egyrészt: akkor ezek szerint Pellegrini és Mourinho is jól benézte a gyereket, de mi a fotelból jobban látjukRemélem, észre veszi, hogy Khedirának semmi keresnivalója a kezdő közelében. Az az ember fizikai fájdalmat okoz. Annyira lassú gondolkodásban, megakasztja a támadásokat, védekezésben is gyenge, egyszerűen nem értem, nem tudom felfogni, hogy lehet alapkezdő. Ancelotti ezt jól benézte, most még megmentette a bíró a valagunkat, de remélem, tanul ebből az olasz. Ráadásul vannak emberek a keretben, akik 4. tétmeccsen nem kaptak egy percet sem, és pont Khedira posztján. Amennyire jó irányban indultunk el a felkészülés során, annyira nem értem azt, ami most folyik. Ez a kezdő, ezek a cserék...
másrészt, ami magyarázat lehet: év eleje van, fáradjon ki kedira, aztán majd jöhetnek a többiek, amikor kell a plusz év közepén. (persze meccs hiányban való szenvedéssel jöhetnénk ilyenkor, de látjátok, az nem érdekli az olaszt, Casillas is csak minden hónapban egyszer véd...tétszerű meccsen) ja és a fáradt kedirát elcseréljük a juvéval télen vidalra ;)
de mindenesetre tény, h fáj neki a gondolkodás, de nem is nagyon az a dolga, ő inkább egy szűrő jelenség (aki kedirán átmegy, az nem marad egészséges), aki lassítja mind2 csapat támadásait