El Unico, ha szerinted ma jól játszottunk, akkor milyen lehet a rossz?
Oké. Szerinted rosszul játszottunk. Szerintem meg nem,ha berúgjuk a helyzeteket,akkor azt mondanád most,fenomenálisan játszottunk. Csak a gólok hiányoztak,játékelemekben,összjátékban jobbak voltunk,a védelem is jól muzsikált,so-so,inkább az Elche támadásai voltak nagyon veszélyesek,illetve a pontrúgásokkal még mindig rengeteg problémánk van.
Talán jobb lenne,ha a csütörtöki nap folyamán értékelnének egyesek,főleg olyanok,akik állandóan csak a rosszat veszik észre. Ja igen,mert mindig csak a rosszra,a hibákra koncentrálnak,és bűnbakokat keresnek. Ezt nem rád értem realbeckham,hanem mindenkire,akinek pedig nem inge,nem veszi magára.
Érdekes megközelítés.
Szerintem a döntetlen lett volna igazságos. Nagyjából 10 perc foci volt a meccsen, és 80 perc küzdés, alibi, semmittevés.
Tény,nehéz mérkőzés volt,benne volt az Elche gól,akár több is. De nekünk is sok helyzetünk volt,ment mindkét szél,sok jó teljesítmény volt. Ez egy ilyen meccs volt,most erőteljesen kellett játszani és az átlagosnál többet kellett futni,szerelni,becsúszni,mászni,küzdeni,izzadni. És szerintem mi egy fokkal higgadtabban játszottunk,amire majdnem ráfizettünk,mert egyetlen alkalommal aludt be a védelem (de akkor nagyon),és abból gólt kaptunk.
Ui: Na de én most megyek,majd holnap elolvasom a véleményeket. Jó éjszakát!