Én arra gondoltam Kerlon,hogy egy vadló hiába száguld mint az istennyila,ha a többi csak legelészik...meglepő lett volna, ha Bale is indiszponált lett volna... Vissza is küldtem volna 50 millióért londonba egyből. :D

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 26., csütörtök 21:06
Én arra gondoltam Kerlon,hogy egy vadló hiába száguld mint az istennyila,ha a többi csak legelészik...meglepő lett volna, ha Bale is indiszponált lett volna... Vissza is küldtem volna 50 millióért londonba egyből. :D
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 26., csütörtök 21:00
meglepő lett volna, ha Bale is indiszponált lett volna... Vissza is küldtem volna 50 millióért londonba egyből.morientes írta:Kód:
Tegnap kellett volna egy egészséges bale és úgy kifoltoztuk volna a vala*****kat hogy még wenger is elpirulna a láttán.
![]()
![]()
![]()
Ö,hát ebben egészen biztos vagyok...![]()
Ezzel csak az a bajom,hogy tegnap úgy indiszponált volt szinte az egész csapat,ahogy kell...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 26., csütörtök 20:52
Kód:
Tegnap kellett volna egy egészséges bale és úgy kifoltoztuk volna a vala*****kat hogy még wenger is elpirulna a láttán.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 26., csütörtök 20:37
mondjuk ez még el is képzelhető...miVida írta:lehet, hogy az én írásaimra célzott
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 26., csütörtök 20:32
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 26., csütörtök 20:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 26., csütörtök 20:06
Attól, mert a kacsa nem tud úszni...vito írta:nagyon szar lett ez a fórumos oldal egyszerüen egy nagy összevisszaság az egész nem lehet rajta eligazodni
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. szeptember 26., csütörtök 19:57
HozzászólásSzerző: vito » 2013. szeptember 26., csütörtök 19:55
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 26., csütörtök 15:28
Tudom ,hogy a barca nem egy nagy múltú klub (___Samy___ írta:egyébként talán nem véletlen, hogy a két újonccal gyűlt meg leginkább a bajunk idáig
most a lehető leglelkesebbek, nem ismernek elveszett labdát, és ha a real madrid az ellenfél mindenki vérszemet kaphat
biztos vagyok benne, ha 5 fordulóval később találkozunk velük meg a villarreallal, akkor minimum 2 lenne közte a javunkra
de talán jó is volt ez így, carlo jobb ha minél előbb tudja kezelni ezt a fajta helyzetet is
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 26., csütörtök 15:16
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 26., csütörtök 13:29
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 26., csütörtök 13:06
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 26., csütörtök 12:58
Ilyet nem is említettem. A gyengék úgy is lemorzsolódnak, kevés játéklehetőség után eligazolnak a Getafeba, stb.madridronie írta:Ugyanakkor szerintem az sem megoldás és teljesen elfogadott, normális, hogy ennek a jegyében, minden jött-mentet itt tartunk!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 26., csütörtök 12:54
Majd a szezon végén meglátjuk, hogy mennyire volt ez elég és bőven jó!Korábban azt írtad, hogy a támadóharmad nem elégséges, nincs benne nagy variáció. Nem értek vele egyet.
Isco-DM-Karim-CR-Bale, ez öt ember, három posztra, és akkor még ott van Jesé és Morata. Ennél jobb csak akkor lenne
Világos, nem hiába mondtam pár hsz.-szel korábban, hogy majd talán jövőre; ettől függetlenül ez a tény az idei évi hiányosságok alól senkit nem mentesít; a lyuk az idén is lyuk marad(t).A vezetőség letette a voksát a keret mellett, nyárig nem lesz változtatás.
Most akkor mi van, még is simán rövid lehet; mint ahogy pl. tegnap is az volt???Egyetértek nehogy már azt mondjuk, hogy gyenge vagy rövid ez a támadósor hacsak nem történik vmi sérüléssorozat ami sajnos előfordulhat
Ennyi, szóról-szóra!Én ezzel nem Jesé ellen beszélek. De jelenleg van egy abszurd helyzet. Nincs megfelelő csatár és tkp csere, vélhetően azért, hogy legyen esélye a két Castillás reménységnek bizonyítani. De jelenleg ott tartunk, hogy nem merjük őket mély vízbe dobni. Na most ha úgysem játszanak, hogy a posztjaik első számú cseréi, akkor felesleges volt nekik helyet csinálni, és többre mentünk volna két tapasztaltabb játékossal. Az igazi probléma ebben az, hogy tudtuk már nyáron, hogy kevesek lesznek, és mégsem történt semmilyen lépés ennek a problémának az orvoslására. Ez egy öngól, és engem ez zavar leginkább.
Ugyanakkor szerintem az sem megoldás és teljesen elfogadott, normális, hogy ennek a jegyében, minden jött-mentet itt tartunk!Évekig azon ment a sírás, hogy nem bízunk a saját neveléseinkben.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. szeptember 26., csütörtök 12:43
Ne haragudj, de ha már a Real Madrid mezét viseli, és kapja havonta azt az iszonyatos fizetést, akkor minden egyes meccsen, amin pályára lép tegye ki a belét, és ne csak lézengjen a pályán. Ez nem csak rá, hanem a többi játékosra is vonatkozik, ilyen meccseknél úgy hiányzik a Capellos korszak, ahol az a csapat minőségben a maihoz képest kanyarban sem volt, de akarásban, küzdésben magasan a mai felett álltak, ott nem volt lötyögés, nem ismerték az elveszett labda fogalmát.ziro4vr írta:n annyit várok a franciától, hogy a bl-ben hozza magát, ott kell tőle igazán a gól. a bajnokságban ha majd összeáll a gépezet, érkezik bőven mögüle is. és erre ő alkalmas, higuain mint láttuk párszor nem
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 26., csütörtök 12:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 26., csütörtök 12:17
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. szeptember 26., csütörtök 12:16
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. szeptember 26., csütörtök 12:11
Nistelrooy miért nem vált be? Hozott ő két nagyon jó évet, meg jól kezdte a harmadikat is, de aztán ha jól emlékszem megsérült hosszú-hosszú időre. Amiért hozták, azt teljesítette, szerintem.. De ez más téma.amúgy nekünk miért nem vált be nistelrooy se? miért nem nyertünk Ronaldo Limaval BL-t? Higut miért kellett eladni?amúgy Higu sztem nem annyira sz.r mint aminek mi beállítottuk (többek között én)... csak vmi miatt mi nem tudjuk kihozni a csatárokból azt ami bennük van, lásd Lyon-Benzema
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem