Fogalmam sincs mire gondolsz. Szerintem mindenki arra gondol itt, amit Szöllősi Gyuri is leírt. A Real Madrid önmagában még mindig hatalmas márkanév és nem hiába kell a sztárjainknak a reklámbevételeinek a felét a klubjuk felé befizetni.Hakapesz Maki írta:Bocsi, hogy újként beleugatok, de már többetektől olvasok ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat itt a fórumon. Végiggondoltátok egyáltalán, hogy ezzel valójában mit is akartok üzenni???Nincs írta:Pénzügyileg jól járt CR, de most megkapta az első pofont, aztán sírhat az ügynökêvel együtt, mert szerintem kap még!Mert nekem, mint egyszerű foci - és nem feltétlen Real Madrid - rajongónak kicsit más gondolataim támadnak ezeket olvasva, mint nektek.
Amit már régebben is írtam, Real Madrid épp annyit adott CR-nek, mint fordítva. Tökéletes házasság volt ez, de a Mendes bagázs behülyítette. Most pedig érkeznek a mélyütések, amik nyilván fájnak is neki. Ezt úgy mondom, hogy bőven megérdemelte volna ő is Luka díját, de örülök, hogy a horvát elismerték egy ilyen egyéni díjjal, mert maximálisan megérdemli a karrierja alapján ő is, hogy egyszer így kiemeljék.