasárnap 20:21
petiamadridista írta:Közben meg a rivális elrakott egy hetest.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. szeptember 2., vasárnap 20:20
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. szeptember 2., vasárnap 20:17
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 2., vasárnap 12:55
Ugyanmár,1szer leírtam a véleményem úgy 6-7 éve a saját nevemmel amit itt is használok.Nem álnéven.Nem jártam kísérteni és a szopófantomotok sem én vagyok.Egy köszönöm amit megérdemelnék tőletek,hogy nem írtam oda egyszer sem.És büszke is vagyok rá,hogy a modernkori klubfutball legsikeresebb korszakában végig readonlyban tudtam maradni a tárgyi tévedések fellegvárában,az eurobarszánDinhoL írta:Mondjuk ezt annak fényében, hogy pár éve miket leműveltél ott, elég vicces olvasni de lelked rajta..dzsi91 írta:Adom,hogy 1-2 hónap után újra husleves eurobarsza kombó mellett a saját nevemet kell olvasnom olyanoktol akik 7 éve nem voltak nővelmivel nyilván sok követőm van ott azt azért remélem tudjátok,hogy mint az állatkertbe,a jurobarszára is csak nézelödni meg nevetgélni járok,nem mászok be a majomketrecbe
szóval felesleges megidézni engem,ha ennyi fájdalom és kín után amit átéltetek nem írtam oda ezután sem fogok.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. szeptember 2., vasárnap 3:04
Mondjuk ezt annak fényében, hogy pár éve miket leműveltél ott, elég vicces olvasni de lelked rajta..dzsi91 írta:Adom,hogy 1-2 hónap után újra husleves eurobarsza kombó mellett a saját nevemet kell olvasnom olyanoktol akik 7 éve nem voltak nővelmivel nyilván sok követőm van ott azt azért remélem tudjátok,hogy mint az állatkertbe,a jurobarszára is csak nézelödni meg nevetgélni járok,nem mászok be a majomketrecbe
szóval felesleges megidézni engem,ha ennyi fájdalom és kín után amit átéltetek nem írtam oda ezután sem fogok.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem