Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 26., csütörtök 1:04

Hát valami ilyesmire gondoltam én is... Carvajal azért tapasztaltabb védőmunkában mint Casemiro, és itt a legvégén már a 3 pont megtartásra mentünk... A vicc az lett, hogy végül pont Carvajal lett az egyik ludas... Amennyiben viszont jobban domináltunk volna könnyebben becserélte volna őket. Maradjunk annyiban, hogy Carlo tudja, de lehet ő se :)...

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:49

Nem ertem mi a bajotok a cserevel!? Isco elfáradt és hétvégén is játszik...
-->
Carvajal középen szerinted jó ötlet volt, mikor van egy Casemiro a padon?
Egyrészt! :ozil:
Ja és Carlo eddig nem nagyon tudott cserélni... Vár a semmire... Aztán értelmetlen cserékkel "operál"... Remélem hamar tudja rossz szokásait orvosolni.
Másrészt; gyönyörű iskola példája annak, hogy az Isco, Modric, Benzema triónak "nincs" igazán értékelhető alternatívája a padon! :-* A padról jelenleg beszállni képes emberek a büdös életben nem fogják megváltoztatni egy ilyen meccs képét ....... Bale beépülésével lesz egy Di Maríank jolly jokerként 3 játékos helyére (B11, M19, I23) azt csá; hát nagyon finom lesz (Jesé Carlonál egyértelműen a bivaly Morata mögött áll a sorban, aki egyébként no comment kategória, szóval "jóság" van :agree: )!
Elche - Real Madrid 1-2
Szóra sem érdemes.
Egyetértek, szót nem érdemel ez a produktum, max. egy köszönetet a bírónak! :sly:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:44

Hat, a jo jatek az nalam nem ilyen. Szarok voltunk.

En amugy a gyozelemnek orulok. A biro ide fujta a vegen a tizivel, az tiszta sor. De leszarom, nem ez volt az elso ilyen eset a fociban, nem is az utolso. Az Elchet azert sajnalom, mert nem eppen igazsagos...

Viszont az hogy egy frissen feljutott nem eppen vilagvero csapat ellen ennyit tudunk eloadni, az rohadtul bassza a csoromet.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:44

Vannak rosszabb napok és jobbak... Nem kell ezt tùl agyalni. Ez persze cssk az én személyes véleményem, persze csak, ha lehet olyan...
Tényleg kötekedsz? :)
De nekünk is sok helyzetünk volt,
Én az Elche neve mellé három nagy helyzetet írnék, abból egy gól lett. Nekünk pedig ziccerünk szerintem nem volt. Vagy mire gondolsz?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:42

El Unico, ha szerinted ma jól játszottunk, akkor milyen lehet a rossz?
Oké. Szerinted rosszul játszottunk. Szerintem meg nem,ha berúgjuk a helyzeteket,akkor azt mondanád most,fenomenálisan játszottunk. Csak a gólok hiányoztak,játékelemekben,összjátékban jobbak voltunk,a védelem is jól muzsikált,so-so,inkább az Elche támadásai voltak nagyon veszélyesek,illetve a pontrúgásokkal még mindig rengeteg problémánk van.

Talán jobb lenne,ha a csütörtöki nap folyamán értékelnének egyesek,főleg olyanok,akik állandóan csak a rosszat veszik észre. Ja igen,mert mindig csak a rosszra,a hibákra koncentrálnak,és bűnbakokat keresnek. Ezt nem rád értem realbeckham,hanem mindenkire,akinek pedig nem inge,nem veszi magára.
Érdekes megközelítés.
Szerintem a döntetlen lett volna igazságos. Nagyjából 10 perc foci volt a meccsen, és 80 perc küzdés, alibi, semmittevés.
Tény,nehéz mérkőzés volt,benne volt az Elche gól,akár több is. De nekünk is sok helyzetünk volt,ment mindkét szél,sok jó teljesítmény volt. Ez egy ilyen meccs volt,most erőteljesen kellett játszani és az átlagosnál többet kellett futni,szerelni,becsúszni,mászni,küzdeni,izzadni. És szerintem mi egy fokkal higgadtabban játszottunk,amire majdnem ráfizettünk,mert egyetlen alkalommal aludt be a védelem (de akkor nagyon),és abból gólt kaptunk.

Ui: Na de én most megyek,majd holnap elolvasom a véleményeket. Jó éjszakát!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2013. szeptember 26., csütörtök 0:44-kor.
:goat:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:41

Vannak rosszabb napok és jobbak... Nem kell ezt tùl agyalni. Ez csak az én személyes véleményem, persze csak, ha lehet olyan...

Khedira fent hagyását én sem értem... Fogalmatlan volt egész meccsen...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Géci 2013. szeptember 26., csütörtök 0:43-kor.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:38

Amùgy gyors volt a szélső és Carvajallal le akarta szedni...
arbeloa nem tudott 2 emberrel mit kezdeni, szerintem ez egy érhető csere volt
de hogy miért vette le modricot és dm-et, és miért hagyta fent khedirát meg benzemát, erről fingom sincs
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:37

Összegezve,megérdemelten nyertünk
Érdekes megközelítés.
Szerintem a döntetlen lett volna igazságos. Nagyjából 10 perc foci volt a meccsen, és 80 perc küzdés, alibi, semmittevés.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:35

El Unico, ha szerinted ma jól játszottunk, akkor milyen lehet a rossz?

Igen CR duplázott. Nekem ez a pozitívom ma, hogy jön fel a gól.listán.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:27

Na. Akkor,rögtön közétek csapok: szerintem jól játszottunk. Igyekeztünk gyorsan játszani,erőltettük az egyérintős passzokat,ami ment is,néha-néha hiba csúszott egy-egy átadásba,de egyébként voltak szép támadásvezetések. Modric és Isco rengeteget melóztak ISMÉT,rengeteg labdát szereztek és mindig felértek a támadásokhoz,CR is volt hogy hátra ment labdát szerezni,igaz,utána el is adta,mert belekezdett egy felesleges cselbe. Di Maria előtt le a kalappal,megint ő dolgozott ma a legtöbbet,kikaparta a gesztenyét. Voltak megint eladott labdái,de ma mindenképp pozitív volt a játéka. Khedira olyan semleges volt,sokat volt üresjáratban,igazatok van,ez így nem segítség Modricéknak. Tényleg kellene egy Vidal féle játékos,nem feltétlenül ő,de egy hasonló kaliber. Casemiro is jól jönne,őt játszatni kéne,és lehetne még belőle egy bitang vkp.

CR kettőt vágott,problem? Benzema sokat volt játékban,viszont... most átesett a ló túloldalára. Most meg túl sokat lépett vissza,kérte a labdát,de nem ért be tizenhatoson belülre,eltűnt onnan,ahol lennie kéne,ááh. Nem tudom mi a gáz vele,igazából ő is inkább pozitív volt ma,labdákat is szerzett,üldözte az ellenfelet,folyamatosan zavarta a védőket a labdafelhozatalokban,és azért ez fontos elem Ancelotti szisztémájában. A Carvajal cserét nem értettem. Isco és Modric elfáradtak,nekik időszerű volt a csere,Illarramendi jó húzás volt,de Carvajal... ?! Morata is... kevés mint macisajtban a brümmögés. Abszolút nem Real Madrid szint,és ezt nem a maiak alapján mondom,hanem általánosságban. Az első,amit csinált,miután bekocogott a pályára,hogy teljesen feleslegesen feldönti az ellenfél védőjét... 1-1-nél. Volt egy kifejelt labdája szögletnél,és talán volt egy eladott labdája,ennyi.

Összegezve,megérdemelten nyertünk,DE NEM ÍGY KELLETT VOLNA. Ez a meccs a miénk lehetett volna sokkal könnyebben is,mert jól és gyorsan játszottunk,Lopez is miket védett... sok helyzetünk volt,mentek a be passzok a védők közé,jóval kevesebbet ívelgettek most a védőink,ami számomra örömteli.

Szóval,nem értek egyet sokatokkal,akik megint fanyalognak,és nem tudnak örülni,hogy végre most mellénk állt a szerencse (és a bíró is). Ez van,hány ilyen volt a Barcánál. Hosszútávon kiegyenlítődik minden,Isten egyik kezével elvesz,a másikkal visszaad. :coffee:

Keep calm,and Hala Madrid! Good at night Madridistas. :)
:goat:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:21

Jól megosztja ez a "győzelem" a fórumot. Tökéletesen mutatja a jellemeket. Mint mikor valaki visszaadja a talált pénztárcát a tulajnak, valaki meg zsebre teszi és még az iratait is nevetve bevágja a kukába....
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:19

Amùgy gyors volt a szélső és Carvajallal le akarta szedni...
Gondolod te. Vkp posztot frissítette egy jobb oldali védővel. :x
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:18

Realista24 írta:
Aztán lehozta és behozott 1 támadóbb gyors védőt, ha kontráznánk...
Ameddig a világ legjobja Lahmot kp-ra teszi semmin nem kell meglepődni... Amùgy gyors volt a szélső és Carvajallal le akarta szedni...

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:17

Casemiro negyedik tétmeccsen jegelve. Nem értem. Khedira pedig alapkezdő az olasz alatt is.
Sikerült majdnem Elcheszni :mrgreen: :vivo:
Sok dolga van/lesz még Ancelottinak ezzel a csapattal.
Merci Zizou!

terry76
Kedvenc játékosaid: Zidane
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: terry76 » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:16

R.M.C.F írta:Érdekes mérkőzés volt,annak a tükrében főleg,hogy az elche több veszély ziccert is kidolgozott,de a foci ezen része azoknak számit ha mérlegel, aki nem ezt a játékot játssza hanem max műkedvelő.
Érdekes mérkőzés volt annak a tükrében hogy az ellenfél több jogos sárgát sem kapott meg,ami eléggé befolyásolta a lelkesedésüket.
Érdekes volt,annak a tükrében hogy a végén egy véleményes 11est kaptunk,amit mások is lazán megkapnak és senki sem dünnyög érte,mi is kaptunk be ilyeneket többet is, és ha ellenbeszéltem,akkor piti voltam,és ki akartam magyarázni.
Érdekes volt,hogy 1.5x annyit volt nálunk a labda,ez ma nem fontos,tavaly ha nyertünk és nem volt nálunk ennyit,akkor mint negativitiás szerepelt MINDEN alkalommal.
Érdekes volt,mert 1.5 x annyit próbálkoztunk kapura lőni,de ez akkor fontos ha nem nyerünk,most hogy nyertünk,nem fontos....most már ez elhanyagolandó. Ha az ellenfél lőtt volna többet,és nem nyer,akkor ezt mint fontos mércét MINDIG emlitik.
Érdekes volt,mert úgy nyerünk mint a múltkor a barca,messi félig szabálytalan megmozdulásával,és ott,egy barcás sem hányt.....vagy nem szégyelte magát.....hanem kitette a mellét és szerette,és biztatta a csapatát. Nem volt nekik undorito,nem hánytak.....pedig ha valakik,akkor ők az elmúlt 6 év alatt párszor megtehetták volna.....mi meg pont forditva,de úgy tűnik,fura egy szerzet a madrid drukker is,nem csak a hungarokatalán.

Ennyi a véleményem. H*******k.
mindenben tökéletesen igazad van!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:14

Aztán lehozta és behozott 1 támadóbb gyors védőt, ha kontráznánk...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:13

Nem ertem mi a bajotok a cserevel!? Isco elfáradt és hétvégén is játszik... Behozta Illarrát mert Modric agyfaszt kapott annyit melózott, mert Khediráról ùgy forogtak le mintha ott se lett volna. Aztán lehozta és behozott 1 támadóbb gyors védőt, ha kontráznánk...

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:12

Nehogy már mi bánkódjunk, hogy így alakult a mérkőzés, velünk is megtörténhetett, a lehető legjobbkor.

+1 R.M.C.F és realistahuni.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:11

Ez fájdalmas volt, hétvégére valamit húznia kell a mesternek, és nem a Mou féle "tikitakát" nyomatni. :roll:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 26., csütörtök 0:11

Érdekes mérkőzés volt,annak a tükrében főleg,hogy az elche több veszély ziccert is kidolgozott,de a foci ezen része azoknak számit ha mérlegel, aki nem ezt a játékot játssza hanem max műkedvelő.
Érdekes mérkőzés volt annak a tükrében hogy az ellenfél több jogos sárgát sem kapott meg,ami eléggé befolyásolta a lelkesedésüket.
Érdekes volt,annak a tükrében hogy a végén egy véleményes 11est kaptunk,amit mások is lazán megkapnak és senki sem dünnyög érte,mi is kaptunk be ilyeneket többet is, és ha ellenbeszéltem,akkor piti voltam,és ki akartam magyarázni.
Érdekes volt,hogy 1.5x annyit volt nálunk a labda,ez ma nem fontos,tavaly ha nyertünk és nem volt nálunk ennyit,akkor mint negativitiás szerepelt MINDEN alkalommal.
Érdekes volt,mert 1.5 x annyit próbálkoztunk kapura lőni,de ez akkor fontos ha nem nyerünk,most hogy nyertünk,nem fontos....most már ez elhanyagolandó. Ha az ellenfél lőtt volna többet,és nem nyer,akkor ezt mint fontos mércét MINDIG emlitik.
Érdekes volt,mert úgy nyerünk mint a múltkor a barca,messi félig szabálytalan megmozdulásával,és ott,egy barcás sem hányt.....vagy nem szégyelte magát.....hanem kitette a mellét és szerette,és biztatta a csapatát. Nem volt nekik undorito,nem hánytak.....pedig ha valakik,akkor ők az elmúlt 6 év alatt párszor megtehetták volna.....mi meg pont forditva,de úgy tűnik,fura egy szerzet a madrid drukker is,nem csak a hungarokatalán.

Ennyi a véleményem. H*******k.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: