HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. szeptember 1., szombat 10:03
Hozzátenném azt is, hogy közben mindenki egy évvel idősebb lett. Van, akinek ez a javára vált, de a csapat gerincének nem. Az évek óta csak kényszerből változó kezdőcsapatunk lassan leamortizálódik, a padon cserélgetjük az embereket minden nyáron. Végre olyan kellene, aki olyan képességű, hogy a triplázó első csapatunkból képes embereket kiszorítani. Persze, tudom, hogy nem könnyű, de ez marad el évről évre.
Nem mindig ezt mondtam, de Perez szerintem sem rossz elnök. Józanul gondolkodik, de a világ bolond lett körülötte, mindenkinekmindentszabad korrupt psgk meg egyáltalán nem meszkéunklub barcák mellett az úriemberkedés most öngyilkossággal ér fel. Nem csinálja rosszul az öreg, de lassan teljesen súlytalanná válik a nemzetközi porondon, ami nem jó. Sorra sülnek be a projektjei, ez nem volt rá jellemző (nem feltétlenül az ő hibájából). A klub anyagi helyzete viszont stabil a hírek szerint, ezzel alkalomadtán élni kell. A már lassan a lelkét is eladó, ész nélkül költekező barsza politikája nem tudni hova vezet.
Lopi kinevezése jó döntés volt tőle, szerintem a lehetőségekhez mérten a legjobban jöttünk ki a dologból. CR távozása már lassan időszerű volt, max. 1-2 év van benne, védhető, hogy nem marasztaltuk. Zidán hátterét valószínűleg sosem tudjuk meg. Lopi focija meg, bízok benne, nem feltétlenül lesz "barszás", eddig legalább is tetszik. AZért a tavalyi játék nem volt nagy élmény az ezer oldalpassz helyett az ötszáz beadással.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)