Más dolog, hogy szerintem szart sem fejlődött a francia kiruccanás alatt és nem fogja megváltani a világot. Egy bajnokság megnyeréséhez viszont elég lehet a 15-20 góljával. Sok sikert neki, remélem tavasszal senki sem fogja akarni elzavarni.

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. augusztus 29., szerda 20:30
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 29., szerda 20:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 29., szerda 20:27
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. augusztus 29., szerda 20:16
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 29., szerda 20:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 29., szerda 20:15
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. augusztus 29., szerda 20:15
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2018. augusztus 29., szerda 20:09
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. augusztus 29., szerda 20:06
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. augusztus 29., szerda 19:57
Hat sokkal jobb mint Rodrigo 100ert vagy Aspas 60ert. Szuper igazolas.hala real írta:az mondjuk eleg szep fogas, ha 20-22 millio korul el tudjuk hozni. vele nyugodtabbak lehetunk azert, mint mayorallal. bajnoksagban szerintem itt is meglehet neki a 15 gol, ha kap eleg lehetoseget.
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 29., szerda 19:11
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. augusztus 29., szerda 18:44
Lehet, look it upG. V.tinho írta:már bocs, de ha akár egy hivatalos (mégha barátságos) meccsen játszott, akkor tuti nem lehet spanyolválogatott, az kizáró okkodo írta:Katalóniában született.![]()
Válogatott is lehetne, mert csak egy barátságos meccsen szerepelt a dominikai válogatottban. Lopetegui tavasszal utalt rá, hogy kész behívni, de csak kimaradt a keretből.
Én berántanám Aspast is Mariano mellé, kettő meglenne 70 millából. Máshol is nagy a merítés, csak mi centizzük ki.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 29., szerda 18:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 29., szerda 18:41
Csak a hivatalos meccsek számítanak. Én úgy tudom.G. V.tinho írta:már bocs, de ha akár egy hivatalos (mégha barátságos) meccsen játszott, akkor tuti nem lehet spanyol válogatott, az kizáró okkodo írta:Katalóniában született.![]()
Válogatott is lehetne, mert csak egy barátságos meccsen szerepelt a dominikai válogatottban. Lopetegui tavasszal utalt rá, hogy kész behívni, de csak kimaradt a keretből.
Én berántanám Aspast is Mariano mellé, kettő meglenne 70 millából. Máshol is nagy a merítés, csak mi centizzük ki.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. augusztus 29., szerda 18:37
már bocs, de ha akár egy hivatalos (mégha barátságos) meccsen játszott, akkor tuti nem lehet spanyol válogatott, az kizáró okkodo írta:Katalóniában született.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 29., szerda 18:28
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. augusztus 29., szerda 17:37
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. augusztus 29., szerda 17:27
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. augusztus 29., szerda 17:26
ja, akkor minden rendbenKAG írta: Mariano is elobb utóbb az lesz. Jim megnyugodhat
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. augusztus 29., szerda 17:25
Felmerul a kerdes hogy min egyezkednek ha a sevilla ajanlatat kell leraknunk a megallapodas alapjan... Nekem ez furcsa. Csak nekem?Realista24 írta:Mariano trained alone in Lyon’s stadium this morning waiting for his transfer to Real Madrid to become official. His presentation will surely be on Friday since on Thursday Florentino will be in Monaco for UEFA’s Best Player and the CL draw. [marca]
Aulas: Mariano has told us he wants to leave. Seville asked us and we agreed with them. Real Madrid had the opportunity to match their offer and contacted us. Nothing is done, we are still negotiating."
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem