Carvajal úgy kb másfél éve mindrn meccsén olyan fejet vág mint aki most került fel a Castillától.Realista24 írta:Carvajalban pont nem látok semmi ilyet.
Karim fiam meg irányít, foglalkozik a kicsikkel, rangidős na meg KAK.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. augusztus 28., kedd 18:52
Carvajal úgy kb másfél éve mindrn meccsén olyan fejet vág mint aki most került fel a Castillától.Realista24 írta:Carvajalban pont nem látok semmi ilyet.
Karim fiam meg irányít, foglalkozik a kicsikkel, rangidős na meg KAK.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 28., kedd 9:53
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 28., kedd 8:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 28., kedd 6:47
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. augusztus 27., hétfő 23:16
Tudom, hogy nem első számúnak gondoltad hanem másodiknak. Azt azért írtam, hogy érzékeltessem milyennek kell lenni egy CSKnak. Tény Marcelo sem az a kimondott kapitány jellem.dzsi91 írta:Nem is elsőszámúnak gondoltam, Marcelo sem csk alkat. Szimplán példamutató a mostani hozzáállása nem úgy mint 1-2 veteránunknak.Tottinho írta:Hát nekem nagyon nem tűnik CSK személyiségnek. Ramos az, a legjobb. Bármelyik csapat összetenné a kezét ha ilyen csapatkapitánya lenne, de egyiknek sincs. Benzemában kicsit se látom azt amit Ramoson egész meccsen.
Carvajalnak adnám inkább a második számút.
De amíg Marcelo magához nem tér Cr gyászolásából nekem ne legyen még csak második számú sem.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. augusztus 27., hétfő 20:49
Hogy Ray Hudsont idézzem a tegnapi BeIN-es közvetítésbőlRealista24 írta:Before Bale’s goal, Benzema asked Navas to play the ball faster and further into the pitch. Two plays later, Isco, in the middle of the field, got a pass from Keylor and then assisted Bale’s goal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 27., hétfő 20:40
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. augusztus 27., hétfő 18:16
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. augusztus 27., hétfő 17:53
nagyon él az emberünk, láthatóan fekszik neki lopi stílusa és még most kostólgatja a csapat, de viszont azt kizártnak tartom, hogy 2fronton(spa.k. nem erdekel) bírni fogja ezt a centerezek, mélységbôl indulok, szélrôl, visszajövök kpra a labdáért, bejárja az egész támadó harmadot nagyon eredményesen.Egyedul a kora miatt aggodom, nem serulekeny szerencsere, de kerdes, birni fogja-e az iramot helyettesites nelkul.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. augusztus 27., hétfő 17:28
Nem is elsőszámúnak gondoltam, Marcelo sem csk alkat. Szimplán példamutató a mostani hozzáállása nem úgy mint 1-2 veteránunknak.Tottinho írta:Hát nekem nagyon nem tűnik CSK személyiségnek. Ramos az, a legjobb. Bármelyik csapat összetenné a kezét ha ilyen csapatkapitánya lenne, de egyiknek sincs. Benzemában kicsit se látom azt amit Ramoson egész meccsen.dzsi91 írta:#KarimAzAlfahím
Mehet is neki a karszalag amikor Ramos nincs.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 27., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 27., hétfő 17:03
Minden megvan benne.Tottinho írta:Hát nekem nagyon nem tűnik CSK személyiségnek. Ramos az, a legjobb. Bármelyik csapat összetenné a kezét ha ilyen csapatkapitánya lenne, de egyiknek sincs. Benzemában kicsit se látom azt amit Ramoson egész meccsen.dzsi91 írta:#KarimAzAlfahím
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. augusztus 27., hétfő 16:53
Hát nekem nagyon nem tűnik CSK személyiségnek. Ramos az, a legjobb. Bármelyik csapat összetenné a kezét ha ilyen csapatkapitánya lenne, de egyiknek sincs. Benzemában kicsit se látom azt amit Ramoson egész meccsen.dzsi91 írta:#KarimAzAlfahím
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 27., hétfő 15:23
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. augusztus 27., hétfő 15:17
Hozott azota is, konstans szornyuseget.Raúlito írta:A bajnokságban utoljára konstans teljesítményt még 2015 őszén hozott, Benítez idején. Egyenlőre bíztató a formája, csak így tovább!
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 27., hétfő 14:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 27., hétfő 14:17
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. augusztus 27., hétfő 14:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 27., hétfő 14:11
Szép coming out volt.Süti írta:Ne rontsd már el ezt a szép pillanatot.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 27., hétfő 14:03
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem