Simán rátenném, nincs más, akinek odaadnám.kodo írta:MARIANO#7
Hátha feltudna nőni a feladathoz, ha ennyire bíznának benne.
MKB megalázna mindenkit.
HozzászólásSzerző: ferni » 2018. augusztus 28., kedd 16:27
Simán rátenném, nincs más, akinek odaadnám.kodo írta:MARIANO#7
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. augusztus 28., kedd 15:37
Ha megkapja a hetest felkötheti a bajuszt, csupa legenda hordta elötte. (bár az is lehet, hogy a mez hozza ki az emberböl, ezesetben rádobhatnánk bélárakodo írta:MARIANO#7
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 28., kedd 15:12
Lehet, hogy mégis az első lesz az igaz, mert elvileg érdekli őket Mayoral.RealMadridFanatic írta:
Kinézem belőle, de azért a koràbbi verzió esetèn sem lennèk különösebben meglepődve.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. augusztus 28., kedd 15:04
Kinézem belőle, de azért a koràbbi verzió esetèn sem lennèk különösebben meglepődve.Realista24 írta:Az nem lehet egyébként, hogy Pérez a Sevillával leboltolta előre, mivel nincs visszavásárlási opciónk. Nekünk lehet eleve drágábban adták volna el, egyezség a Sevillával olcsón, így meg tudjuk venni mi is olcsón.dzsi91 írta:kösz Sevilla. Ez most nekem kajak úgy jön le mintha eszébe sem jutott volna senkinek a srác amíg a sevilla le nem akarta igazolni.Aztán mondták,hogy wait a minuteDe legalább így darabszámra is megleszünk már. Ennek örülök.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 28., kedd 15:02
Az nem lehet egyébként, hogy Pérez a Sevillával leboltolta előre, mivel nincs visszavásárlási opciónk. Nekünk lehet eleve drágábban adták volna el, egyezség a Sevillával olcsón, így meg tudjuk venni mi is olcsón.dzsi91 írta:kösz Sevilla. Ez most nekem kajak úgy jön le mintha eszébe sem jutott volna senkinek a srác amíg a sevilla le nem akarta igazolni.Aztán mondták,hogy wait a minuteDe legalább így darabszámra is megleszünk már. Ennek örülök.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. augusztus 28., kedd 14:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 28., kedd 14:53
A sevilla elnoke bejelentette, hogy a Real kommunikalta felejuk h megvesszuk Marianot. Na ez tényleg ofi lesz ma.ziro4vr írta:Végre jó hírt hozol!Realista24 írta:Na, Lopi felhívta Marianot, hogy kell. 22 milla, ma hivatalos lesz, elvileg.
Ha kell Lopinak, akkor örülök.
Benzema pad, mehet a MAG!
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. augusztus 28., kedd 14:50
Nem gondolom nehéz szitunak.M1Ö írta:Nagyon nehéz szitu ez. Mert igen, ehhez a stílushoz kellene egy gyilkos 9es. Lenne mögötte egy full kreatív 5ös, ő meg "csak" érkezne és lövöldözné a gólokat. De ezt a mostani Benzemat nem hagynám ki. Asensio helyét vissza veszi majd Modric, Isco meg stabil kezdő lesz ebben a játékban. Szóval ja, nem egyszerű.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 28., kedd 14:26
Végre jó hírt hozol!Realista24 írta:Na, Lopi felhívta Marianot, hogy kell. 22 milla, ma hivatalos lesz, elvileg.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. augusztus 28., kedd 14:01
Realista24 írta:Na, Lopi felhívta Marianot, hogy kell. 22 milla, ma hivatalos lesz, elvileg.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 28., kedd 13:53
Fb n lattam en is h abban fog vedeniBBeno írta:de. de ez most honnan jött?flori írta:Lunin hogy vedene a 99-es mezben? Nem 1-25-ig van a szamozas Spanyolorszagban?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 28., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 28., kedd 13:15
de. de ez most honnan jött?flori írta:Lunin hogy vedene a 99-es mezben? Nem 1-25-ig van a szamozas Spanyolorszagban?
HozzászólásSzerző: flori » 2018. augusztus 28., kedd 13:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 28., kedd 11:40
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. augusztus 28., kedd 11:07
Nagyon nehéz szitu ez. Mert igen, ehhez a stílushoz kellene egy gyilkos 9es. Lenne mögötte egy full kreatív 5ös, ő meg "csak" érkezne és lövöldözné a gólokat. De ezt a mostani Benzemat nem hagynám ki. Asensio helyét vissza veszi majd Modric, Isco meg stabil kezdő lesz ebben a játékban. Szóval ja, nem egyszerű.istimester írta:De a kapu felé direkbe mozgó játékosra szükségünk van, mert ellenkező esetben novemberre véget ér a szezon.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. augusztus 28., kedd 10:59
Amit leírtál, az a Real játékosok 80 százalékának a sorsa. Nekem teljesen mindegy, nem ragaszkodom Marianohoz. De a kapu felé direkbe mozgó játékosra szükségünk van, mert ellenkező esetben novemberre véget ér a szezon.Realista24 írta:Én értem és megértem, de Pérezt is, ha úgy gondolja, hogy a meccsenkénti 10-20 percekre nem ad ki 30-40 milliót. Akkor dobnám el a kanalat, ha jönne egy Rodrigo 120ért Mariano helyett pl. Én csíptem nagyon, meg örülök, hogy idejönne és nem mondana nemet, de a másik oldala, hogy a fix kezdőposzt helyett már megint eljönne, hogy a padon várja a lehetőséget (nem mutat túl sok ambíciót ez a része számomra). Aztán jó eséllyel túladunk rajta ismét, mint Moratán, mert kezdő sosem lesz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 28., kedd 10:54
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. augusztus 28., kedd 10:41
Nekem megfelelne, ha visszahoznánk, közreműködésével nyernénk egy bajnokságot majd eladnánk 70 millióért.Én csíptem nagyon, meg örülök, hogy idejönne és nem mondana nemet, de a másik oldala, hogy a fix kezdőposzt helyett már megint eljönne, hogy a padon várja a lehetőséget (nem mutat túl sok ambíciót ez a része számomra). Aztán jó eséllyel túladunk rajta ismét, mint Moratán, mert kezdő sosem lesz.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem