HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 31., péntek 14:59
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. augusztus 31., péntek 13:45
Olyan vagy bazdmeg mint a willsmith a közellenségbőlH.E.H.E. írta:Miagexi van antihehe napok![]()
HozzászólásSzerző: matador » 2018. augusztus 31., péntek 13:41
Mit mondott?H.E.H.E. írta:Ramos megmondta a tutit ezzel kapcsolatban.
Ugyanugy gondolom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 31., péntek 13:40
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 31., péntek 13:32
Ceronaldo monnyuk kb 4 eve nyomja ezt a minimal mezony, max kapu elott témát.Realista24 írta:A 33 éves Cét hasonlítod a Barcás Ronaldóhoz vagy ahhoz, amelyik 33 évesen már Brazíliában focizott?bar mostanaban inkabb lehet ratenni a kilences mezt, de a befejezeseken kivul elokeszitesben es osszjatekban jocskan tovabbra is elmarad ronaldotol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 31., péntek 13:26
A 33 éves Cét hasonlítod a Barcás Ronaldóhoz vagy ahhoz, amelyik 33 évesen már Brazíliában focizott?bar mostanaban inkabb lehet ratenni a kilences mezt, de a befejezeseken kivul elokeszitesben es osszjatekban jocskan tovabbra is elmarad ronaldotol.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 31., péntek 13:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 31., péntek 11:56
ha bl-t akar akkor az őszt már el is engedte, tavaly is ezt tette, nem hiszem h idén más lenne, vagy nyom egy all int a 6.-értpheco írta:Ha Ce vegre kinyitja a golzsakot a Juveban, akkor egy jo osszel behuzza a hatodikat. De Modricnal sem szomorkodnek.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 31., péntek 11:49
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. augusztus 31., péntek 11:36
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2018. augusztus 31., péntek 11:35
Unalmas és kiszámítható vagy. Kezdettől fogva az volt a bajod a portugállal, hogy ugyanazt a nevet merészeli használni, mint a dagi, és a tetejében még összehasonlíthatatlanul többet is tett Madridban a brazilnál. Évek óta itt vergődsz, hogy csakegyronáldó, a vébén messiéknek szurkolsz, modricot meg eddig semmibe nem vetted, de most hirtelen ő a kedvenc, csak hogy ne legyen meg a hatodik Cristianónak, mert azt a 6:2-t már nehéz lenne kimagyarázni.H.E.H.E. írta:Ramos megmondta a tutit ezzel kapcsolatban.
Ugyanugy gondolom.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. augusztus 31., péntek 9:11
Juve meccseit nézted amúgy?A vébé végéig egyet is ertettem ezzel, csak ugye ugyanaz van, mint most a lyuveban, az ment a veben is. All elol varja a labdat, aztan ha nem jon mert gyengek a tarsak akkor a szokasos csapkodas.
Nincs meg az ész hogy akkor visszajon es o alakit ki valamit.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 31., péntek 8:54
A vébé végéig egyet is ertettem ezzel, csak ugye ugyanaz van, mint most a lyuveban, az ment a veben is. All elol varja a labdat, aztan ha nem jon mert gyengek a tarsak akkor a szokasos csapkodas.BBeno írta:ronaldonak kell kapnia. meg kell elozni messit.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 31., péntek 8:51
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 31., péntek 8:51
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. augusztus 31., péntek 8:43
Mekkora köcsög ez a Ronaldo, hogy nem indít nyilatkozat háborút az ügynökéveldannen írta:azt megertem, hogy nem ment el, viszont hogy nem szol ra mendesre meg a testverere egy ilyen helyzetben az vicc.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 31., péntek 8:35
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 30., csütörtök 23:57
bappe vagy modric.Raúlito írta:Én most kezdtem el reménykedni, hogy megszakadhat a Messi-CR "uralom" a legfontosabb egyéni díj kapcsán, de ne feledjük hogy a portugál klasszis mögött felsorakozó szponzori csoport és a média hype hatása jelentős...wZoLee7 írta:Elment, kesz ennyi, engem valahogy total nem ers kel a tovabbiakban mit mond es csinal. O nem az a afajta aki par evvel kesobb visszater mint sok ex jatrkosunk, es dolgozik a csapatnak.
Nala valami elkattant az elozo evben, a szerzodes, az ado dolgok, korbe volt ugralva, de csak annyira amennyire egy csapat felemelhet egy jatekost, nem volt eleg, hat ez van.
Innentol az aranylabdat kerdes nelkul Modricnak kell nyernie, es szerintem oda sem fog elmenniA 2008-as, 2010-es és 2012-es szavazások bizonyítják, hogy nem mindig a nyári tornák legjobbjai nyernek
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 30., csütörtök 23:30
Én most kezdtem el reménykedni, hogy megszakadhat a Messi-CR "uralom" a legfontosabb egyéni díj kapcsán, de ne feledjük hogy a portugál klasszis mögött felsorakozó szponzori csoport és a média hype hatása jelentős...wZoLee7 írta:Elment, kesz ennyi, engem valahogy total nem ers kel a tovabbiakban mit mond es csinal. O nem az a afajta aki par evvel kesobb visszater mint sok ex jatrkosunk, es dolgozik a csapatnak.
Nala valami elkattant az elozo evben, a szerzodes, az ado dolgok, korbe volt ugralva, de csak annyira amennyire egy csapat felemelhet egy jatekost, nem volt eleg, hat ez van.
Innentol az aranylabdat kerdes nelkul Modricnak kell nyernie, es szerintem oda sem fog elmenni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 30., csütörtök 22:44
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem