Realista24 írta:Na, Lopi felhívta Marianot, hogy kell. 22 milla, ma hivatalos lesz, elvileg.
Ha kell Lopinak, akkor örülök.
Hajráááá

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. augusztus 28., kedd 14:01
Realista24 írta:Na, Lopi felhívta Marianot, hogy kell. 22 milla, ma hivatalos lesz, elvileg.
Ha kell Lopinak, akkor örülök.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 28., kedd 13:53
Fb n lattam en is h abban fog vedeniBBeno írta:de. de ez most honnan jött?flori írta:Lunin hogy vedene a 99-es mezben? Nem 1-25-ig van a szamozas Spanyolorszagban?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 28., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 28., kedd 13:15
de. de ez most honnan jött?flori írta:Lunin hogy vedene a 99-es mezben? Nem 1-25-ig van a szamozas Spanyolorszagban?
HozzászólásSzerző: flori » 2018. augusztus 28., kedd 13:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 28., kedd 11:40
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. augusztus 28., kedd 11:07
Nagyon nehéz szitu ez. Mert igen, ehhez a stílushoz kellene egy gyilkos 9es. Lenne mögötte egy full kreatív 5ös, ő meg "csak" érkezne és lövöldözné a gólokat. De ezt a mostani Benzemat nem hagynám ki. Asensio helyét vissza veszi majd Modric, Isco meg stabil kezdő lesz ebben a játékban. Szóval ja, nem egyszerű.istimester írta:De a kapu felé direkbe mozgó játékosra szükségünk van, mert ellenkező esetben novemberre véget ér a szezon.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. augusztus 28., kedd 10:59
Amit leírtál, az a Real játékosok 80 százalékának a sorsa. Nekem teljesen mindegy, nem ragaszkodom Marianohoz. De a kapu felé direkbe mozgó játékosra szükségünk van, mert ellenkező esetben novemberre véget ér a szezon.Realista24 írta:Én értem és megértem, de Pérezt is, ha úgy gondolja, hogy a meccsenkénti 10-20 percekre nem ad ki 30-40 milliót. Akkor dobnám el a kanalat, ha jönne egy Rodrigo 120ért Mariano helyett pl. Én csíptem nagyon, meg örülök, hogy idejönne és nem mondana nemet, de a másik oldala, hogy a fix kezdőposzt helyett már megint eljönne, hogy a padon várja a lehetőséget (nem mutat túl sok ambíciót ez a része számomra). Aztán jó eséllyel túladunk rajta ismét, mint Moratán, mert kezdő sosem lesz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 28., kedd 10:54
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. augusztus 28., kedd 10:41
Nekem megfelelne, ha visszahoznánk, közreműködésével nyernénk egy bajnokságot majd eladnánk 70 millióért.Én csíptem nagyon, meg örülök, hogy idejönne és nem mondana nemet, de a másik oldala, hogy a fix kezdőposzt helyett már megint eljönne, hogy a padon várja a lehetőséget (nem mutat túl sok ambíciót ez a része számomra). Aztán jó eséllyel túladunk rajta ismét, mint Moratán, mert kezdő sosem lesz.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 28., kedd 10:38
EZ a keret, meg Morata ott se nagyon kap 90 perceket.Kerlon írta: Moratára gondolsz a Chelseaben?
Kell Mariano. Néha le tudjuk ültetni BigBenz-t a padra, valamint a középamerikainak a hozzáállása és lendülete pont jó lehet pár húzós meccsen. Ami baj szerintem, hogyha nem jön, akkor csak LV marad mind támadó csere, aki így is kevés. Szóval még kellene egy értelmes szélső. Bár Rodrygo is jön januárban.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. augusztus 28., kedd 10:02
*A Castillába...Kerlon írta:Bár Rodrygo is jön januárban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 28., kedd 9:59
Moratára gondolsz a Chelseaben?Süti írta:Hát remélem, mert akkor nekünk meszeltek.Nem olyan mély ez a keret, hogy ne kapjon játékperceket egy tehetséges csatár.
Még egy nem tehetséges is kap...rendszeresen....90et....
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 28., kedd 9:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 28., kedd 9:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 28., kedd 9:40
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 28., kedd 9:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 28., kedd 9:35
Én értem és megértem, de Pérezt is, ha úgy gondolja, hogy a meccsenkénti 10-20 percekre nem ad ki 30-40 milliót. Akkor dobnám el a kanalat, ha jönne egy Rodrigo 120ért Mariano helyett pl. Én csíptem nagyon, meg örülök, hogy idejönne és nem mondana nemet, de a másik oldala, hogy a fix kezdőposzt helyett már megint eljönne, hogy a padon várja a lehetőséget (nem mutat túl sok ambíciót ez a része számomra). Aztán jó eséllyel túladunk rajta ismét, mint Moratán, mert kezdő sosem lesz.Süti írta:Nem gondolnám hogy a Sevilla érdeklődése rossz ajánlólevél, pláne hogy most elég sok helyen megoldott a csatárkérdés. Nem világelit, de ilyen Rodrigok szintjét simán hozza. Lewákat, Kaneket, Icardikat meg már úgyse fogunk hozni, az a 30? vagy 40 millió szerintem kb. a következő polc ha az 1-2 irreális bohóctól eltekintünk.Realista24 írta: Ha ez így lenne, akkor nem a Sevilla menne érte 30 millióval.
Már megint ez a fasság. Biztos azért akarok kezdőszíntű klasszist és nem Marianot, mert Karimért aggódokKyller írta:
Nyugi, Benzi helye biztosított lenne így is...
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 28., kedd 9:31
Nem gondolnám hogy a Sevilla érdeklődése rossz ajánlólevél, pláne hogy most elég sok helyen megoldott a csatárkérdés. Nem világelit, de ilyen Rodrigok szintjét simán hozza. Lewákat, Kaneket, Icardikat meg már úgyse fogunk hozni, az a 30? vagy 40 millió szerintem kb. a következő polc ha az 1-2 irreális bohóctól eltekintünk.Realista24 írta: Ha ez így lenne, akkor nem a Sevilla menne érte 30 millióval.
HozzászólásSzerző: füst » 2018. augusztus 28., kedd 9:31
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem