Okos ember más hibájából, a hulye még a sajátjából sem tanul. Meglátjuk Ancelotti melyik kategória. Bár az elsőt már bukni látszik.

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 26., csütörtök 9:00
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 26., csütörtök 8:57
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. szeptember 26., csütörtök 8:54
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 26., csütörtök 8:26
Ráadásul Özil tipikusan az a játékos, hogy ha a csapatnak szarul ment, neki extra szarul. Nem tudott volna tegnap semmit sem hozzátenni a játékunkhoz, sem kezdőként, sem csereként.Másrészt, aki azt gondolja, hogy Özil bejött volna a 60. percben és bármi változott volna, az átaludta a tavalyi szezont.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2013. szeptember 26., csütörtök 8:21
engedd már meg kérlek, hogyha a játékosokat szapulni, és ocsmány jelzővel lehet illetni, akkor egy ilyen meccs után, amihez oly nagy kedvvel ültem le, és oly tökéletesen gyengén játszottunl, és még ide is ajándékozták, hagy forogjon már a gyomrom. Én az vagyok, aki segítség nélkül akar győzni. A barca szintre meg ne süllyedjünk már le kedves madridisták. Ha ilyenért a katalánokat tudjuk szapulni, akkor a saját csapatunk esetén se vélekedjünk másképp hasonló helyzetben. Akinek nem inge...@Sonny írta:Hányszor felhúzták már a katalánok hasonló győzelemmel,most a mi meccsünkön döntött úgy a bíró,hogy nekünk kell megnyerni a meccset.Ennyi szerencse vagy segítség már járt nekünk is.
Játékról,mint olyan nem beszélhetünk,de fontos,hogy tartsuk a lépést kellenek a 3 pontok és ez meg van ezzel az ajándék 11-essel. Én örülök,hogy győztünk,akinek meg hányingere lett a saját csapatától azt csak sajnálni tudom,nem értem a hasonló hozzászólásokra miért van szükség.
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 26., csütörtök 8:20
HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. szeptember 26., csütörtök 8:15
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 26., csütörtök 8:08
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 26., csütörtök 7:19
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. szeptember 26., csütörtök 6:27
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 26., csütörtök 1:23
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 26., csütörtök 1:07
Hát szerintem nem.Jól megosztja ez a "győzelem" a fórumot. Tökéletesen mutatja a jellemeket. Mint mikor valaki visszaadja a talált pénztárcát a tulajnak, valaki meg zsebre teszi és még az iratait is nevetve bevágja a kukába....
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 26., csütörtök 1:04
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:49
-->Nem ertem mi a bajotok a cserevel!? Isco elfáradt és hétvégén is játszik...
Egyrészt!Carvajal középen szerinted jó ötlet volt, mikor van egy Casemiro a padon?
Másrészt; gyönyörű iskola példája annak, hogy az Isco, Modric, Benzema triónak "nincs" igazán értékelhető alternatívája a padon!Ja és Carlo eddig nem nagyon tudott cserélni... Vár a semmire... Aztán értelmetlen cserékkel "operál"... Remélem hamar tudja rossz szokásait orvosolni.
Egyetértek, szót nem érdemel ez a produktum, max. egy köszönetet a bírónak!Elche - Real Madrid 1-2
Szóra sem érdemes.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:44
Tényleg kötekedsz?Vannak rosszabb napok és jobbak... Nem kell ezt tùl agyalni. Ez persze cssk az én személyes véleményem, persze csak, ha lehet olyan...
Én az Elche neve mellé három nagy helyzetet írnék, abból egy gól lett. Nekünk pedig ziccerünk szerintem nem volt. Vagy mire gondolsz?De nekünk is sok helyzetünk volt,
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:42
Oké. Szerinted rosszul játszottunk. Szerintem meg nem,ha berúgjuk a helyzeteket,akkor azt mondanád most,fenomenálisan játszottunk. Csak a gólok hiányoztak,játékelemekben,összjátékban jobbak voltunk,a védelem is jól muzsikált,so-so,inkább az Elche támadásai voltak nagyon veszélyesek,illetve a pontrúgásokkal még mindig rengeteg problémánk van.El Unico, ha szerinted ma jól játszottunk, akkor milyen lehet a rossz?
Tény,nehéz mérkőzés volt,benne volt az Elche gól,akár több is. De nekünk is sok helyzetünk volt,ment mindkét szél,sok jó teljesítmény volt. Ez egy ilyen meccs volt,most erőteljesen kellett játszani és az átlagosnál többet kellett futni,szerelni,becsúszni,mászni,küzdeni,izzadni. És szerintem mi egy fokkal higgadtabban játszottunk,amire majdnem ráfizettünk,mert egyetlen alkalommal aludt be a védelem (de akkor nagyon),és abból gólt kaptunk.Érdekes megközelítés.
Szerintem a döntetlen lett volna igazságos. Nagyjából 10 perc foci volt a meccsen, és 80 perc küzdés, alibi, semmittevés.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:41
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:38
arbeloa nem tudott 2 emberrel mit kezdeni, szerintem ez egy érhető csere voltAmùgy gyors volt a szélső és Carvajallal le akarta szedni...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:37
Érdekes megközelítés.Összegezve,megérdemelten nyertünk
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem