Bújj el,Piké...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 26., csütörtök 1:10
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. szeptember 26., csütörtök 1:02
Mibe, hogy nem fogja felfogni.Realista24 írta:Arbeloa válaszolt![]()
![]()
"Nagyon elégedettek vagyunk a három ponttal. Örülök, hogy vannak akik a színházat mozira cserélik, ez mindig örömteli"
![]()
![]()
![]()
Nesze Shakira
Pont az még hagyján, de a közvetett avagy közvetlen trófeákról ne is beszéljünk.Hány meg hány pontot szereztek vagy kaptak ajándékba az elmúlt években, vicc, forduljon fel.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 26., csütörtök 1:01
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 26., csütörtök 1:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:53
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:45
Na igen, lehet ezt madridistaként kétféleképpen fogadni, de hogy egy Barcás szóljon be az nonszensz... Én nem tudom mit képzelnek ezek magukról meg hol élnek. Hány meg hány pontot szereztek vagy kaptak ajándékba az elmúlt években, vicc, forduljon fel.Realista24 írta:Ez a Piqué megint hozta a formáját...twitterére azt írta ki, hogy éppen egy vígjátékot néz a Canal+-on...természetesen a Real meccsre célzott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:42
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 25., szerda 20:53
az hát, trollfootball. Beba**na, ha ilyen nagy Jampi lenne Lionel.ez valami netes trollkodás
Ez is milyen természetes szólás-mondás lett. Ha jó vkp-t akarsz, olyat, aki lehozza a meccset maximálisan, akkor neked egy Néger kell. Nem is lehetne más.egy néger vkp
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 25., szerda 20:48
javult, kicsit cr-hez tudnám hasonlítani ebből a szemszögből.A Barcások hogy látják ezt? Tényleg "javult" az elmúlt időszakban?
szerintem amúgy megállná a helyét máshol is, talán a premier league-hez lassú lenne, oda kellene mellé egy néger vkp, mert kevés lenne védekezésben egyedül.Ja, szerintem tényleg jó zsugás, technikailag is rendben van, a Barcába meg tökéletesen illik is.
ez valami netes trollkodás, vagy tényleg lenyilatkozta ?Reporter: Who's better, Ronaldo or you?
Messi: Ronaldo
Reporter why?
Messi: He scored 2 goals in the final and won the WC for Brazil.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 25., szerda 20:38
Tuti az évezred pere lenne. Messi vs média.Csabi írta:BIZTOSAN SIKERREL JÁR.![]()
![]()
![]()
Ezt meg csak most látom, you made my day.hehe írta:Reporter: Who's better, Ronaldo or you?
Reporter why?
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. szeptember 25., szerda 20:28
BIZTOSAN SIKERREL JÁR.Jogi lépésekre készül.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 25., szerda 19:03
Abszolút. Már egy ideje nem csinál olyanokat, mint az Inter ellen anno (az Oscar-díjas színészkedés ugyebárRealMadridFanatic írta:Ja, szerintem tényleg jó zsugás, technikailag is rendben van, a Barcába meg tökéletesen illik is.
Ami nekem nagyobb meglepetés volt (mostanában nem néztem mondjuk Barca meccseket), hogy a viselkedése a pályán is pozitív irányba mozdult el. Mintha fele annyit sem majomkodna, mint korábban, nincs rinya, nagyhalál. Most tudom, hogy nyilván nála is fel volt ez fújva az Interes eset után, és nagyítóval keresték az ilyeneket sokan, de tényleg volt valami alapja, voltak nagyjelenetei... A Barcások hogy látják ezt? Tényleg "javult" az elmúlt időszakban?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. szeptember 25., szerda 18:53
milyen jó játékos lett belőle.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 25., szerda 18:45
Reporter: Who's better, Ronaldo or you?
Reporter why?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 25., szerda 18:10
kicsit lesarkítva pont azért vettük meg.Amugy szerintem a Barcának nagyon felesleges volt leigazolni mert szerintem nem nagyon illik a Barcába.
ezt jó olvasni, és egyre többen képesek átlépni az antipatikus énjén, és elismerni, hogy milyen jó játékos lett belőle.Busi meg amilyen undorító jellem, olyan rohadt jó vkp. Nem hittem volna, hogy ennyire jó lesz egyszer....magas, vékony, setesuta mozgású, mégis pazarul osztogat, jól lát, egyérintőben remek, és azért még technikás is.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 25., szerda 12:06
Sztm nem.Pedro azt tudja-xcsak azt-amit az akadémián beleneveltek,korosztályról-korosztályra...Neymarból aranylabdás a Barclonában max akkor lehet, ha Messi visszavonul, addig erre nagyon kicsit az esély. Jelenleg egy kicsivel továbbfejlesztett Pedro.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. szeptember 25., szerda 12:05
kb. havonta egyszer, majd egy teljes napig. szegényke bele ne haljon.most meg folyamatosan nyomatják róla ezeket
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 25., szerda 11:13
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 25., szerda 11:08
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. szeptember 25., szerda 11:06
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem