A tizenegyessel kapcsolatban visszautalnék Eduardo Iturralde Gonzalez nemleges válaszára és összetűzésére a hazugságvizsgálóval: kozmetikázni kellett, hát kaptunk egy ajándékcsomagot!

Nem láttam a második félidőt, mert áramszünet volt a Várban, csak a barátom telóján követtem az eseményeket, viszont amikor megláttam, hogy +90, p. sejtettem, hogy mára ebből botrány lesz...
Értetlenül állok azelőtt, hogy Piqué lett a Barca ütközőembere! Ez a csávó totál idióta! Nem szoktam ilyeneket írogatni - mert igyekszem tisztelni a riválist, illetve a játékosokat (

) -, de inkább foglalkozna azzal, hogy éjfélkor a nőjét húzza karóba, minthogy Real meccset néz, vagy edzene ahelyett, hogy gazdasági elemzésbe kezd. Remélem akkor is ennyire jól mulat, amikor a Comedy-n visszanéz egy-egy Barca védelmi compilation-t! Respekt FCB
Még annyi: kicsit piás voltam már, viszont úgy rémlik, hogy az első félidőben hosszú másodpercekig mutatták Ancelotti alig gondterhelt arcát! Szerintem az a tekintet mindent elárult a teljesítményünkről, illetve arról, hogy mennyire tudják azt játszani, amit ő szeretne. Nem vagyok meglepve, hogy az Elche ennyire nehéz falatnak bizonyult. Tartottam is tőle, hogy számunkra kedvezőtlen eredmény fog születni...
Ja! És kérdés: Ramos sárgája a meccs elején? WTF? Én maradtam le valamiről, vagy a spori tényleg ekkora idióta?